Mijn Bullet Journal voor de maand november

Nog twee maanden ga ik deze Bullet Journal gebruiken voor mijn planning. In het nieuwe jaar heb ik een planner klaar liggen van A-Journal, die ik ga gebruiken, maar november en december die toon ik nog even hier.

Veel tijd kwijt aan mijn Bullet Journal

Het is november en eigenlijk is me nu duidelijk wat een tijd in het hebben van een Bullet Journal gaat zitten. Hoe enthousiast ik begon vorig jaar, ik merk nu dat ik er vaak geen tijd meer voor heb om de planning te maken in mijn Bullet Journal. Overdag ben ik druk met bloggen en mijn cursus Illustreren. ’s Avonds zit ik dan vaak aan mijn bureau aan mijn Bullet Journal te werken, te tekenen en de planning te maken. Ik heb nu gekozen om de maanden november en december nog in mijn Bullet Journal te maken en dan eens een jaar te kiezen voor een planner van A-Journal Stationery.

Rust in mijn hoofd

Natuurlijk blijf ik mijn Bullet Journal gewoon gebruiken. Zo schrijf ik hier in welke series we op On Demand kijken. Hou ik mijn gewicht bij en de boeken die ik heb gelezen.Toch geeft het ook wel even rust in mijn hoofd dat ik voor het komende jaar een planner heb die al voor me ingevuld is, maar waar ik nog wel mijn creativiteit in kwijt kan.

De maand November in mijn Journal

De laatste maanden merk ik ook dat mijn pagina’s allemaal wat minder uitbundig worden, minder creativiteit en tekeningen. Nu past dat ook wel weer bij de maand november. Ik vind het heel leuk om nog steeds op Pinterest van allerlei voorbeeld te zoeken en alhoewel ik deze ideeën minder gebruik, haal ik er toch nog steeds veel tips uit.

november
november
november
november

De andere maanden in mijn Bullet Journal

Laat je creativiteit inspireren:

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

3 reacties

 1. zegt:

  Leuk! Vooral de indeling van de week van 11 november vind ik heel gaaf!

  1. Mandy zegt:

   Ik heb een gewone agenda gekocht, ik heb er gewoon simpelweg geen tijd meer voor.. baal zo erg! Maar het is niet anders, jouw nieuwe lijkt me ook handig!

 2. zegt:

  Leuk maar snap ook dat de planne rmeer rust geeft. Ik gebruik mijn bullet journal niet als agenda maar wilde er een soort herinneringenboek voor de kinderen van makrn met onder andere liedjes en verhaaltjes. Ligt helaas alweer een tijdje te verstoffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept