februari bullet journal
Journaling

Mijn weekly spread voor februari #bulletjournal

Tijd voor een nieuwe maand in mijn Bullet Journal. Op Pinterest vind ik vele ideeën voor in mijn Bullet Journal en ik maak ook veel zelf. Wie weet kan ik jullie net zo inspireren met ideeën als ik zelf ook inspiratie op doe bij anderen.

Pinterest

Ik loop altijd een beetje voor met mijn Bullet journal. Dit komt omdat ik nogal een planner ben en dus alles op papier wil kunnen zetten. Met en maand of twee verder ben ik al bezig op dit moment. Ik ben dus niet iemand die in februari dan pas begrint aan die maand. Bij mij is deze al klaar en ook ingevuld met mijn hele planning.

Bullet journal en (art) journal

Nou heb ik tegenwoordig naast mijn Bullet journal ook een (art) journal. Doordat ik best voor loop met mijn Bullet journal vind ik het wel lastig, hoeveel blaadjes ik open zal houden voor bijvoorbeeld gebeurtenissen waar ik over wil schrijven of tekenen. Vandaar dat ik nu naast mijn Bullet journal ook een (art) journal heb. Hier teken, plak of schilder ik herinnering in. gewoon alles wat ik wil onthouden. Maar ook tekeningen, die ik mankin opdracht van een challenge of gewoon omdat ik hier zin in heb.  Zo heb ik bijvoorbeeld een bladzijde gevuld met het grote kerstcircus, mijn fitness boxing ervaringen en komt hier elke week de #creachickweeklychallenge in te staan.

Creachickweeklychallenge

De Creachickweeklychallenge is een vervolg op de Decemberchallenge. In december maakte ik elke dag een tekening, naar een thema in opdracht van Creachick. Omdat dit zo een succes was, zijn we in januari gewoon doorgegaan, maar nu is het elke week een nieuwe opdracht. Zo hebben we al schaatsen gehad ( zie hieronder) en onderwater ( zie hierboven)

februari bullet journal

Beetje overzicht

Door met meer journals te werken hou ik meer overzicht. En is het ook allemaal een beetje duidelijk. Mijn Bullet Journal is mijn agenda en mijn art journal is mijn teken, plak en schilder schrift. Zo is het makkelijk uitgelegd.

Februari week log

In januari heb ik me voorgenomen om dit jaar van elke maand een artikel te schrijven. En nu februari. Eigenlijk begin ik mijn maand altijd met een leuke voorplaat. Deze keer was dat een quote die ik op Pinterest vond. Na de voorplaat komt een maand spread. Hier heb ik een overzicht van de hele maand en vervolgens zijn daar de weken, Voor de weekly spread doe ik ook veel inspiratie op via Pinterest. Vaak zie ik een voorbeeld en geef hier dan mijn eigen draai aan.

februari weekly spread bullet journal

februari weekly spread bullet journal

Zo, dit is dus de maand februari. Wie weet kan ik je inspireren. En in maart zien jullie een soortgelijk artikel terug. Mocht je nu een voorbeeld namaken, laat me dit dan even weten, want dat vind ik wel heel erg leuk.

Wat zoek jij vooral op Pinterest?

foto’s lodiblogt

24 thoughts on “Mijn weekly spread voor februari #bulletjournal”

  1. Ik ga elke avond na het eten even een uur er voor zitten, potloden, washitape, lijm erbij en beginnen maar. De jongens kijken dan klokhuis en het jeugdjournaal en ik zit er bij met mijn journal.

 1. Ik zou er zo graag ook eens aan beginnen, ik vind het zo leuk! Ik vrees alleen dat ik gebrek aan tijd heb hiervoor. Dus hou ik maar braaf mijn gewone agenda, kalender en to do-schriftje bij

  1. Het kost best tijd, dat is zeker zo en hield mij ook tegen. Doordat ik vooruit werk, heb ik nooit de druk, dat iets nu moet. dat vind ik zelf erg fijn.

 2. Heel leuk dit! Ik ben wel creatief en houd wel van dit soort dingen, maar ik vind dat er teveel tijd in gaat zitten haha. Geen geduld voor. Maar wel heel leuk om beter te leren tekenen enzo 🙂

 3. Bullet en art journaling is dus niet aan mij besteed. Vind het superleuk om te zien en heb het ook ooit een kans gegeven, maar die poging bloedde al snel dood.
  Wel heel gaaf wat je allemaal gemaakt hebt!

 4. Poeh wat een werk! Hartstikke knap en leuk wat je doet. Ik zou het zelf niet redden. De tijd is te krap om dit er ook nog bij te doen (maar het is natuurlijk maar waar je zelf de prioriteit aan geeft). Hartstikke creatief zeg!

 5. Echt super leuk en erg crea bea. Mijn nichtje doet dit ook. Ik heb er zelf het geduld niet voor hoewel ik wel zin heb om te gaan freubelen nu ik dit gelezen heb.

 6. Leuk!, ik bezocht dit artikel even omdat ik vaak denk om er ook een te starten, al moet ik eerlijk toegeven dat ik denk dat ik er weinig tij voor heb en met mijn gewoon schriftje en gewone agenda al heel ver kom…

  Misschien toch maar eens gewoon starten..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *