Over mij

lodiblogt, blogger, copywriter

“She was born to be free, let her run wild in her own way and you will never lose her.”

‒ Nikki Rowe.

Hier op de over mij pagina, lees je wie ik ben, waarover ik blog en waarom in ben begonnen met bloggen:

Lodiblogt is een Online Lifestyle magazine.

Ik ben Lodi, ik ben schrijver, reiziger, bohemian en modeliefhebber en deel graag tips, ervaringen en laatste trends met mijn lezers. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen (2007 & 2009). In mijn vrije tijd ben ik creatief en druk met mijn moestuin.

Naast blogger mag ik me sinds november 2022 ook Online Copywriter noemen.

Lodi, een reislustige bohemian.

Hoe het allemaal begon

In 1997 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige. Ik ben toen niet meteen aan het werk gegaan, maar ben eerst gaan reizen. In 1998 ben ik een jaar gaan backpacken in Australië en in 2001 ben ik met mijn zus zes maanden door Amerika gaan reizen. Tussendoor en hierna heb ik als orthopedie verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen gewerkt. Tot ik een opleiding deed tot Midden-Manager in de Zorg en teamleider werd. Ik moest toen veel meer schrijven. Beleidsplannen, jaarverslagen en artikelen. Ik merkte dat ik hier heel gelukkig van werd en hoe leuk ik de zorg ook vond,  mijn passie lag toch echt bij schrijven.

Een sabbatical

Onze beiden zonen (2007 en 2009) zijn geboren met de ziekte van Hirschsprung. Dit is een chronische darmziekte. De zorg voor hen was vooral de eerste jaren erg zwaar en in 2011 besloten mijn man en ik een jaar een sabbatical te nemen. We gingen met de jongens – toen 3 en 1 jaar oud- zeven maanden reizen in een camper door Amerika en Canada. De zorg bleef, maar we merkten al snel dat door rust en regelmaat het met de jongens een stuk beter ging. Tijdens deze reis begon ik met bloggen. En ook na de reis bleef ik een blogsite bijhouden en schreef als gastblogger voor andere sites.

Na de reis besloten wi,j dat ik thuisblijfmoeder zou worden. Omdat ik toch iets wilde doen, deed ik een opleiding tot gewichtsconsulent. Ik heb tot 2018 een eigen praktijk gehad, maar besloot hier toch mee te stoppen en full time blogger te worden. Tenslotte lag mijn hart echt bij het bloggen.

Na in 2015 te zijn gestart met de site Lodiblogtook.com. Veranderde ik deze naam in 2016 naar lodiblogt.nl. Ik deed een thuisstudie bloggen en columns schrijven bij thuiscursus.nl en sinds januari 2020 staat lodiblogt.nl ingeschreven bij de KVK.

De best gelezen artikelen op lodiblogt

Er zijn een aantal artikelen die veel gelezen worden:

Youtube en meer

Op mijn blog vind je een grote variatie aan artikelen. Maar ook vind je me op mijn YouTube kanaal, Tik Tok en Social Media.

Copywriter

In 2022 volgde ik een thuisstudie Online Copywriter. Ik ben deze studie gaan volgen omdat ik als vrijwilligster werk als redacteur bij de vereniging Ziekte van Hirschsprung. Hier schrijf ik nieuwsbrieven, maar twee keer per jaar een tijdschrift en heb het informatieboek geschreven door artsen en professional in 2022 geredigeerd. Omdat ik al veel als copywriter bezig was, wilde ik zorgen dat ik hier ook de juiste papieren bij kan halen.

Lodiblogt in de media.

De afgelopen tijd is lodiblogt.nl een aantal keren in verschillende media verschenen. Hieronder een overzicht:

Meer lezen over samenwerkingen, kijk dan op mijn pagina over samenwerken of mail me op lodiblogt@hotmail.com en wil je meer weten over mij? Stel je vraag gerust.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept