Over mij

Welkom op lodiblogt.nl. Natuurlijk hoort hier een stukje over mij bij. Ik – Lodi- ben veertiger, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik probeer me -op hoge hakken- staande te houden in een mannen huishouding.

Lodiblogt.nl is een Eigentijds Lifestyle Blog.

In 1997 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige en na de nodige omzwervingen ) een jaar werken en reizen in Australië en zes maanden reizen door Amerika) begon ik als verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen. Hoe leuk ik de zorg ook vond, ik merkte al snel dat mijn passie in het schrijven lag. Toen ik een opleiding deed tot midden-manager in de zorg en teamleider werd, mocht ik veel meer schrijven. Beleidsplannen, artikelen, hier werd ik heel gelukkig van.

In 2011 namen mijn man en ik een Sabbatical en gingen met onze zonen 7 maanden reizen door Amerika en Canada. Hier begon ik met bloggen. Ook na de reis bleef ik een blogsite bijhouden, maar schreef ook veel voor andere sites.

In 2015 startte ik mijn eigen site Lodiblogtook.com. Na een jaar merkte ik dat ik steeds meer lezers kreeg, samenwerkingen aanging en reviews schreef. Daarom besloot ik mijn site professioneler aan te pakken en op mijn tweeënveertigste verjaardag ging mijn eigen blogsite lodiblogt.nl online.

In 2016 heb ik de thuisstudie bloggen en columns schrijven bij thuiscursus.nl. gevolgd.

Lodiblogt in de media.

De afgelopen tijd is lodiblogt.nl een aantal keren in verschillende media verschenen. Hieronder een overzicht

Meer lezen over samenwerkingen, kijk dan hier of mail me op lodiblogt@hotmail.com