Over mij

Welkom op lodiblogt.nl. Natuurlijk hoort hier een stukje over mij bij. Wie ben ik: Lodi, 40+, getrouwd en moeder van twee jongens (2007+2009). Ik probeer me -op hoge hakken- staande te houden in een mannen huishouding en gooi af en toe rijkelijk met roze confetti.

Hoe het allemaal begon

In 1997 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige. Ik ben toen niet meteen begonnen met werken maar ben eerst gaan reizen.  Eerst een jaar backpacken in Australië ( dit was in 1998) en in 2001 ben ik samen met mijn zus zes maanden met een auto en een tent door Amerika gaan reizen. Tussendoor en hierna heb ik als orthopedie verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen gewerkt. Tot ik een opleiding deed tot Midden-Manager in de Zorg en teamleider werd. Ik moest toen veel meer schrijven. Beleidsplannen, jaarverslagen en artikelen. Ik merkte dat ik hier heel gelukkig van werd en hoe leuk ik de zorg ook vond,  mijn passie lag toch echt bij schrijven.

Een sabbatical

Onze beiden zonen (2007 en 2009) zijn geboren met de ziekte van Hirschsprung. Dit is een chronische darmziekte. De zorg voor hen was erg zwaar, vooral de eerste jaren en in 2011 besloten mijn man en ik een jaar een sabbatical te nemen. We gingen met de jongens – toen 3 en 1- zeven maanden reizen in een camper door Amerika en Canada. De zorg bleef, maar we merkten al snel dat door rust en regelmaat het met de jongens een stuk beter ging. Tijdens deze reis begon ik met bloggen. En ook na de reis bleef ik een blogsite bijhouden en schreef als gastblogger ook voor andere sites.

Na de reis besloten wij dat ik thuisblijfmoeder zou worden. Omdat ik toch iets wilde doen, deed ik een opleiding tot gewichtsconsulent. Ik heb tot 2018 een eigen praktijk gehad, maar besloot hier toch mee te stoppen en full time blogger te worden. Tenslotte lag mijn hart echt bij het bloggen.

Na in 2015 te zijn gestart met de site Lodiblogtook.com. Veranderde ik deze naam in 2016 naar lodiblogt.nl. Ik deed een thuisstudie bloggen en columns schrijven bij thuiscursus.nl en sinds januari 2020 staat lodiblogt.nl ingeschreven bij de KVK.

Lodiblogt in de media.

De afgelopen tijd is lodiblogt.nl een aantal keren in verschillende media verschenen. Hieronder een overzicht

Meer lezen over samenwerkingen, kijk dan hier of mail me op lodiblogt@hotmail.com