Welkom op lodiblogt.nl. Een eigentijds Lifestyle Blog. Natuurlijk hoort hier een stukje over mij bij. Ik – Lodi- ben veertiger, getrouwd en moeder van twee monsters van 9 en 7. Ik probeer me -op hoge hakken- staande te houden in een mannen huishouding.

Lodiblogt.nl is een Eigentijds Lifestyle Blog.

Nadat ik in mijn jeugd al veel schreef ben ik in 2011 gestart met bloggen. Dit was tijdens onze zeven maanden durende reis door Amerika en Canada. Ook na de reis blogde ik door. Voornamelijk als gastblogger op professionele blogsites. In 2015 startte ik mijn eigen site Lodiblogtook.com. Na een jaar merkte ik dat ik steeds meer samenwerkingen aanging, reviews schreef en gastbloggen schreef. Daarom besloot ik mijn site professioneler aan te pakken en op mijn tweeënveertigste verjaardag ging mijn eigen blogsite lodiblogt online.

In 2016 heb ik de thuisstudie bloggen en columns schrijven bij thuiscursus.nl. gevolgd.

Lodiblogt in de media.

De afgelopen tijd is lodiblogt.nl een aantal keren in verschillende media verschenen. Hieronder een overzicht

Meer lezen over samenwerkingen, kijk dan hier