Boekreview: Kliniek Zuid- Tegen elke prijs

boekrecensie Kliniek Zuid van Nick de Koning

Maak kennis met de wereld van Kliniek Zuid, waar schoonheid te koop is maar niets is wat het lijkt! Tegen elke prijs is het eerste deel in de Kliniek Zuid serie. Een boek vol romantiek, spanning en drama. Kliniek Zuid Tegen elke prijs is geschreven door Nick de Koning (pseudoniem). Dit boek neemt je mee, pakte je in en na het lezen, wil je meer.

Even kort waar het boek over gaat

“In een van de duurste straten van Amsterdam-Zuid runt dr. Caro Benedict de zeer succesvolle cosmetische Kliniek Zuid. Ze is getrouwd met Robbert die de bedrijfsvoering doet en samen hebben ze twee tieners, Teun en Sofie. Maar terwijl haar wachtlijsten steeds langer worden komt Caro’s overvolle leven onder grote druk te staan. Een aantal van haar cliënten meldt zich met onverklaarbare klachten na een borstvergroting en de vraag rijst intern wie verantwoordelijk is. Wanneer de spanning oploopt en haar een rechtszaak boven het hoofd hangt, biedt haar even aantrekkelijke als onmogelijke ex en collega Felix zijn hulp aan, maar kan ze hem vertrouwen? Ondertussen vermagert Sofie onder haar ogen en Robbert, haar steun en toeverlaat is onbereikbaar. Terwijl de wereld om haar heen lijkt in te storten wordt Caro gedwongen te bepalen wat nu echt belangrijk voor haar is.”

Boekenserie Kliniek Zuid

Deel een van Kliniek zuid Tegen elke prijs is een boek die je vastgrijpt. Je begint te lezen en bent verkocht, je wilt het boek niet meer wegleggen want je wilt weten hoe het verder gaat. Door de roze kaft denk je misschien aan een mier-zoet romannetje, maar dan vergis je je. Zeker, er komt romantiek voor in dit boek, maar ook heel veel drama en spanning. Kliniek Zuid Tegen elke prijs is een echte pageturner, het is een heerlijk boek om mee te ontspannen en bij weg te dromen.

Sensationeel, actueel en verslavend

Een boek is voor mij een goed boek, wanneer ik mijn eigen fantasie de vrije loop kan laten. Dat kan in Kliniek Zuid, de hoofdrolspelers zijn zo beschreven dat je een idee krijgt van hoe Caro, Suus of Sophie er uit zou kunnen zien, maar de rest is jouw eigen invulling. Het is verslavend goed geschreven en zou zo een serie op Netflix kunnen zijn. De onderwerpen zijn actueel en helemaal van deze tijd.

Lees ook: Harlan Coben, van boeken naar Netflix series – kijk tip!

Komt er een deel 2

Kliniek zuid is een boek voor de fans van Saskia Noort, Medisch Centrum West en Divorce. Het verhaal is spannend, sexy, onvoorspelbaar en hartverscheurend. Na de laatste bladzijde blijf je over met een gevoel van ‘ik wil meer’ en we hebben geluk want in 2023 zal deel 2 van Kliniek Zuid uitkomen.

Over de auteur

Nick de Koning is het pseudoniem van een arts en schrijver. Voor Kliniek Zuid putte hij uit zijn eigen professionele en persoonlijke leven en de actualiteit rondom de nog altijd groeiende business van cosmetische chirurgie.

Koop dit boek nu

Kliniek Zuid tegen elke prijs kan je nu bestellen bij bol of online bij een van de bekende winkels. Leuk om cadeau te geven en te krijgen. Ideaal voor de kerstvakantie!

Kliniek Zuid kan je trouwens ook als e-book lezen.

kliniek zuid tegen elke prijs, het eerste deel in deze spannende boekenserie

foto’s lodiblogt/ product ontvangen

·       · 

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept