lodiblogt.nl is een eigentijds Lifestyle Blog, waar ik drie keer per week een artikel plaast over Liefstyle en af en toe een persoonlijke blog. Ik schrijf over webshops, reviews en werk samen met bedrijven. Samenwerken doe ik alleen wanneer het aanbod past bij mijn blog.

Gastblogger

Blog jij ook en zou je het leuk vinden om op mijn blog een gastblog te plaatsen. Past jouw blog bij de onderwerpen waar ik over blog? Mail me en laten we samen kijken of we een leuke samenwerking aan kunnen gaan.

Reviews

Wanneer ik producten krijg toe gestuurd en deze passen bij lodiblogt.nl dan schrijf ik een blog over deze producten. Ik geef in de reviews over de producten mijn mening. Ook wanneer deze minder positief zal zijn zal ik dit aangeven. Hierbij meldend dat dit mijn eigen mening is. Ik wil mijn lezers een helder en duidelijk beeld geven en zal daarom producten zo goed mogelijk beschrijven.

Naast dat ik producten review, blog ik over websites die mij interesseren. Ik geef kortingscodes weg of andere kortingen, wanneer hier spraken van is. Blog ik voor een website of review ik een product dan geef ik dit duidelijk aan in de blog door review en/of samenwerking te benoemen.

Advertentiemogelijkheden

Wil je een advertorial Bestellen? Ik sta op de Bloggers marktplaats. Hier vind je mijn mediakit

Samenwerken

Wil jij een samenwerking aan gaan met lodiblogt.nl. Voor advertentiemogelijkheden, samenwerking of review aanvragen kunt u me mailen op lodiblogt@hotmail.com of vul het contact formulier in.

   
Klik hier om naar mijn mediakit op de blogger marktplaats te gaan