Samenwerken

lodiblogt.nl is een eigentijds Lifestyle Blog, waar ik drie a vier keer  week een artikel plaast over Lifestyle en persoonlijke verhalen.. Daarnaast schrijf ik reviews over producten. Samenwerken doe ik alleen wanneer het aanbod past bij mijn blog.

Gastblogger

Blog jij ook of heb je een bedrijf en wil je een artikel schrijven die op lodiblogt.nl geplaatst kan worden? Past het artikel bij mijn site? Mail me en laten we samen kijken of we een leuke samenwerking aan kunnen gaan. Als ik een gastartikel plaats zal dit onder in de tekst te zien zijn door de tekst disclaimer

Reviews

In samenwerking met bedrijven plaats ik reviews, win acties en kan kortingscodes weg geven of andere kortingen. Wanneer ik producten krijg thuis gestuurd en deze passen bij lodiblogt.nl, schrijf ik een blog over deze producten. Ik geef hierbij mijn mening. Ik wil mijn lezers een helder en duidelijk beeld geven en zal daarom producten zo goed mogelijk beschrijven.

Blog ik voor een website of review ik een product, dan geef ik dit duidelijk aan in de blog door review of  disclaimer onder te tekst te plaatsen

Samenwerken

Wil jij een samenwerking aan gaan met lodiblogt.nl. Voor advertentiemogelijkheden, samenwerking of review aanvragen kunt u me mailen op lodiblogt@hotmail.com (zie contact

Advertentiemogelijkheden

Wil je een advertorial bestellen? Ik sta op de Bloggers Marktplaats van LinkPizza. Klik hier of hieronder op Mijn Mediakit:


Klik hier om naar mijn mediakit op de blogger marktplaats te gaan