lodiblogt.nl is een eigentijds Lifestyle Blog, waar ik drie keer per week een artikel plaast over Lifestyle en af en toe een persoonlijke blog. Daarnaast schrijf ik reviews over producten. Samenwerken doe ik alleen wanneer het aanbod past bij mijn blog.

Gastblogger

Blog jij ook en zou je het leuk vinden om op mijn blog een gastblog te plaatsen. Past jouw blog bij de onderwerpen waar ik over blog? Mail me en laten we samen kijken of we een leuke samenwerking aan kunnen gaan.

Reviews

In samenwerking met bedrijven plaats ik reviews, win acties en kan kortingscodes weg geven of andere kortingen. Wanneer ik producten krijg thuis gestuurd en deze passen bij lodiblogt.nl, schrijf ik een blog over deze producten. Ik geef hierbij mijn mening. Ik wil mijn lezers een helder en duidelijk beeld geven en zal daarom producten zo goed mogelijk beschrijven.

Blog ik voor een website of review ik een product, dan geef ik dit duidelijk aan in de blog door review en/of samenwerking te beschrijven. Zie ook mijn Disclaimer

Samenwerken

Wil jij een samenwerking aan gaan met lodiblogt.nl. Voor advertentiemogelijkheden, samenwerking of review aanvragen kunt u me mailen op lodiblogt@hotmail.com of vul het contact formulier in.

Advertentiemogelijkheden

Wil je een advertorial bestellen? Ik sta op de Bloggers Marktplaats van LinkPizza. Klik hier of hieronder op Mijn Mediakit:


Klik hier om naar mijn mediakit op de blogger marktplaats te gaan