Samenwerken

lodiblogt.nl is een Lifestyle Magazine, waar ik artikel plaats over wonen, gezin, mode, reizen, vrije tijd en zoveel meer. Ik schrijf persoonlijke artikelen, maar ook in opdracht van bedrijven en reviews. Samenwerken met lodiblogt kan altijd, hieronder lees je de mogelijkheden:

Gastblogger

Blog jij ook of heb je een bedrijf en wil je een artikel schrijven die op lodiblogt.nl geplaatst kan worden? Past het artikel bij mijn site? Mail me en laten we samen kijken of we een leuke samenwerking aan kunnen gaan. Als ik een gastartikel plaats zal dit onder in de tekst te zien zijn een foto met ‘gastblog’

Reviews

In samenwerking met bedrijven plaats ik reviews, win acties en kan kortingscodes weg geven of andere kortingen. Wanneer ik producten krijg thuis gestuurd en deze passen bij lodiblogt.nl, schrijf ik hier een blog over. Ik geef hierbij mijn eerlijke mening. Ik wil mijn lezers een helder en duidelijk beeld geven en zal daarom producten zo goed mogelijk beschrijven.

Samenwerken

Wil jij een samenwerking aan gaan met lodiblogt.nl. Voor advertentiemogelijkheden, samenwerking of review aanvragen kunt u me mailen op lodiblogt@hotmail.com

Social Media ( 01-01-2022):

Instagram1856 volgers
YouTube176 abonnees
Facebook457 volgers
Twitter987 volgers
Tik Tok147 volgers
Pinterest855 volgers/ 53 K Weergaven

Advertentiemogelijkheden

Wil je een advertorial bestellen? Dat kan via lodiblogt@hotmail.com. Ook sta op de Bloggers Marktplaats van LinkPizza. Klik hier of hieronder op Mijn Mediakit:

Klik hier om naar mijn mediakit op de blogger marktplaats te gaan

Meer over mij te weten komen? Lees dan de over mij pagina.

Hoe kan je presets gebruiken voor je Instagram foto's
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept