Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van lodiblogt (lodiblogt.nl) Wanneer je deze website bezoekt, ga je akkoord met de disclaimer.

Alle artikelen die ik schrijf worden met evenveel aandacht geschreven. Het kan altijd zijn dat er feitelijke onjuistheden of onvolledigheden in een artikel zitten. Indien nodig zal de informatie worden aangepast zonder dat dit verder gemeld wordt. Dit gebeurt enkel door de auteur zelf.

Aan de inhoud van lodiblogt zijn geen rechten te ontlenen. Lodiblogt is op geen enkele manier aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van lodiblogt.nl. Lodiblogt is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen in de artikelen.

Wanneer er artikelen verschijnen op lodiblogt.nl zal ik altijd zo eerlijk mogelijk hierover schrijven. Dit omdat ik het belangrijk vind ik om eerlijk mijn mening te geven en ik mijn lezers niet wil misleiden wanneer ik zelf niet tevreden ben over een product. Producten waar ik over schrijf kunnen zelf gekocht zijn, of ze zijn toegestuurd door bedrijven. In het laatste geval wordt mij dit toegestuurd in de hoop dat ik hierover zal schrijven.

Wanneer ik een artikel schrijf over producten die mij zijn toegestuurd, dan zal ik dit ook ten allen tijde vermelden in het artikel. Door advertorial, samenwerking of review er bij te zetten.

Meer over de mij weten? Lees dan de over mij pagina.