Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van lodiblogt (lodiblogt.nl) Wanneer je deze website bezoekt, ga je akkoord met de disclaimer.

Alle artikelen die ik schrijf worden met evenveel aandacht geschreven. Het kan altijd zijn dat er feitelijke onjuistheden of onvolledigheden in een artikel zitten. Indien nodig zal de informatie worden aangepast zonder dat dit verder gemeld wordt. Dit gebeurt enkel door de auteur zelf.

Aan de inhoud van lodiblogt zijn geen rechten te ontlenen. Lodiblogt is op geen enkele manier aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van lodiblogt.nl. Lodiblogt is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen in de artikelen.

Samenwerkingen

Op lodiblogt staan product reviews of samenwerking.

Betaalde samenwerkingen of gratis producten

Indien het hierbij om een samenwerking gaat, het een betaalde post is of er producten voor ontvangen zijn, wordt dit altijd vermeld onder aan het artikel met een link naar deze disclaimer.

Ook verwijs ik naar deze disclaimer wanneer ik affiliate links in een artikel plaats. Hierbij krijg ik een percentage, wanneer jij een product via deze link koopt.

Reviews

Producten die ik krijg om te reviewen, beoordeel ik en hier geef ik mijn mening en idee over. Dit is puur mijn mening en zegt niet  hoe anderen hier over denken.

Meer over de mij weten? Lees dan de over mij pagina, ook over de privacywet.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept