Norah, mode voor vrouwen, komt met een exclusieve collectie

Norah, mode voor vrouwen

Hou jij van vrolijke, kleurrijke prints in jouw kleding, dan is Norah de winkel voor jou. Norah, de populaire kledingwinkel met mode voor vrouwen komt nu met een exclusie collectie samengesteld met zeven prachtige looks die zeker zullen opvallen deze zomer.  Norah en de Nederlandse zangeres en presentatrice Antje Monteiro zijn een samenwerking aangegaan. De exclusieve Styles Selected By Antje Monteiro wordt morgen gelanceerd!

Norah mode voor vrouwen

Norah, is een populaire kledingwinkel voor vrouwen in Nederland en België. Het is de ultieme mode voor vrouwen en staat bekend om haar uitgebreide collectie van stijlvolle en betaalbare kleding, De mode is verkrijgbaar in een breed scala aan maten. Norah heeft momenteel 97 winkels in Nederland en België en een uitgebreide webshop

De exclusieve Styles Selected By Antje Monteiro

Norah heeft vaak vrolijke kleurrijke kleding, iets waar ik als bohemienne natuurlijk ontzettend veel van hou. Je kan naar een stenen winkel gaan, maar ook online vind je heel veel inspiratie. Norah komt nu met de de exclusieve Styles Selected By Antje Monteiro. Morgen 6 juni wordt deze gelanceerd.

Kleurrijke prints, zwierige jurken

De collectie bevat kleurrijke prints die doen denken aan zonnige dagen en zwoele zomeravonden. Één van de hoogtepunten van de collectie zijn de jurken met hun unieke pasvorm en gedurfde kleuren. De jurken zijn ontworpen om de vrouwelijke vormen te flatteren en comfortabel te dragen. Met deze jurken ben je klaar voor elke gelegenheid, van een zomerse barbecue tot een avondje uit.

Collectie om vrouwen te inspireren en motiveren

Naast de jurken bevat de collectie ook andere kledingstukken zoals rokken, tops en blouses. Elk item is ontworpen met de nieuwste trends in het achterhoofd, waardoor de collectie een perfecte weerspiegeling is van de stijlvolle Antje Monteiro. “Ik hou ervan om vrouwen te inspireren en te motiveren. Kleding is een verlengstuk van je persoonlijkheid.’’ Zegt Antje Monteiro. “Daarom ben ik ontzettend blij met deze samenwerking en hoop ik dat mijn geselecteerde mooie items het beste in jou als vrouw naar boven halen.”De exclusieve collectie van Norah en Antje Monteiro is vanaf 6 juni verkrijgbaar in alle Norah-winkels en online via norah.eu. Wees er snel bij, want deze limited edition collectie zal snel uitverkocht zijn.

Mode die alle vrouwen past

Afgelopen vrijdag was ik aanwezig bij de lancering van de Styles Selected By Antje Monteiro in het filiaal van Norah in Lisse. Wat meteen opviel was de grote keuze aan kleding. De kleding is vrouwelijk en vrolijk met veel kleur. De collectie van Antje Monteiro is erg mooi en past elke vrouw. Ongeacht jouw leeftijd of figuur, de collectie is er in maat 36 tot 48. Ik ben erg enthousiast over de modellen van de jurken, de prettige stof en de leuke kleuren.

Norah heeft -net als alle kledingwinkels- regelmatig Sale. Hou de website in de gaten en wil jij goed slagen, lees dan hier hoe jij slim kan shoppen in de sale.

Mode voor vrouwen

Norah is mode voor vrouwen die houden van vrolijke kleding. Die zich vrouwelijk willen voelen en zich durfen te laten zien. Norah staat voor kleurrijk! Dat zie je in bovenstaande collectie wel. Deze collectie is te koop vanaf 6 juni.

Norah werkt trouwens vaker met BN-ers, zo was daar in oktober de Pink Collection met Fien Vermeulen.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s beeldbank en lodiblogt/ pers event

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept