Kleurrijk, handgemaakt en retro kleding, je vindt het bij Tantilly

kleurrijk, handgemaakt en retro kleding koop je bij Tantilly

Hou jij van kleurrijk, handgemaakt en retro kleding? Ben je graag uniek en laat jij jezelf zien? Dan koop je jouw jurken, vesten, shirts en rokken bij Tantilly. Tantilly is een klein uniek Nederlands merk dat staat voor kleurrijke, eerlijke, duurzame kleding. Jouw wensen, jouw kleding! Kom je ook shoppen?

Kleurrijk, handgemaakt en retro kleding

Hou jij ervan uniek te zijn, gezien te worden en durf jij te dragen wat je wil? Hou je van kleurrijke, handgemaakte en retro kleding? Ben je dol op de bohemian stijl met zijn zwierige jurken en drukke prints, lange rokken en opvallende modellen? Dan shop je jouw kleding voortaan bij Tantilly.

Waar staat Tantilly voor

Tantilly staat voor kleurrijk, handgemaakt, retro, fairfashion en unieke items. Kleurrijk en handgemaakt, oké, maar wat is precies retro?

  • Retro items zijn nieuw gemaakt, maar hebben het uiterlijk en de stijl van een vervlogen tijdperk.
  • Kleding die geïnspireerd is door trends en stijlen uit het verleden.
  • Kleding die populair is in deze tijd, omdat ze juist dat gevoel van nostalgie oproepen.

Hoe zie je dit terug bij Tantilly

De retro collectie van Tantilly herken je door de modellen, kleuren en prints van de jurken en rokken. Naast retro modellen zie je bij Tantilly ook heel veel bohemian stijl. Ik ben een bohemian en draag graag lange wijde maxi dresses met veel kleur en print. Bij Tantilly kan ik dan ook mijn hart ophalen onder andere met de Boho nola silk jurk. Deze jurk is er in verschillende kleuren en deze keuze vind je ook in de rest van de collectie.

tantilly kleurrijk, retro en bohemian stijl

Hoe draag je deze kleding

Meer is meer, dat geldt zeker voor deze vrolijke kleding van Tantilly, durf jezelf te laten zien, wees uniek en combineer met kleur en prints. Draag een vrolijk gekleurde boho jurk met vestje in knalkleur en draag hier ook eenzelfde kleur legging bij. Of draag een effen broek of je favoriete jeans met shirt en kimono met drukke print

Fairfashion

Bij Tantilly zijn ze ook gericht op fairfashion. Fairfashion is mode die onder goede arbeidsomstandigheden en van duurzame materialen gemaakt is. De mode van Tantilly is niet tijd- of seizoengebonden. Deze mode draag je altijd, elke dag en elk seizoen en elke gelegenheid. De retro prints, de kleurrijke jurken, de felle kleuren, combineer en creëer jouw eigentijdse look

Wees uniek

Wees jezelf, wees uniek en laat dit zien met de kleding die je draagt. De kleurrijke, handgemaakte en retro kleding van Tantilly straalt vrijheid uit, vrolijkheid en zelfstandigheid. Durf te combineren, bijvoorbeeld met een opvallende vest of legging. Draag accessoires in overvloed en beken kleur.

Tantilly zegt niet voor niets: Wees uniek, het is een kleurrijke wereld.

handtekening Lodi blogger en copywriter
Disclaimer lodiblogt

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept