Sweet Petit wintercollectie voor baby & peuter: ‘Small Movements’

Sweet Petit

Dinsdag 15 oktober lanceerde Prénatal de nieuwste fashioncollectie ‘Small Movements’ van haar eigen baby- en peuterlabel Sweet Petit by Prénatal. De newborncollectie is verkrijgbaar van maat 56 t/m 68 en de peutercollectie van maat 74 t/m 104. 

Inspiratie van de collectie

De ‘Small Movements’ collectie vindt haar inspiratie in de bewegelijkheid en zachtheid van diverse materialen en kleuren. Er wordt gespeeld met de binnen- en buitenzijde van zachte breisels in diverse items uit de collectie. Alexander Calder is een kunstenaar die abstractie en beweging wil verbinden. Geïnspireerd door de mobielen van deze kunstenaar, zie je de beweging ook terugkomen in de all- over prints. Deze collectie bestaat dan ook uit mooie basics gecombineerd met items met abstracte prints, gemaakt van prachtige materialen die voor de wintermaanden heerlijk warm zijn en zacht aanvoelen. 

Kleur & structuur bij de Sweet petit wintercollectie

Bruintinten worden steeds belangrijker in het modebeeld. De combinatie van rustige aardetonen en zachte mint vormen zorgen voor een mooie balans. Naast de, inmiddels kenmerkende Sweet Petit silhouetten, mogen comfortabele unisex rib shirts niet ontbreken. Ook in deze collectie is weer gekozen voor een fijne mix van structuren en kleurnuances. 

Key-items van het seizoen

De key-items van dit seizoen zijn voor de allerkleinsten de gebreide onesies met all-over print. Een prachtige outfit voor peuterjongens is de trui van Intarsia breisel met Calder motief met bijpassende muts, en voor de grote meiden is de jurk in all-over print een echte eyecatcher. Voor zowel de jongens als de meisjes is het off-white teddy-jasje toch wel echt dé musthave van dit seizoen! 

Sweet Petit Prénatal

De Sweet Petit By Prenatal Collectie

Sweet Petit by Prénatal wordt door het designteam van Prénatal ontworpen. De designers putten voor de collectie uit hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door gelukkige kleine momentjes en alledaagse dingen. De limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie wordt vier keer per seizoen uitgebracht. Elke collectie heeft een wisselende ontwerpinspiratie en is exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop prenatal.nl

Sweet Petit Prénatal
Prénatal Sweet Petit

Wist je trouwens dat je Prenatal ook kan volgen op Pinterest?

Meer artikelen over kinderkleding

De kleuren van deze herfst en winter vind ik heel erg leuk. Niet alleen de kinderkleding hoor, maar ook die voor volwassenen.

Foto’s beeldbank

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept