Shop de kleding uit de Misfit 2 film bij Tumble ’N Dry

Shop de kleding uit de Misfit 2 film bij Tumble ’N Dry

Kinderkleding merk Tumble ’N Dry gaat samenwerken met de film Misfit 2. Misfit 2 is een vervolg op de succesvolle Nederlandse highschool comedy Misfit. En de kleding die ze dragen in de film, kan jij nu ook kopen!

De bioscoop, altijd een succes

Met kinderen naar de bioscoop gaan, is altijd een succes. Hier in huis tenminste wel. Nu zijn mijn jongens nog even te jong voor deze film. De kleding, die in de film gedragen wordt door de acteurs en actrices, is nu te koop bij Tumble ‘N Dry. De kleding is zo stoer dat ik mijn kinderen hier ook in zie lopen. En jouw kinderen kunnen dit ook.

De film

Waar gaat de film MISFIT 2 over? Nadat Julia (Djamila) is teruggekomen uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders voor Julia en haar Misfit-squad op dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad! 

Tumble ’N Dry x Misfit 2 collectie

De sterren uit deze film shoppen bij Tumble ’N Dry uit de Hi collectie. Komt goed uit, want dat betekent dat je er net zo awesome uit kunt zien. De vette sweaters, jogs, super cute rok en het denim jurkje zijn allemaal terug te vinden in de speciale Tumble ’N Dry x MISFIT 2 collectie. De jongens en meiden items zijn onderdeel van de najaars/wintercollectie 2019. De collectie is volledig te mixen en te matchen en verkrijgbaar vanaf maat 128 t/m 176.

 De collectie voor meisjes

Je net zo kleden als de sterren uit deze film? De outfits uit de MISFIT 2 film vind je nu online bij Tumble ’N Dry! De collectie bestaat uit een sweaters, een rokje met ruches, een denim tuinbroek en zwarte denim overhemdjurk. Deze collectie is volledig te mixen en te matchen en verkrijgbaar vanaf maat 128 t/m 176. Creëert je eigen stijl! Shop Tumble ’N Dry x MISFIT 2 collectie voor meiden hier >

En de collectie voor jongens

Voor jongens bestaat de collectie uit een aantal sweaters en hoodies, trainingsbroek, een grijze jog en een gestreept T-shirt. De MISFIT 2 collectie kan je prima met elkaar mixen. zijn easy om met elkaar te mixen.  De collectie komt in de maten 128 t/m 176.  Shop de collectie voor jongens online

De nieuwe film is vanaf woensdag 25 september te zien in de Nederlandse bioscopen, vanaf 15 oktober is de film te zien in België. 

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. zegt:

    dat snap ik helemaal, ik vind het ook super stoere mode.

  2. Wat een briljant samenwerking! Ik kan me voorstellen dat mensen die de film hebben gezien daarna graag die kleding willen kopen. Zo heb ik me rot gezocht naar een oranje strokenrok na het zien van Mama Mia 2 : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept