t-shirt sweater bedrukken
Fashion Kinderen

Een t-shirt of sweater laten bedrukken, welke afbeelding kies jij? + winactie|gesloten

Gewoon voor het dagelijks leven, een kinderverjaardag, een vrijgezellen feest of je bent zwanger en wilt dit  heugelijke nieuws aankondigen via je zoon of dochter Er zijn genoeg momenten waarop je een zelf bedrukt shirt kan gebruiken en wilt hebben. Want waarom niet zelf een shirt ontwikkelen met die mooie foto, dat ene plaatje of die tekst waar je al lang naar zocht. In de winkel  kan je hem niet vinden? Dan maak je hem toch gewoon zelf. Ik liet twee shirts maken voor de jongens en mag hier door middel van een winactie een code weggeven, zodat jij ook je eihen shirt of sweater kan laten bedrukken.

Dieren

De jongens zijn dol op dieren. Al jaren vroegen ze of er niet weer een kat in huis mocht komen en ze hoeven maar een hond buiten te zien lopen of een dier op tv zien of er klinkt uit twee monden ‘ohhh’. Die kat kwam er en wat zijn ze dol op hem. Hij is eigenlijk niet meer weg  te denken in huis en we bedenken vaak genoeg wat een goede keuze dit was.

Een t-shirt zelf ontwerpen

Al vaker hebben ze gezegd dat ze wel eens een t-shirt wilde met een kat er op. Ik heb hiervoor gekeken maar kon tot op heden niets vinden. Toen werd ik benaderd door tshirtspolosbedrukken.nl en zag dat ik op deze site, zelf een t-shirt kon ontwerpen. De jongens waren meteen enthousiast en wilden maar wat graag aan de slag met het ontwerpen van hun eigen shirt.

Het leuke van deze site is dat je zowel je eigen ontwerp kan gebruiken, zoals foto’s. Maar ook teksten en plaatjes van de site kan halen. Je kan shirts en sweaters laten bedrukken. Hoe werkt het precies:

 • eerst kies je een t-shirt, sweater, polo of bijvoorbeeld sportshirt
 • Dan kies je de kleur
 • En dan ga je naar afbeeldingen plaatsen en kan hier kiezen uit een eigen upload of een van de site, waaronder afbeeldingen met:
  • baby en gezin
  • dieren en natuur
  • beroepen
  • best friends
  • vintage
  • cartoons
  • eten en drinken
  • feestdagen
  • spreuken
  • sport
  • symbolen
 • Je keuze plaats je op het shirt waar je maar wilt en hoe groot je maar wilt.
 • vervolgens kies je de juiste maat en bestellen maar.

Het resultaat

De t-shirts kwamen na een dag of vier binnen en ze waren helemaal zoals de jongens dachten dat ze zouden zijn, De jongste koos voor een sportshirt, dit omdat het zo een mooie kleur oranje is ( zijn lievelingskleur) en vind het shirt heerlijk soepel zitten. Hij is zeer tevreden met de afbeeldingen die helemaal naar zijn zin zijn. Hij trok het shirt dan ook meteen aan naar school. De oudste had gekozen voor een rood t-shirt met voorop een leeuw en achterop dezelfde kat als bij zijn broertje. Hij koos voor een shirt in zijn lievelingskleur rood. Ook hij is er erg blij mee. De kwaliteit van de shirts zijn prima! Het draagcomfort is heerlijk; aldus de jongens.

t-shirt sweater bedrukken

t-shirt sweater bedrukken

t-shirt sweater bedrukken

Voor elke gelegenheid t-shirts laten bedrukken

Stel je hebt een vrijgezellen feest of je bent zwanger en je kindje wordt grote broer of zus. Of wat dacht je van een shirt met ‘ Queens are born in August’ als kraamcadeau. ‘Proud to be Dutch’ voor een vriend die gaat emigreren. Matchende shirts bij een teamuitje of sportwedstrijd. Echt voor elke gelegenheid is er wel een shirt te bedenken.

Voorbeelden van teksten

t-shirt sweater bedrukken      t-shirt sweater bedrukken

Win actie

In samenwerking met tshirtspolosbedrukken mag ik een code ter waarde van €30,00 weggeven, je kan dan zelf een mooi shirt of sweater laten bedrukken.

 • laat in een reactie weten wat jij op een t-shirt zou willen zetten en voor wie jij er een zou willen maken.
 • geef een geldig mail adres op.
 • de winactie loopt tot 28-11-2018.
 • De winnaar krijgt via een mail bericht van mij.

Gefeliciteerd Adriana, jij hebt het shop te goed gewonnen. Je hebt een mail ontvangen.

Een t-shirt laten bedrukken. Welke afbeelding kies jij?

Foto’s lodiblogt

Voor dit artikel heb ik producten mogen ontvangen om te reviewen/ Disclaimer

29 thoughts on “Een t-shirt of sweater laten bedrukken, welke afbeelding kies jij? + winactie|gesloten”

 1. een t shirt bedrukken, het blijft leuk. Zoonlief volgde een college waar de prof zei : dit is zo’n mooie stelling, die zou je toch op een t-shirt zetten ? De studenten warenniet te flauw: ze lieten t-shirts bedrukken. Ook eentje voor de prof..

 2. Hahaha, ik was meteen aan de gang gegaan met een mooie sweater. Eerst met de tekst ‘1970 vintage’ en erna toch weer met een unicorn. Wat zegt dat over mij? 😉 Ik doe graag mee. Voor mijzelf. Gewoon, omdat het kan 😀

 3. Ik zou er denk ik iets op laten drukken dat met Brazilië te maken heeft. Bijvoorbeeld de landkaart of het bekende beeld van Christus in Rio.
  en natuurlijk de website url 😉

 4. Leuk crtl c en ctrl v (wel de apple variant) omdat mijn eigen strijkcreatie shirt kapot was na 1x wassen en ik dus een degelijk wil kunnen geven aan vader en zoon

 5. Zo leuk om echt zo’n gepersonaliseerd kledingstuk te hebben, kun je het precies maken hoe jij het graag hebben wil! Zelf zou ik voor lekkere sweaters gaan, lekker nu het zou koud is! Voor het ontwerp zou ik een van mijn eigen tekeningen doen misschien, als dat lukt!

 6. Ik zou een hoodie willen met een muzieksleutel en maker eronder. Of: ‘alles gaat voorbij maar eerst genieten we ervan’ (tekst van acda en de Munnik)

 7. Leuke winactie! Ik doe gráág mee!! Zou graag voor onze pleegkinderen een t-shirt laten drukken met de tekst “DNA doesn’t make family, LOVE does”. Dezelfde tekst als ik op een ketting heb staan om nogmaals te bevestigen dat we bij elkaar horen! <3

 8. oooh zo leuk die eigen ontwerp sweaters en shirts! ik zou onze onze zoon zelf een laten maken, waarschijnlijk komt zijn naam er dan op samen met een ninja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *