Hoe kom je de tijd door tijdens het wachten.

wachten bluetooth koptelefoon

Wachten, iets wat we allemaal veel en vaak doen. Zat je vroeger een beetje om je heen te kijken, tegenwoordig pakken we allemaal snel ons mobieltje er bij. Ook ik. Zeker als ik even kort ergens sta te wachten. Maar twee keer per week wacht ik ander half uur bij de atletiek baan en dan kom ik er niet met alleen mijn telefoon, dan neem ik echt meer mee om de wachttijd door te komen. En wat dan de foto van die jonge man met ‘mijn’ bluetooth koptelefoon er bij doet, lees je hier.

Wachten

Wachten, we doen het veel en vaak. Eigenlijk hoort het er gewoon bij, De een wacht meer dan de ander, ik ben bijvoorbeeld altijd en overal te vroeg en wacht dus veel. Erg is het niet, in principe, als je maar iets te doen hebt. Wat dat is wachten toch aangenamer geworden, tegenwoordig. Ons mobiele hebben we altijd bij de hand en dit maakt wachten meteen leuker.

Me time

De jongens sporten twee keer per week. Voorheen was dit twee uur wachten, maar met de wisselingen van de groepen is het nu anderhalf uur, dat ik moet wachten. Ik kan niet naar huis, aangezien de jongste het eerste half uur nog niet sport en bij mij zit te wachten. In de zomer is dit prima, maar zodra het koud en donker begint te worden, is het eigenlijk best een dingetje. Nou is er wel een clubhuis waar ik kan wachten, maar hier is het niet altijd warm en aangenaam. Ik heb het tijden vervelend gevonden om zo lang te moeten wachten.Tot ik om begon te denken en dacht aan deze tijd als me-time. Ik kan gedurende die ander halve uur doen wat ik wil. Ik word niet gestoord en zit (als ze de kachel aan doen) ook nog lekker warm.

Boeken lezen

Wat doe ik dan die tijd? Soms zit ik in mijn eentje in het clubhuis en de andere keer met meer mensen. Als ik alleen zit lees ik graag een boek. Ik ben dol op lezen, maar kom er door de weeks veel te weinig aan toe. En wanneer het rustig is in het clubhuis kan ik heerlijk lezen en vul eindelijk mijn ‘gelezen boeken lijst’ weer een beetje aan.

wachten bluetooth koptelefoon

Haken

Soms is het druk in het clubhuis, wat gezellig is, maar lezen lukt dan niet. Ik neem dus altijd mijn tas met haak spullen mee. Ik ben nu een lang vest aan het haken. Ondertussen luister ik en klets ik mee, maar kom ook nog verder met mijn haakwerkje.

Een wandeling maken

Sinds kort wandelen ik tussendoor een rondje. Niet alleen om de tijd te doorbreken, maar ook omdat ik dit eigenlijk moet doen. Al eerder schreef ik dat ik niet meer mag hardlopen in verband met knieproblemen. Ik moet dus iets anders vinden om aan mijn conditie te werken. Wandelen is het makkelijkste voor mij om te doen. Eigenlijk vind ik wandelen helemaal niet zo leuk, maar ik heb hier tijdens het wachten de tijd voor en loop tegenwoordig twee rondjes op de wielrenbaan.

Wandelen leuk maken

Pas geleden werd ik benaderd met de vraag of ik een bluetooth koptelefoon wilde uitproberen. Normaal wandel ik ook al met oordopjes in, maar zit nogal vaak in de knoop met de draadjes. Deze vallen uit mijn oor, haken aan mijn arm of jas vast. Een draadloze koptelefoon wilde ik dan ook wel proberen. Ik koos voor de Picun BT08 Over-ear koptelefoon in de kleur wit/ rosé goud. Ik vond dit niet alleen een hele mooie kleur. Het valt ook niet zo op, als ik hem op heb.

Toen ik mijn koptelefoon thuis kreeg heb ik deze meteen aan mijn telefoon gekoppeld en ’s avond uitgeprobeerd. Het geluid wat uit de  koptelefoon komt is perfect. Je hoort de muziek heel puur. Geen bijgeluiden. Het draagcomfort is heel fijn door de super zachte bekleding en het design is strak en mooi. Vaak luister ik naar I-tunes, maar je kan ook een SD kaart gebruiken of fm radio luisteren met de koptelefoon. De koptelefoon is verstelbaar. Naast de koptelefoon zit er een audiokabel en oplaadkabel bij.

Voor mij maakt dit het wandelen een stuk leuker. En wat de kleur betreft. ik had gehoopt dat dit de jongens af zou schrikken, maar niks is minder waar, dat half uur voor hij moet trainen en dus met mij zit te wachten zet hij mijn koptelefoon ook maar al te graag even op.

wachten bluetooth koptelefoon

Waar vind je deze koptelefonen

Deze draadloze headset, maar ook bijvoorbeeld wireless earbuds ( ideaal voor het hardlopen) vind je bij Bleutoothkoptelefoons.nl. In alle prijsklasse, kleuren , vormen en maten kan je hier iets vinden.

Wat doe jij tijdens het wachten?

foto’s lodiblogt

Voor dit artikel mocht ik een product ontvangen om te reviewen/ Disclaimer

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

18 reacties

 1. Balou zegt:

  Ik vind muziek in mijn oren ook altijd heerlijk, ook vooral als ik moet wachten!

 2. ik bedenk mijn columns, als ik moet wachten 🙂

 3. zegt:

  ja je moet wel creatief zijn, want met kinderen moet je vaak wachten. helemaal nooit over na gedacht, ook een goede tijd om boodschappen te doen of thuis een was te vouwen!

 4. Dat maakt het wachten wel fijner ja

 5. zegt:

  Mooie koptelefoon en ook de kleur (roségoud is al favoriet). Ik vind wachten helemaal niet erg, mits ik mijn notitieblok bij mij heb waarin ik mijn to do-lijst heb staan en waarin ik ook blogposts schrijf. Of mijn nieuwe e-reader. Daar ben ik nu enorm aan verslingerd.

 6. Ja, ik luister dan heel graag muziek! In de trein kan ik zelfs niet zonder.

 7. zegt:

  Als de kids sporten en ik moet wachten dan zorg ik dat ik mijn loopkleding bij heb. Om ondertussen ook wat beweging te hebben. In mijn tas zit ook steeds mijn ereader. Of een dwarsligger. Beide zijn megacompact.

 8. Ik vind het heel slim om van die wachttijd iets positiefs te maken. Een boek lezen is bijvoorbeeld heerlijk vind ik altijd.

 9. Wachten is altijd lastig, ik luister graag muziek om de tijd te doden.

 10. Mieke | mieksmind zegt:

  Ik moet zeggen dat ik weinig geduld heb om te wachten haha maar meestal komt de telefoon dan wel om de hoek kijken.

 11. Elisabethsfavorieten zegt:

  Meestal kijk ik op mijn telefoon. Als ik daar geen zin in heb ga ik denken en naar de omgeving en de mensen kijken.

 12. zegt:

  Wat leuk zeker mee eens. Vooral een boek lezen is erg leuk tijdens het wachten.

 13. Wachten is vaak lastig, maar soms vind ik dat wel prettig. Bijvoorbeeld voor de trein. Even heerlijk naar andere mensen loeren ;p
  Oordopjes heb ik bijna nooit in. Ik ben ze of kwijt of ze zijn kapot.

 14. ik heb een hekel aan wachten, maar ja, soms moet het. Bijvoorbeeld ook bij de dokter of tandarts. ik pak dan bijna ook altijd even mijn mobiel erbij

 15. Hehe, ik wact ook veel, kom ook overal te vroeg, geeft me meer zekerheid.
  Ik heb ook wel een usb hoofdtelefoon, die gebruik ik nog steeds vooral thuis. s avonds of zo, gewoon thuis. Ik woon in een rijwoning en je hoort hier alles door de muren en ik lusiter heel graag muziek, dus ja

 16. Fijn dat je allemaal wat dingen mee neemt om het wachten wat minder saai te laten zijn. Lezen is altijd leuk!

 17. Verena zegt:

  Ik haaaaat wachten! Ben daar zo slecht in haha. Die koptelefoon heb ik trouwens ook, die is erg goed!

 18. Petra zegt:

  Wachten is niet leuk, ik zag ook goede tips op https://allesoveralles.com/ en samen met deze informatieve post heb ik nu vele dingen die ik kan proberen, bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept