Altijd je persoonlijke spullen bij je, met deze handige tas

ALTIJD JE PERSOONLIJKE SPULLEN BIJ JE, MET DEZE HANDIGE TAS

Een handige tas, dat willen we toch allemaal? Ik zocht er een die niet te groot was, maar waar ik wel mijn persoonlijke spullen in mee kon nemen. Dus daar ging ik naar op zoek en kwam terecht bij een merk tas.

Een nieuwe tas voor mijn persoonlijke spullen

Sinds de jongens groter zijn en ik dus niet van alles meer voor hen mee hoef te nemen in mijn tas, is mijn tas al kleiner geworden. Toch zit hier nog erg veel in. Niet alleen mijn persoonlijke spullen, zoals mijn sleutels, portemonnee en telefoon, maar ook een tekenblok, potlood, mijn Bullet Journal, verschillende pasjes en pleisters. Toch hoeft dit niet altijd mee. Ik heb verschillende tassen, voor verschillende momenten. Als ik op stap ga voor mijn blog neem ik een rugzak of laptoptas mee zodat alles mee kan. Maar nu zocht ik eigenlijk alleen nog een klein beschaafd tasje.

Aan de wandel

Ik zocht een tas die ik bijvoorbeeld mee kan namen naar een feestje of festival, maar ook voor het wandelen. Sinds ik knieklachten heb en niet meer mag hardlopen, moet ik op een andere manier aan mijn conditie werken. Daarom wandel ik tegenwoordig elke ochtend een rondje van dertig minuten. Omdat ik dan alleen mijn sleutels en telefoon mee neem loop ik met deze persoonlijke spullen los in mijn hand. Dit loopt niet fijn. Ik ben elke keer bang dat ik mijn telefoon laat vallen.

Een tas van Tommy Hilfinger

Nou vond ik op de site van Brandfield een tas van Tommy Hilfinger. De Tommy Hilfiger tassen zijn licht van gewicht en bieden optimaal draagcomfort. Ik wist meteen dat dit de ideale tas voor mij was, omdat de grote van de tas en de schouderband me erg aansprak. Door de brede band draagt hij zeer prettig en geeft geen striemen in mijn nek en schouder. Door het kleine en handzame formaat zit hij niet in de weg met lopen en kan ik lekker stevig doorstappen wetende dat mijn persoonlijke spullen veilig zijn. Voorin zit er nog een rits in de tas waar ik klein geld of een sleutel in kan doen en er is plek voor meerdere pasjes.De gouden accenten maken de tas zeer chique, wat ideaal is voor een feestje, maar door de frisse blauwe kleur en brede zilveren band staat hij ook super sportief. Ik ben verkocht en helemaal verknocht aan mijn nieuwe tas.

persoonlijke spullen
persoonlijke spullen
persoonlijke spullen

Alleen je persoonlijke spullen mee nemen

Op de site vind je nog veel meer tassen, denk bijvoorbeeld aan een clutch, ook een clutch is makkelijk wanneer je enkel je persoonlijke spullen mee wilt nemen, zoals naar een feest of festival. Maar op de site vind je ook horloges, sieraden, zonnebrillen en portemonnees.

Wat is jouw favoriete tas?

foto’s lodiblogt/ disclaimer

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

15 reacties

 1. zegt:

  Heel mooi, deze tas! Ik ben ook van de rokjes en de jurken, maar het grote nadeel daarvan is dat je inderdaad meestal niet even je sleutels in je zak kunt stoppen, omdat die er gewoon niet is. Ik heb eigenlijk een hekel aan sjouwen met tasjes, maar ja, ik neem toch ook graag m’n spullen mee. Precies om de reden die jij ook beschrijft, heb ik nu ook zo’n klein tasje. Bevalt me heel goed!

 2. ingrid zegt:

  oh ik hou ook van dit soort tasjes. en ik vind het fijn als er een rits in zit, zodat je echt niks krijt kan raken of verliezen

 3. zegt:

  wat een schattig en handig tasje. Mooie kleur ook. En idd, een rits is onmisbaar met alle kostbaarheden die we mee slepen 🙂

 4. zegt:

  Wat een mooie tas! De combinatie van het blauw en goud is heel mooi samen. Ook heel fijn dat hij drukknopjes en een rits heeft.

 5. Ik heb net een nieuwe bruine schoudertas gekocht. Mijn belangrijkste criterium is altijd: geen merkjes erop. Daarom vind ik jouw tasje weliswaar leuk, maar zou ik hem nooit kopen omdat overal dat Tommy zo hinderlijk zichtbaar op staat.

 6. zegt:

  Leuk die kleine tasjes al kan ik toch niet altijd mijn spullen erin kwijt. Met een brillenkoker, telefoon en portemonnee en ruimte voor mijn auto- of fietssleutel zijn de meeste tasjes net iets te klein.

 7. zegt:

  ik vind het een super leuk tasje wat ik zelf ook zou dragen!! ik heb zelf alleen maar kipling tassen, altijd al gehad ook maar misschien stap ik een keer over 😉

 8. zegt:

  Heel netjes dat je persoonlijke spullen in dit tasje meekrijgt. Sommige vrouwen lopen echt met het hele hutkoffers door de stad ;p

 9. zegt:

  Wat een leuk klein tasje. Ik sleep altijd veel mee 9mdat ik elke 2 uur moet eten en drinken

 10. zegt:

  Leuk tasje! Ik heb zelf altijd een tasje in zo’n formaat. Handig en alles wat ik nodig heb past erin.

 11. Mieke | Miek's Mind zegt:

  Dit tasje is niet helemaal mijn smaak, maar hé ieder zijn ding! Ik heb een prachtig exemplaar bij Marc Jacobs gezien bij de Bijenkorf

 12. zegt:

  Voor dagelijks zou ik dit tasje te klein vinden, maar voor een feestje vind ik dit formaat wel ideaal. Mooie zomerse kleur ook!

 13. zegt:

  Wat een lief tasje! Ik heb eigenlijk te veel kleine tassen die ik niet gebruik omdat ik altijd te veel zooi overal mee naar toe sleep haha.

 14. zegt:

  Ik vind voor dagje shoppen van de zogenaamde wallet on chains erg fijn. Zo’n tasje wat jij hebt, vol met pasjes-gleuven en een ritszakje. Een tas-portemonnnee waar ook je lipstick, medicijnen en telefoon in kan.

 15. Mandy zegt:

  Oh wauw! Wat een prachtig tasje, mooie kleir ook. Ik gebruik zulke tasjes niet vaak omdat ik daar te onhandig voor ben, laat ze overal slingeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept