zomer lees plezier: De top 5 best gelezen blogs op lodiblogt

zomer lees plezier: De top 5 best gelezen blogs op lodiblogt

Nu het zomer is, is het rustiger op mijn blog. Ik ben druk met de jongens, dagjes uit en jullie zijn ook druk met vakantie vieren. Omdat het misschien wel leuk is om af en toe gewoon even lekker te lezen op een blog, zet ik vandaag de best gelezen blogs van het eerste half jaar op een rijtje.

Top 5 aan artikelen

Het is super leuk om via Google Analytics te kijken welke blogs nou het meest gelezen worden. Het is vaak ook verrassend moet ik zeggen. Artikelen waar ik van denk dat ze veel gelezen worden, worden soms juist minder goed gelezen dan ik verwacht. Vandaag heb ik de top 5 van de afgelopen zes maanden op een rijtje gezet.

5.nu de kinderen ouder worden

Op nummer vijf in mijn top 5 staat een van de blogs die ik schreef over de jongens die ouder worden en of het dan ook echt makkelijk wordt. het is een artikel uit 2017, maar natuurlijk wel heel actueel. Ik moet zeggen dat ik toen al merkte dat het makkelijker werd, maar dat is nu natuurlijk nog veel makkelijker. Maar ik schreef niet alleen over het feit dat zij ouder worden, maar ook ik word ouder en wijde hier een artikel over

4.Zelf wafels maken

Een blog waarvan ik wel snap dat deze veel gelezen wordt is die van Zelf wafels maken. Wanneer ik iets wil bakken of koken, kijk ik ook vaal eerst op internet of ik over dit onderwerp blogs kan vinden. En eerlijk is eerlijk, ik maak deze wafels zelf ook nog steeds heel vaak. Leuk en lekker om de zondag ochtend mee te beginnen, helemaal in de vakantie, wanneer overal meer tijd voor is.

3.Knutselen voor carnaval

Een van de blogs die ik niet in mijn top 5 had verwacht, maar die er wel instaat is dit artikel over knutselen voor carnaval. Dat deze nu zoveel gelezen wordt heeft denk ik te maken met Pinterest. Het meeste verkeer van dit artikel komt via Pinterest. Hier doen mijn knutsel en DIY pins het sowieso goed. Een ander artikel die vaak gerepint wordt is het artikel over de paracords.

2.Sleepytime thee: dé oplossing tegen slaap problemen. Werkt het echt?

Een paar jaar geleden mocht ik deze nacht thee proberen en sindsdien drink ik deze elke avond. Of het echt werkt om beter te slapen, weet ik niet, ik slaap in ieder geval goed, maar de thee zelf is heerlijk en op blogs over goed slapen wordt dus toch vaak gezocht.

1.Hoeveel zakgeld geef jij je kind

Als best gelezen blog van de afgelopen zes maanden is het artikel over hoeveel zakgeld geef jij je kinderen. Ik had dit zeker niet als nummer een gezien. Zo zie je toch dat je er geen pijl op kan trekken. Nu is het ook niet raar, aangezien zakgeld altijd wel actueel is. Hier krijgen de jongens in het nieuwe schooljaar ook altijd hun zakgeld verhoging en dan kijk ik dus ook weer even op mijn eigen blog hoeveel dit moet worden..

Veel lees plezier

Mochten jullie in je vakantie nou even zin en tijd hebben om blogs te lezen, hier vind je mijn top 5. Veel lees plezier.

foto pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. zegt:

    Hoe leuk, dat een artikel uit 2017 gewoon nog in de top vijf staat. Ik merk dat het in blogland behoorlijk stil is, maar ik ga dapper door;).

  2. Wat grappig dat juist een artikel over carnaval veel gelezen wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept