Een zomer rooster mijn blog

vertraging

Het is vakantie, dus een zomer rooster op mijn blog. De jongens hebben vakantie en ik dus ook. Het zal de komende zes weken rustiger zijn hier We gaan heerlijk vakantie vieren en ik weet dan nooit hoe het loopt met mijn artikelen.

Het draait allemaal wel een beetje door 

Nu heb ik wel een rooster gemaakt hoor, voor mijn artikelen. Er zullen leuke berichten ingepland staan die ook op Facebook verschijnen, daarnaast komen er af en toe ook oude artikelen op Facebook te staan. Maar verder. Ik zie wel hoe het loopt. Het is net afhankelijk van het weer. De drukte en wat we allemaal gaan doen. Daar maak ik me ook geen zorgen om. Na die zes weken komt er vanzelf weer regelmaat in de artikelen online. Ik hoop dat jullie allemaal een mooie zomer mogen hebben.

Minder online in de zomer periode

Hoe is dat bij jullie? Ben je juist meer of minder online in de zomer en in de zomervakantie? Ik zelf ben veel minder online en dat is ook de reden dat ik een zomer rooster in stel in deze periode. Ik publiceer minder dan gewoon, puur omdat ik helemaal niet weet hoe het allemaal gaat lopen. Wat we gaan doen en waar we heen gaan. 

Het gaat zoals het gaat

Dit vind ik dus ook zo lekker van de vakantie, dat je wel zal zien hoe het allemaal gaat lopen. Geen vaststaand rooster of werkdag, maar go with the flow. 

Zomer rooster

En mocht je nu denken, nou ik zou wel een wat vakantie verhalen van haar willen lezen. Dan heb ik hier een leuk rijtje voor je met artikelen:

foto pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. ~ Inge ~ zegt:

    Hihi…ik val wel met mijn neus in de boter! Nou ja, ik kom later wel weer terug als je nieuwe blogjes hebt! Fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept