zomer rooster vakantie
Blog Lifestyle

Zomerrooster op lodiblogt, want ook hier is het vakantie

Het is vakantie, dus een zomer rooster op mijn blog.De jongens hebben vakantie en ik dus ook. het zal de komende zes weken rustiger zijn op mijn blog. We gaan heerlijk vakantie vieren en ik weet dan nooit hoe het loopt met mijn artikelen. Er zullen leuke berichten ingepland staan die ook op Facebook verschijnen, daarnaast komen er af en toe ook oude artikelen op Facebook te staan. Maar verder. Ik zie wel hoe het loopt. Het is net afhankelijk van het weer. De drukte en wat we allemaal gaan doen. Daar maak ik me ook geen zorgen om. Na die zes weken komt er vanzelf weer regelmaat in de artikelen online. Ik hoop dat jullie allemaal een mooie zomer mogen hebben.

zomerrooster

En mocht je nu denken, nou ik zou wel een wat vakantie verhalen van  haar willen lezen. Dan heb ik hier een leuk artikel over Finale in Italië. Of waarom kampeen met kinderen zo leuk is. Of wat dacht je van een zeilkamp? Want ook dat gaan we deze zomervakantie beleven?

Ik wens jullie dan ook een hele mooie zomer, met veel zon, want dan heb ik dit ook. Ga genieten van je partner, gezin, vrienden, rode wijn, witte wijn en alle andere heerlijkheden.

Slaap je trouwens slecht met het waren weer? Lees hier dan mijn tips om beter te slapen.

foto pixabay

1 thought on “Zomerrooster op lodiblogt, want ook hier is het vakantie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *