Bullet journal en handlettering-tips

bullet journal hand lettering

Een Bullet journal en Handlettering. ik ben dol enthousiast hierover. De eerste handettering kit kreeg ik van mijn ouders voor mijn verjaardag. Ik was meteen verkocht en vol inspiratie om meer te leren over handettering en bullet journals.

Tekenen,schrijven, creëren

Al eerder schreef ik dat ik een beetje achter loop met deze hobby. Tenslotte is dit al jaren populair bij velen. Ik zie mezelf niet als erg creatief, maar merk wel hoe leuk ik het vind om bezig te zijn met knippen, plakken en tekenen. Vandaar dat ik besloot om er toch aan te beginnen. Na het handettering pakket die ik van mijn ouders kreeg, kocht ik het boek handettering van Karin Luttenberg. Een boek boordevol inspiratie om te leren schrijven, tekenen en creëren.

Bullet Journal en handlettering

Nu had ik een handettering kit en het boek. Ik begon op kladblaadjes. In de kit zaten een fineliner, potlood, gum en liniaal en ik kocht er zelf voor een paar euro een drawing set bij. Prima om te oefenen, maar al snel merkte ik dat ik de dingen die ik maakte wilde bewaren. Dus toen de Bullet Journal kwam, kon ik dit mooi hier in doen.

Pennen

In deze tijd, ging ik helemaal los op pennen, en stiften. Het was al snel duidelijk voor me dat ik hier nooit genoeg van kan hebben en kocht verschillende fineliners en Stabilo Boss stiften.

Bullet Journal en handlettering

Hier begon ik mee en dat was prima. Tot ik op een middag bij de Action naar binnen liep. Wat ik hier allemaal vond voor mijn nieuwe hobby.

Washi tape en stickers

Washi tape, nog nooit vangehoord, maar wat is dit gaaf. Gekleurde plakband waar je alles mee kan versieren, maar ook fouten kan verbloemen. Ik vond stempels en stickers. In allerlei kleuren en maten. Voor een paar euro was ik klaar.

Bullet Journal en handlettering

Via Instagram werd ik later geattendeerd op werkboeken bij het Kruidvat. Deze kosten een paar euro en ook de stiften zijn super leuk en voor hele leuke prijzen. Ik kocht meteen glitter pennen en stiften. Ondertussen is alles wel compleet…voorlopig 😉

bullet journal en handlettering

Wil jij nu leuke inspiratie op doen, kijk dan zeker op Pinterest. Hier vind je zoveel inspiratiefoto’s lodiblogt

Meer knutsel inspiratie op lodiblogt:

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. pennen is echt iets waar je lang naar op zoek kan zijn. Ik merk dat ook.

  2. Mandy zegt:

    Super leuk! Ik hou ook heel erg van mijn billet journal, ook leuk om kaartjes van de bios, pretpark etc te bewaren en die te verwerken in je bujo. Zelf heb ik een hp sprocket, mini printer en printjes daarvan verwerk ik ook onwijs veel in mn bujo, alleen is dat wel een redelijk dure aanschaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept