September inspiratie voor een Bullet Journal

September in mijn Bullet Journal is een lekkere zoete kleuren pagina geworden. Met roze en veel stickers. Inspiratie nodig voor jouw weekly spread? Kijk dan mee.

September is mijn Bullet Journal

Mijn Bullet Journal is echt mijn agenda, ik maak de spread een paar maanden van te voren, zodat ik deze in kan vullen op het moment dat dit nodig is. September is de eerste maand na de zomervakantie en hier meteen zo een met veel afspraken. Van school, maar ook de orthodontist en tandarts. Ik vind het dan zelf heel prettig om alvast vooruit te werken en deze afspraken hier tijdig in kan zetten.

September is roze

Voorheen pakte ik Pinterest er bij en zocht ideeën op, dit doe ik niet meer. Ik pak tegenwoordig mijn Bullet Journal, mijn bak vol stickers, papier en stiften en begin gewoon. Al doende zie ik wel waar ik uitkom. Ik maak geen hele maand overzicht meer, ook niet in de september spread, omdat ik deze deze toch niet gebruikte. Dat is het voordeel wanneer je de bladzijdes zelf maakt, je bepaalt ook wat je wel en niet in je Bullet wil hebben.

Stickers vol donuts

Ik weet niet of het is omdat ik na de vakantie altijd weer even aan mijn lijn denk. Tijdens de vakantie eet ik altijd meer en drink meer alcohol, dus nu let ik weer even extra goed op met wat ik eet en drink. Maar september werd er een met vele stickers van donuts en taarten. Dit opgevuld met veel roze, werd het hele gezellige pagina’s voor deze maand. je krijgt er bijna trek van!

september
bullet journal, planner, agenda september
bullet journal, planner, agenda september
bullet journal, planner, agenda september

Zie hier alle andere maanden

Naast september staan ook alle andere maanden van op mijn blog, je leest ze hier:

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

3 reacties

  1. zegt:

    Wat leuk! Lekker zoet en nog een beetje zomers. Die van mij kreeg (ondanks dat ik écht nog geen herfst wil) al herfsttinten voor september. Misschien moet ik eens juist in de winter met leuke kleuren gaan werken, om de duisternis buiten een beetje te compenseren.

  2. zegt:

    Heerlijk om zo je maand te beginnen. Zeker na de vakantie is het altijd weer een beetje lastig opstarten

  3. Dat ziet er weer leuk uit! Zo’n bullet journal kan echt een creatieve uitlaatklep zijn! En ideaal dat je het zo precies naar wens kunt maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept