Bullet Journal, Mei spread. Met deze keer meer kleur

mei Bullet Journal

Mei is al weer even bezig, dus het is wel tijd dat ik de spread van mijn mei Bullet Journal laat zien. Deze keer een hele andere maand spread. Daar waar de maand april in mijn Bullet Journal nog veel zwart-wit was, heb ik deze keer gekozen voor meer zomerse kleuren. Kijken jullie mee?

Bullet Journal

Aan het begin van dit jaar heb  ik besloten om maandelijks mijn Bullet Jounal te laten zien. Wat maak ik nu elke keer, wat herhaalt zich en zijn er dingen die ik gedaan heb, maar de maand er na niet meer doe? Het is alweer mei en dus tijd voor mijn mei spread. Dit wordt de laatste maand in deze Bullet Journal, want hij is vol. Volgende maand zien jullie naast de maand juni ook hoe ik mijn nieuwe journal invul.

Werken met een thema

Grappig was het dat in de reacties onder mijn april spread iemand schreef ‘ik kies voor meer zomerse kleuren’. Op dat moment was ik net bezig met mijn mei spread en hier had ik deze zomerse kleuren dus ook net gepakt. Ik vind het leuk om met een thema te werken en voor de mei maand dacht ik aan roze. Met mijn verjaardag kreeg ik nieuw craft papier en zelf kocht ik hele leuke stickers die alles met Parijs te maken hebben. Ook hier kwam roze in voor, dus dit kwam mooi uit.

Mei spread

Ook voor mijn mei spread heb ik weer gekozen voor eerst een voorblad. Deze vond ik op Pinterest, ik zoek dan op -Bullet Journal Mei spread- en kom de leukste ideeën tegen. Na mijn voorblad, komt mijn maandoverzicht, waar ik de eerste afspraken kan noteren. Deze keer heb in eens niet gekozen voor alle 31 dagen op te schrijven, ik merkte namelijk dat ik deze steeds minder gebruik. Ik heb dus gewoon een pagina gemaakt met een maandoverzicht, waar ik heel kort kan op schijven wat de afspraken zijn. Na de maand komen de weken. De maand mei begint op woensdag, daar begin ik dus ook met mijn eerste week. Verder zijn er geen veranderingen.

Elke week probeer ik iets anders met knippen en plakken, maar dan wel zo dat het een geheel blijft. Zo is het een gezellige maand spraed geworden.

mei Bullet Journal

mei Bullet Journal

mei Bullet Journal

mei Bullet Journal

zie hier de andere spreads van dit jaar

foto’s lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

21 reacties

 1. zegt:

  Leuk om kijkje te nemen injouw bullet journal. Vind altijd zo knap als mensen dat doen heb daar totaal geen inspiratie voor

 2. zegt:

  Ik vond dat zwart-witte mooi maar dit vind ik ook wel heel gezellig staan. Zo leuk om te zien hoe verschillend iedereen zijn of haar bulletjournal vorm geeft.

 3. Wat een leuk bullet journal! ik ben er zelf niet zo van maar vind ze altijd prachtig om te zien.

 4. ik vind het echt enorm knap dat je je bullet journaal zo intensief bijhoudt. Het ziet er heel mooi uit!

 5. zegt:

  Ik vind ‘m erg mooi geworden. Rustig en toch gezellig. En Pinterest…Ja! Ik kon er nooit iets mee, totdat ik niet zo lang geleden eindelijk ontdekte hoe tof het is. Nu ben ik fan.

  1. zegt:

   Grappig he! Ik ben ook dol op Pinterest, zoveel leuke ideeen vind je hier.

 6. zegt:

  wat heerlijk dat freubelen in je bulletjournal. Ik neem me elke maand weer voor om te beginnen, maar ik merk dat ik weinig offline doe. Dus vandaar dat ik het steeds maar uitstel dat bulletjournal.

  1. zegt:

   Dat snap ik ook best hoor, ik ben echt heel erg van de planning op papier en dan is dit ideaal. Ik ben een lijstjes mens 🙂

 7. Wat heb je dat weer leuk gedaan zeg! Kost dat nou veel tijd? Ik heb dus een Moleskine met links de dagen van de week en rechts gelinieerd maar zo leuk als een bullet journal ziet het er bij mij niet uit.

  1. zegt:

   Eigenlijk kost het niet eens zo veel tijd, zeker nu ik met een thema werk. ik leg alle stickers en blaadjes voor me neer en ga knippen en plakken. En werk dan zo een paar weken af.

   1. En heb je daar dan ook echt plezier in? Is het leuk om te doen? En heb je er dan een kalender naast voor de data?

 8. Mandy zegt:

  Wauw! Ziet er prachtig uit. Ik ga ook proberen mn bujo weer op te maken maar echt.. heb er amper tijd voor en vind het zo jammer.

 9. zegt:

  Ik vind bij anderen dit er altijd heel leuk uitzien, zelf gebruik ik slechts een ‘saai’ notitieblok en vind ik geen tijd/inspiratie om een dergelijk project te starten

 10. Wat ziet die er gaaf uit zeg bij jou! Had ik er de tijd maar voor dan zou ik dit echt als agenda gaan gebruiken

 11. zegt:

  Dit ziet er super leuk uit! Je krijgt gewoon zin om dit zelf ook te gaan doen!

 12. zegt:

  Leuk dat je ons zo een inkijkje geeft in je leven. Het lijkt me vooral een leuk naslagwerk voor later om eens terug te kijken op een regenachtige zondag.

 13. Dat ziet er prachtig uit. Hele mooie kleuren ook en het vormt een mooi geheel!

 14. Gea zegt:

  Super leuk! Ik ben zelf alleen niet een type om dit bij te houden haha.

 15. Balou zegt:

  Die roze hartjes op de bruine achtergrond zijn zo schattig!!

 16. Frederique zegt:

  Wat een werk om het steeds bij te houden. Je doet het wel heel erg leuk!

 17. Mieke | Miek's Mind zegt:

  Leuk dat je ons hierin meeneemt. Ik heb er zelf echt geen tijd voor, het is mij veel te veel werk om bij te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept