Mother & Daughter armband van My Jewellery, het perfecte cadeau voor moederdag

mother & daughter armband

De mother & Daugter armband! Het ideale cadeau om aan je moeder te geven voor moederdag. En alhoewel mijn moeder ooit zoveel heeft met deze dag  werd ze deze keer wel verwend met deze mooie armband en de andere, die draag ik!

Moederdag vieren

Toen ik zelf moeder werd en dus ook ineens een moederdag mocht vieren, vond ik de knutsels van de kinderen altijd erg leuk om te krijgen. Nu zitten ze in groep zeven en zes en daar knutselen ze niet meer voor moederdag. Ik vind dit best jammer, maar snap ook wel dat het knutselen er ondertussen een beetje uit is. Ik hoef ook helemaal niets voor moederdag, ik vind het alleen al leuk om gezellig in de ochtend te ontbijten. En ik zorg zeker voor iets lekkers bij de koffie. Verder heb ik het geluk dat de man altijdal kookt op zaterdag en zondag, dus me een beetje laten verwennen gaat wel lukken.

Een High Tea met mijn moeder

Mijn ouders zijn vaak op vakantie rond moederdag en daarbij hebben ze ons ook nooit de verplichting gegeven om langs ’te moeten’ komen op deze dag. Toch vind ik het leuk om er iets aan te doen. Vorig jaar had ik mijn moeder uitgenodigd voor een high tea, dit kreeg ze voor moederdag maar als deze dag er niet was geweest, had ze het ook gekregen. Ik wilde gewoon graag een keer met haar hier naar toe en dit samen beleven. Dit jaar krijgt ze iets heel speciaals. Een Mother & Daughter armband. Wel krijgt ze deze een dag eerder dan het moederdag is en heel toevallig ook nu weer tijdens een high tea. Deze high tea kreeg ze cadeau voor haar verjaardag en dit gaan we zaterdag samen inwisselen. Ik vroeg aan de jongens welke armband ik aan oma zou geven en welke ik zelf zou omdoen. Zij kozen voor de dezelfde verdeling als de foto hieronder.

Mother & Daughter armband van My Jewellery

De sieraden van My Jewellery  zijn er niet alleen voor moederdag, maar voor elke gelegenheid. Want ook voor een verjaardag zijn bijvoorbeeld schakelarmbanden een prachtig cadeau. Toch is het natuurlijk heel leuk om je moeder een sieraad te geven met moederdag en dan is deze Mother & Daughter armband wel een plaatje. Het is een sieraad met een verhaal dat je dagelijks laat denken aan de belangrijkste persoon in je leven: de Mother & Daughter armband is hét moederdag- cadeau van 2019. Want welke stappen je ook zet, hoe mooi is het om connected te blijven met je moeder?

moederdag My Yewellery Mother & daughter armband

My Jewellery en haar verhaal

En daarom lanceert My Jewellery ook dit jaar weer een speciale mother & Daughter armband. Het idee hiervoor is niet zomaar uit de lucht komen vallen: “Familie is voor mij heel waardevol; ik heb altijd al een bijzondere band met mijn moeder gehad”, vertelt Sharon Hilgers (29), eigenaresse en founder van My Jewellery. “Ze is er altijd voor me en helpt me tegenwoordig zelfs met mijn bedrijf. Tevens leerde zij mij het geluk te vinden in kleine dingen. En dat is ook precies waar het armbandje voor staat.”

Perfect match met deze Mother & Daughter armband

My Jewellery staat bekend om het grote aanbod aan persoonlijke sieraden. Sharon: “Het was voor mij dan ook logisch dat het ontwerp voor deze armband vooral de liefde voor moeder en dochter moest uitdragen op een toegankelijke manier.” De ‘Mother & Daughter Bracelet’ werkt hetzelfde als de vriendschaps- kettingen die je vroeger met je beste vriendin had: de bedels passen perfect in elkaar, maar zelfs los is het sieraad mooi te dragen. Het ene hart gesneden uit het andere staatsymbool voor de relatie tussen moeder en dochter.

Met een hartje zit je altijd goed

Ook is de Mother & Daughter armband allesbehalve smaak gevoelig (met een hartje zit je immers altijd goed), fijn afgewerkt, gemaakt van stainless steel waardoor-’ie niet verkleurt en in maat te verstellen. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: goud, zilver en rosé. Zo hoef je niet bang te zijn dat hij vloekt bij de rest van je armbanden. Al sla je de plank met zo’n subtiel exemplaar eigenlijk nooit mis.

mother & daughter armband

Een cadeau voor altijd

Dus; was je van plan je moeder op 12 mei haar favoriete parfum of een doos bonbons te geven? Doe eens gek en verwen haar (en jezelf) met een mooi sieraad. Dat blijft, in tegenstelling tot veel andere cadeaus, wél voor altijd. En trouwens: niet alleen voor Moederdag is het een leuk cadeau, met deze mother & Daughter armband kun je elk moment iemand blij maken.

Meer sieraden bij My Jewellery

My Jewellery is een sieraden- en modemerk dat precies weet waar (jonge) vrouwen naar op zoek zijn. Door de snel wisselende collecties, fijne prijzen en unieke strategie, heeft het merk in enorm tempo negen boutiques, één shop-in- shop, meer dan 400 partnerstores en een trouwe fanbase van duizenden modeliefhebbers opgebouwd.

Heb jij plannen voor moederdag?

foto’s persbericht/lodiblogt/ disclaimer

My Jewellery vind je niet alleen online, maar ook in stenen winkels kan je bij ze terecht!

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

23 reacties

 1. Mandy zegt:

  Wat leuk! Zo iets zo ook typisch mij zijn om te geven, vind zulke dingen heel bijzonder. Wat jammer dat je kinderen niet meer knutselen op school. Kan vast toch wel iets leeftijdsgericht verzonnen worden. Al is het maar een gedichtje op een leuke manier vorm gegeven

  1. zegt:

   precies dat vind ik eigenlijk ook, het is toch super schattig om iets geknutseld of getekend te krijgen.

 2. zegt:

  Prachtige armbanden! Ik houd van dat subtiele. Mijn moeder heeft gelukkig ook nooit verplicht om langs te komen op dat soort dagen. Meestal houden we het bij iets kleins als een bos bloemen, maar soms heeft ze echt een wens. En omdat we haar ook wel graag in het zonnetje zetten, kopen we dan vaak met z’n allen een duur(der) cadeau, zoals bijvoorbeeld een sieraad. En je hebt gelijk: Waarom wachten tot Moederdag met lief zijn voor je moeder?

  1. zegt:

   wat een lief idee om iets groters met zijn allen te kopen, dan heeft ze er ook echt iets aan.

 3. zegt:

  Wat een prachtig idee voor een moeder en dochter armband . Ik vind het vooral leuk dat het hartje in het rondje past en ze dus samen een zijn,.

  1. zegt:

   leuk he!

 4. zegt:

  Moederdag is dit jaar extra beladen voor mij, omdat het de eerste moederdag is zonder mijn moeder. En 10 mei is de dag dat ze een jaar geleden is overleden. Heel erg heftig en intens verdrietig. Daarentegen ben ik zelf ook moeder en wil ik mijn dochtertje de kans geven om het te vieren. Het blijft ingewikkeld…

  1. zegt:

   dat snap ik helemaal Rory, wat zal het een moeilijke dag worden. dat vind ik ook lastigste een artikel als dit, want ik zie ook om me heen dat er het gemis is om moeders of geen moeder kunnen worden. Sterkte.

 5. zegt:

  Wat mooi en fijn armbandje voor je moeder. Zeker leuk om te geven

 6. oe, wat leuk en schattig zeg!! subtiel ook!! ik zou ze zelf houden, want mijn moeder houdt hier helaas niet van

  1. zegt:

   haha ook geen probleem 😉

 7. zegt:

  gefeliciteerd alvast, een mooie dag!

 8. Ze zien er erg mooi uit! Helaas houden mijn moeder en ik beide niet zo van armbandjes.. We vinden ze beide irritant zitten als we dan dingen gaan doen haha

 9. zegt:

  Ook mijn ouders hebben niks met dit soort dagen dus we doen er sinds ik van de lagere school ben al niks meer aan. Ik vind het dan ook veel leuker om op een andere dag samen iets met mijn moeder te doen.

 10. Oma Will zegt:

  Moederdag is een gezellige dag om samen met de kinderen en kleinkinderen te vieren.
  Grote cadeaus vind ik niet nodig, het gaat om het gezellig samenzijn, met gebak en tekeningen van de kleinkinderen.
  Ik wens iedereen, voor zover mogelijk, een fijne Moederdag
  En nu maar hopen dat het mooi weer is.

 11. ingrid zegt:

  deze is leuk zeg. weer eens iets anders. ook la doen wij eigenlijk met mijn ouders niks met moederdag en vaderdag

 12. zegt:

  Leuke cadeautip. Ik onthou die. Moet elk jaar weer nadenken voor een gepast cadeau.

 13. zegt:

  Leuk! Ik ga op moederdag een heerlijk stukje varen, waar moeders nog niets van af weet. Dat wordt sowieso een leuke verrassing!

 14. Niet speciaal, hoewel ik wel een kleinigheid verwacht van de kinderen : )

 15. Anneliese de Waal zegt:

  Prachtig om aan mijn moeder te geven, heel erg mooi !! Groetjes Anneliese

 16. Juliette zegt:

  Dit zijn leuke cadeautjes! Maar ook van mij als moeder voor mijn dochters. Dus ik ga zeker kijken!

 17. Frederique zegt:

  Mooie sieraden. Mijn kids vergeten het meestal dus ik had niets verwacht maar ik werd hartstikke verwend met allerlei knutseltjes en ook nog een mooie schaal. Het was een leuke verrassing!

 18. zegt:

  Heel mooi zijn ze, ik kreeg het berichtje ook. Mijn meisje draagt helaas geen armbandjes maar ik vind ze echt heel tof staan bij jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept