Shop tip: My Jewellery komt naar Groningen

My Jewellery

27 juli 2019 opent My Jewellery alweer haar 11e boutique. De hoogste tijd om richting het hoge noorden te gaan en een winkel te openen in Groningen. In zeven jaar tijd is My Jewellery razendsnel gegroeid. Een uniek succesverhaal.

Mijn kennismaking met My Jewellery

Met moederdag dit jaar maakte ik voor het eerst kennis met My Jewellery, een winkel en website met prachtige sieraden, kleding, zwemkleding, accessoires en meer. Ik draag elke dag vol trots mijn mother&daughter armband en ben eerlijk gezegd fan van de kleding die ik op de site zie. Ik ben dol op de zogenoemde Bohemian stijl en kan bij deze collectie mijn hart ophalen. Nou wist ik dus nog helemaal niet dat er ook boutiques waren van My Jewellery. Het staat gewoon op de site hoor, dus dat ik dit niet wist is puur dat ik niet verder heb gekeken. Maar nu ik weet dat er een in Utrecht en Amsterdam is, weet ik ook meteen, waar ik de volgende keer heen ga om te winkelen.

De 11de boutique

De boutiques van My Jewellery bevinden zich door heel Nederland. De enige plek die nog écht ontbrak op het lijstje was een winkel in het hoge noorden. Op veler verzoek komt My Jewellery nu dan ook eindelijk naar Groningen. Op zaterdag 27 juli zal het populaire sieraden- en accessoirelabel de deuren van haar 11e boutique openen. Om 10 uur kunnen alle fans een kijkje komen nemen in het nieuwste pand van de succesvolle ondernemer Sharon Hilgers.

Het pand bevindt zich aan de Folkingestraat 15; een van de populairste straten in de binnenstad van Groningen, met veel bijzondere winkeltjes en verborgen juweeltjes. Eerdere store-openingen van My Jewellery werden altijd druk bezocht, dus ook voor de opening in Groningen heeft Sharon weer hoge verwachtingen: “Via social media was er erg veel vraag naar een boutique in Groningen. We moesten dus wel hierop inspelen. Dit maakt de verwachtingen voor deze opening in Groningen nog hoger”.

De My Jewellery Brand Store in Groningen is een ruime boutique met een herkenbaar My Jewellery-interieur. Bij de paskamers ligt een mooie mozaïekvloer en er is een lange toonbank. Verder is de winkel aangekleed met neonletters en gouden elementen.

My Jewellery

De vrouw achter dit succes

Als 13-jarige organiseerde Sharon al workshops sieraden maken voor kinder- feestjes en vrijgezellenparty’s, vanuit haar atelier in Wijchen. Ze bewaarde de mailadressen van de deelnemers en stuurde hen pdf’jes met foto’s van nieuwe creaties, met de prijzen en bestelnummers erbij. Via de mail kreeg ze vervolgens haar eerste bestellingen binnen. Wat begon als een hobby is inmiddels uitge- groeid tot een sterk merk met een landelijke dekking. Ondernemen is voor haar net zo vanzelfsprekend als ademhalen. “Eigenlijk is My Jewellery een uit de hand gelopen hobby. Het is echt mijn passie”, vertelt Sharon Hilgers.

Sharon is een expert in marketing via social media en voelt de tijdgeest feilloos aan. Sieraden vormen de basis van het bedrijf, maar My Jewellery staat inmiddels ook voor kleding, schoenen, accessoires, cadeauartikelen, een eigen parfum en geurkaarsen. Tegenwoordig zijn er zelfs schoolspullen van het merk te koop bij Bruna en Hema. Dit alles heeft Sharon Hilgers in 7 jaar tijd voor elkaar gekregen. Niet zomaar dus dat zij vorig jaar is genomineerd voor EY Entrepreneur of the Year.

Achtergrond boutique strategie My Jewellery

Bijna vier jaar geleden opende My Jewellery haar eerste boutique in
Den Bosch. Meiden vanuit het hele land kwamen hierheen om de nieuwste
items te shoppen. Door dit grote succes werden er steeds meer winkels geopend door heel Nederland, waaronder in Amsterdam, Utrecht en Maastricht. Sharon houdt alle winkels in eigen beheer en voelt niets voor een franchiseformule: “Ik vind het wel lekker om het op mijn manier te kunnen doen; zonder ruis op de lijn. Dat werkt goed.’’

My Jewellery

Ik weet waar ik kan winkelen

Nu ik weet dat er zoveel boutiques zijn, weet ik ook meteen waar ik kan gaan winkelen. Kijk hier voor alle winkels, maar je kan natuurlijk ook gewoon makkelijk vanuit huis winkelen. En trouwens er komen steeds meer leuke sieraden, dus hou de site goed in de gaten.

tekst/foto’s persbericht

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. zegt:

    Wat leuk zeg, ik dacht net als jij dat ze alleen online verkochten. Als ik toevallig ergens een keer langs een winkeltje kom, stap ik zeker naar binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept