De Vintage Initial Necklace van My Jewellery

de Vintage Initial Necklace

Bij My Jewellery koop je niet alleen sieraden, ook kleding en accessoires vind je hier. De kleding is helemaal mijn smaak maar ook met sieraden slaag ik vaak. Vandaag staat ‘In the spotlight’ de Vintage Initial Necklace.

De My Jewellery collectie

De collectie van My Jewellery vind ik persoonlijk erg leuk. Waarom? Omdat ze zowel met de kleding als de sieraden helemaal aansluiten bij de Bohemian style die ik zo graag draag. De My Jewellery collectie en sieraden zijn naast online, ook te vinden in verschillende stenen winkels Vlakbij ons dorp is er sinds april ook een winkel die zowel de kleding als de sieraden verkoopt en als ik in de stad ben, neem ik altijd even een kijkje.

De sieraden van My Jewellery

De sieraden van My Jewellery draag ik zelf ook. Zo draag ik altijd een armbandje van de Mother&Daughter collectie. Ik heb mijn moeder met moederdag de Mother bracelet gegeven en zelf draag ik de daughter armband. Ook mijn moeder draagt hem altijd en ik vind dit wel een mooi iets, zo van ons samen.

De Vintage Initial Necklace

My Jewellery komt nu met een nieuwe collectie. Ook weer een die speciaal is. Namelijk de Initial collectie. De Initials-sieradencollectie van My Jewellery is het perfecte cadeau voor je geliefde tijdens de feestdagen. Leuk bijvoorbeeld om meerdere letters tegelijk te dragen. Combineer de Initials van je geliefde en die van jezelf, of kies voor de letters van je kinderen. Dat maakt het extra persoonlijk. Hou je van klassiek, dan is de Vintage Initial Necklace een goede keus. De Initials-Collectie van My Jewellery is gemaakt van roestvrijstaal, dat verkleurt niet, dus kun je altijd dragen.

de Vintage Initial Necklace
de Vintage Initial Necklace

Ben jij nou ook zo dol op sieraden, op mode op de Bohemian Style. Bij My Jewellery heb je heel veel keus en slaag je altijd!

Meer vintage sieraden? Duurzaam en upcyclen met kralen

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

3 reacties

  1. zegt:

    Prachtig! Ik ga maar geen kijkje nemen, want ik had me voorgenomen te bezuinigen en dat gaat dan vast niet meer lukken;).

  2. Mandy zegt:

    Oh wauw, wat mooi! Ik heb helaas altijd vaste sieraden om, dus ik kan met moeite wat nieuws kopen haha!

  3. Juliette zegt:

    Ze zien er mooi uit. Ik ga een kijkje nemen voor mijn 3 dochters. Ik denk dat ze dit wel mooi zouden vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept