de Vintage Initial Necklace
Fashion Lifestyle

De Vintage Initial Necklace van My Jewellery

Bij My Jewellery koop je niet alleen sieraden, ook kleding en accessoires vind je hier. De kleding is helemaal mijn smaak maar ook met sieraden slaag ik vaak. Vandaag staat ‘In the spotlight’ de Vintage Initial Necklace.

De My Jewellery collectie

De collectie van My Jewellery vind ik persoonlijk erg leuk. Waarom? Omdat ze zowel met de kleding als de sieraden helemaal aansluiten bij de Bohemian style die ik zo graag draag. De My Jewellery collectie en sieraden zijn naast online, ook te vinden in verschillende stenen winkels Vlakbij ons dorp is er sinds april ook een winkel die zowel de kleding als de sieraden verkoopt en als ik in de stad ben, neem ik altijd even een kijkje.

De sieraden van My Jewellery

De sieraden van My Jewellery draag ik zelf ook. Zo draag ik altijd een armbandje van de Mother&Daughter collectie. Ik heb mijn moeder met moederdag de Mother bracelet gegeven en zelf draag ik de daughter armband. Ook mijn moeder draagt hem altijd en ik vind dit wel een mooi iets, zo van ons samen.

De Vintage Initial Necklace

My Jewellery komt nu met een nieuwe collectie. Ook weer een die speciaal is. Namelijk de Initial collectie. De Initials-sieradencollectie van My Jewellery is het perfecte cadeau voor je geliefde tijdens de feestdagen. Leuk bijvoorbeeld om meerdere letters tegelijk te dragen. Combineer de Initials van je geliefde en die van jezelf, of kies voor de letters van je kinderen. Dat maakt het extra persoonlijk. Hou je van klassiek, dan is de Vintage Initial Necklace een goede keus. De Initials-Collectie van My Jewellery is gemaakt van roestvrijstaal, dat verkleurt niet, dus kun je altijd dragen.

de Vintage Initial Necklace
de Vintage Initial Necklace

Ben jij nou ook zo dol op sieraden, op mode op de Bohemian Style. Bij My Jewellery heb je heel veel keus en slaag je altijd!

foto’s beeldbank

3 thoughts on “De Vintage Initial Necklace van My Jewellery”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.