Unieke sieraden met een positieve boodschap

unieke sieraden met een positieve boodschap, vintage en duurzaam

Zoek jij unieke sieraden, sieraden die niet gemaakt zijn in massaproductie, maar waar er maar een paar van zijn gemaakt. Sieraden die gemaakt zijn van vintage kralen, duurzame en upcycle materialen. Sieraden met een positieve boodschap. Deze sieraden koop je bij Kluttery. Dus ben je op zoek naar iets unieks, je vindt ze hier.

Op zoek naar unieke sieraden

Ben je altijd op zoek naar wat anders, iets wat niet door iedereen gedragen wordt, maar uniek is. Zoek jij een ketting die duurzaam is, gemaakt van vintage kralen of een armband waarvan er maar een paar gemaakt zijn, dan ben je bij Kluttery aan het goede adres. Hier worden unieke sieraden gemaakt. Sieraden waarin vintage en tweedehands een nieuw leven krijgen

Duurzaam en upcyclen

Natuurlijk is nieuw leuk, maar het upcyclen van materialen en hergebruiken van vintage spullen en duurzaam omgaan met kralen is nog veel leuker. Want waarom zouden we spullen weggooien, wanneer we het een tweede leven kunnen geven.

We willen steeds meer hergebruiken

Mensen zijn zich steeds meer bewust van duurzaamheid, we recyclen ons plastic, proberen steeds meer plasticvrij te leven en gooien niet zomaar alles meer weg, maar we kijken of producten een tweede leven kunnen geven. Je kan alles wel weggooien, maar hergebruiken is vaak veel leuker. Waarom zou je ook geen sieraden dragen die een tweede leven krijgen. Kralen die vintage zijn en weer helemaal hip.

Sieraden en de bohemian stijl

Sieraden, ik draag ze elke dag. Ik draag er veel en in verschillende kleuren . Tenslotte past dit helemaal bij mijn bohemian leefstijl. Kralen armbanden horen helemaal bij deze stijl. Kralen armbanden doen me denken aan de zomer en het strand. En dat dan het hele jaar door. Dat is wat kralen in een armband doen. Precies zoals de Ginger-armband met goudkleurige afwerking die ik bestelde bij Kluttery. Deze Upcycled handgemaakte natuursteen armband Ginger is een Limited Edition. Uniek dus!

Laten zien wat je draagt

De armband is prachtig, de kleuren van de kralen stralen en de armband staat hartstikke leuk bij de net zo vrolijke jurken die ik draag. De smiley, die je aan elk sieraad bij Klutttery ziet, maakt het geheel helemaal af. En leuk ,hier kan je meteen jouw Kluttery- vrienden aan herkennen.

Het verspreiden van positiviteit in een sieraad

Ieder sieraad van Kluttery heeft namelijk deze smiley, want of je nu voor een armband, ketting of brillenkoord kiest,  de missie van Kluttery is : Positiviteit verspreiden, zonder dat het ten koste gaat van de planeet. Er is al genoeg massaproductie. Je verdient iets unieks. Dus voor al jouw vintage sieraden met een positieve boodschap, handgemaakte van upcycled vintage en natuurlijke kralen, koop je bij Kluttery

Draag jouw sieraden met trots

Of je nu net als ik dol bent op de bohemian leefstijl en daarom veel sieraden draagt, Of dat je graag een statement maakt met jouw sieraden. Draag ze met trots! Deze mooie unieke sieraden van Kluttery laten je stralen en geven een glimlach door de positieve boodschap en zijn goed te combineren met jouw gouden kettingen en armbanden..

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/ gekregen product

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept