Fashion

De vrolijkste turnpakjes

Turnen, Sinds de Olympische Spelen staat turnen weer helemaal op de kaart en dat merken ze ook bij de turn verenigingen. Steeds meer kinderen melden zich aan om te gaan turnen en daar horen wel leuk turnpakjes bij. Deze vind je bij turnpakjeswebshop.nl

Turnpakjes in vrolijke kleuren

Groen waren de turnpakjes toen ik een jaar of zes was en aan gymnastiek deed. Groen of blauw, meer kleur was er niet. Het pakjes was ook van dat stugge warme stof kan ik me herinneren, dat schuurde bij je boven benen. Gelukkig is de turn mode veranderd en aangepast. Geen schurende stoffen meer, geen gezweet meer omdat je pakje te dik is.  Maar hier vind je turnpakjes alle maten en kleuren.

De vrolijkste turnpakjes

Turnbroekjes met of zonder naam

Bij deze webshop vind je niet alleen turnpakjes. Ook zijn er turnbroekjes de over de pakjes gedragen kunnen worden. Deze broekjes zijn er in allerlei vrolijke kleuren en zacht van stof waardoor er alle beweegelijkheidsvrijheid is. De keuze is enorm want je kan je ook nog je turnbroekje personaliseren door er met strass steentjes je naam op te laten zetten, hoe stoer is dat.

Sieraden

Voor de echte turnfans zijn er ook sieraden te vinden bij Turnpakjeswebshop.nl. Zo zijn er fantastische oorbellen en mooie hangeretjes te koop. Een must have voor de turnfan!

De vrolijkste turnpakjes

Turn@round Gymnastic wear.

Wie maakt deze turnpakjes?  Dat is confectie-atelier Jolanda. Gestart in 2008,  en is een kleinschalig atelier gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van turn kleding.
Turn@round Gymnastics wear is de merknaam voor een unieke betaalbare collectie turnkleding.De collectie bestaat uit unieke betaalbare turnpakjes met bijpassende turnbroekjes om je turnoutfit compleet te maken. Of nog specialer een turnbroekje met eigen naam in strass steentjes.
Bij bestelling van een turnpakje met turnbroekje is de bijpassende haarwokkel gratis!

Nieuwsgierig geworden naar deze webshop, neem dan snel een kijkje op de site.

Foto’s beeldbank

Meer artikelen

6 thoughts on “De vrolijkste turnpakjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *