Camp Noppies: de zomercollectie van Noppies

Camp Noppies kinderkleding

Noppies heeft voor de zomercollectie van 2020 drie leveringen. En met elk een ander thema, is iedere levering weer uniek. De kleding van Noppies zijn altijd makkelijk te combineren, modieus en van goede kwaliteit. Ontmoet Camp Noppies!

Camp Noppies vrolijke kinderkleding

Bij noppes vind je altijd vrolijke kinderkleding. De kleding is van goede kwaliteit en dat willen we toch voor onze kinderen. Deze zomer komt Noppies met drie verschillende thema’s. Kijk je mee en maak een eigen capsule wardrobe voor jouw kind

De eerste collectie is Camp playful

Eindeloos plezier. Dat is waar dit thema om draait. Voor de dromers en de avonturiers. Van lekker buiten ravotten tot het plukken van bloemen. Allemaal in de meest comfortabele kleding. Met een kleurenpallet van roze voor de meisjes en blauw en rood voor de jongens is dit sportieve thema perfect voor wie de hele dag buiten wil zijn! 

Camp Cool, hou het koel in de zomer

Oh, die zonnige dagen. Kom maar op, dat is precies waar we willen zijn. Zee en strand. Camp Cool is zoals het al zegt, fris en licht en alle items zijn goed met elkaar te combineren. Want wanneer we snel naar buiten willen, moeten we niet teveel na te hoeven denken. Comfortabel, stoer en alles met denim! Dit thema hult de jongens en meiden beiden in donkerblauw met frisse kleuren. Let’s explore!

Zon kom maar op! Camp Sunny is er klaar voor

Tropi-cool. De wereld is zo groot en er valt zoveel te zien. De kleding uit dit thema lijkt zo uit een Hockney schilderij te komen. Voor de jongens heeft dit thema een kleurenpallet van Jungle greens en camouflage. Voor de meiden vind je zoetere kleuren met een tropische look. Klaar om de wereld te ontdekken. 

En voor de allerkleinsten: Camp Quiet

Camp quiet is een thema is voor de allerkleinsten. Lekker wegdromen in warm en zachte kleding. Met een neutraal kleurenpallet van groen, koper en grijstinten zijn deze kleding stukken perfect voor stilte en rust.

Noppies staat natuurlijk heel erg bekend om de positiekleding en voedingskleding. Maar ook voor kinderen zijn de collecties super mooi! Kijk op hun site voor de hele collectie.

Meer lezen over kindermode: Indian Blue Jeans mix en match of Tumble ‘N Dry

handtekening Lodi blogger en copywriter

Foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept