Maak jouw armparty compleet met een initial armband

Maak jouw armparty compleet met een initial armband

Armparty hoor ik je denken, wat bedoelt ze daar nou mee. Was je vroeger al snel een kerstboom als je veel sieraden droeg, tegenwoordig kan dit allemaal prima. Ik laat jullie hier zien hoe je jouw eigen armparty compleet kan maken met een initial armband.

Een arm party

De naam zegt het al: een armparty is een feestje voor je arm met armbandjes en/of een horloge. Met een armparty draag je verschillende armbanden om een arm. Hiermee kun je verschillende kleuren of materialen met elkaar combineren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor graveerbare armbanden, armbanden met kralen, grote armbanden of kleine. Net wat jij mooi vindt.

Casual met armbanden

Om een arm party nou niet te rommelig te laten lijken is het goed om een bepaalde stijl te kiezen. Nu zijn er genoeg stijlen waar je uit kan kiezen, dus als je een armparty wil starten zit er vast een voor jouw tussen. Je kan bijvoorbeeld voor casual gaan, met een minimalistisch initial armband, goud of zilver armbandjes en een grote armband die er tussen uit springt of je kan kiezen voor de bohemian style.

Initial armband

Kies je voor een casuas stijl voor je armparty, dan kan je kiezen voor graveerbare armbanden. Deze armbanden zijn super mooi om te zien en kunnen prima met meer armbanden om een arm. Ik heb drie armbanden die gegraveerd zijn en die ik eigenlijke elke dag draag. Twee met de namen van mijn zonen en hun geboorte dag. Niet dat ik nu bang ben dat ik die vergeet, maar ik vind het iets moois hebben. Deze dagen die voor mij heel speciaal zijn, deze dagen die mij ‘moeder maakte’. Die heb ik elke dag om mijn arm. Ook heb ik een initial armband met initialen van mijn man en mijzelf. Ik heb gekozen voor drie verschillende armbandjes, omdat ik dit heel speels vind staan, maar ook weer prima te combineren is met de bohemian style. Want wil ik nu dat mijn armparty meer op mag vallen, dan kies ik voor de bohemian style en kan deze armbanden hier ook prima bij dragen.

Maak jouw armparty compleet met een initial armband
Maak jouw armparty compleet met een initial armband

De bohemian style

De bohemian style, is een stijl die je vaker tegenkomt hier op mijn blog. Ik ben zelf groot fan van deze stijl. Bij de bohemian style, passen onder anderen wijde lange jurken en rokken, shirts met trompet mouwen, jeans met een opvallend shirt, cowboy laarzen en veel sieraden. De sieraden die je hierbij draagt zijn vaak zomers, deze kunnen goud, zilver of ik in kleur zijn en gezien de armparty eigenlijk gewoon allemaal. Doordat ik die Bohemian stijl zo mooi vind, draag ik ook graag veel armbanden. Ik combineer deze graagmet elkaar. Voordeel is dat alles kan. Goud, zilver, kleuren, kraaltjes. Je zit overal goed mee.

Korting op gegraveerde sieraden

Wil jij nu ook zo een leuke gegraveerde armband. Met de kortingscode LODI15 krijg je 15% korting op de website van Fineste. Naast een initial armband, vind je hier veel meer sieraden. Deze kortingscode geldt tot 2 april en is niet in te wisselen in de sale.

foto’s lodiblogt.nl /samenwerking

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

13 reacties

 1. zegt:

  Prachtig! Heel verfijnd; daar houd ik wel van.

 2. Felice Veenman zegt:

  het zijn schattige armbandjes, maar het lukt mij nooit om armbanden te dragen. Ik weet niet wat het is, maar binnen een paar uur liggen ze ergens op tafel

  1. zegt:

   ik moet zeggen dat deze mij makkelijk af gaan, maar als ik de echt grote armbanden om doe, die doe ik even af als ik aan de laptop gala anders word ik mal van dat getik.

 3. zegt:

  ik vind ze leuk maar ik draag het te weinig. heb zelf een kast vol maar nee, ja in de zomer maar dan moet ik ze niet vergeten om te doen 😉

 4. Je ziet Finaste echt overal voorbij komen haha. Ik vind de bohemian style wel erg leuk!

 5. Ik vind het heel mooi staan! En leuk ook om er meerdere te combineren om je pols.

 6. zegt:

  Heel mooi. Ik houd wel van dit soort verfijnde sieraden, ik vind vooral die met initialen erg leuk! Prachtig.

 7. zegt:

  Ik vind de armbanden hartstikke leuk, maar doe ze nooit om. Vroeger droeg ik een hele set rinkelarmbanden. Heb er genoeg liggen.

  1. zegt:

   Gewoon weer doen 🙂 het staat zo lekker vrolijk

 8. Georgina Lifestyle zegt:

  Prachtige armbanden heb je uitgekozen. Ik heb deze ook, maar dan in het zilver en ben uitermate tevreden. Wat een goede kwaliteit. Ben sowieso een voorstander van sieraden. En vooral als het gegraveerd is heeft het iets speciaals.

  1. zegt:

   Echt he! En ik vind het met naam of initial ook zo speciaal.

 9. zegt:

  Ik heb toevallig laatst net iets soortgelijks bij hun besteld, maar ook dit setje vind ik erg leuk. Vooral omdat het ook allemaal zo subtiel oogt.

 10. zegt:

  Ik zag het al op je Insta voorbij komen. Erg leuk!:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept