Sieraden van Pandora
Lifestyle

Sieraden van Pandora

Valentijnsdag. Dinsdag is het weer zo ver. De dag van de liefde. De dag dat geliefde elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen en kaarten. Gebruik deze dag om jouw geliefde te verrassen met sieraden van Pandora.

Wil jij mijn valentijn zijn

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. Valentijn wordt gevierd op 14 februari. Paus Gelasius I riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn. In de Verenigde Staten is men, uit commercieel oogpunt, begonnen met het verleggen van de nadruk van anonieme liefde naar liefde. Valentijnsdag is in België en Nederland in korte tijd, sinds midden jaren 90, een groot commercieel succes geworden: cadeauwinkels, boekwinkels, lingeriewinkels en bloemenwinkels profiteren hiervan.

We zijn toch altijd gek op elkaar?

Maar waarom zou je een cadeau geven of je geliefde verrassen met sieraden van Pandora? je houdt toch elke dag van elkaar. Vind je het onzin om elkaar te verwennen? Of doe je dit gewoon elke dag?

Sieraden met een hart

Bij Pandora spelen ze in op Valentijnsdag en op die mensen die hun geliefden willen verrassen met sieraden van Pandora. Heb jij een geheime liefde, een prille liefde of zijn jullie gewoon gek op elkaar. Wil je de ander verwennen op deze dag ( alle andere dagen natuurlijk ook). Neem dan eens een kijkje op de site van Pandora. Hier zijn altijd al prachtige sieraden als Ringen en Armbanden te vinden maar nu zo met Valentijnsdag pakken ze helemaal uit. Wat dacht je van armbanden met hartjes, colliers met een hart of hangers met bijpassende oorbellen. Persoonlijk vind ik klein maar fijn sieraden erg mooi. Ik zie deze ook genoeg terug op de Valentijn Home page van Pandora.

Sieraden van Pandora


Dus mannen! Verras jouw Valentijn deze keer met een prachtig sieraad met hart, maar neem ook zeker voor andere gelegenheden een kijkje op de site, want er is genoeg moois uit te zoeken.

Foto’s beeldbank/ pixabay 

1 thought on “Sieraden van Pandora”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *