Sieraden van Pandora- Een echt Valentijns cadeau

sieraden van pandora. Leuk voor Valentijnsdag

Valentijnsdag. Dinsdag is het weer zo ver. De dag van de liefde. De dag dat geliefde elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen en kaarten. Gebruik deze dag om jouw geliefde te verrassen met sieraden van Pandora.

Wil jij mijn valentijn zijn

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. Op 14v februari wordt Valentijnsdag gevierd. Maar hoe zit dit nu precies? Paus Gelasius I riep in 496, 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn. In de Verenigde Staten is men, uit commercieel oogpunt, begonnen met het verleggen van de nadruk van anonieme liefde naar liefde. Valentijnsdag is in België en Nederland in korte tijd, sinds midden jaren 90, een groot commercieel succes geworden: cadeauwinkels, boekwinkels, lingeriewinkels en bloemenwinkels profiteren hiervan.

We zijn toch altijd gek op elkaar?

Maar waarom zou je een cadeau geven of je geliefde verrassen met sieraden van Pandora? Je houdt toch elke dag van elkaar. Vind je het onzin om elkaar te verwennen? Of doe je dit gewoon elke dag? Toch is het leuk om een cadeau te ontvangen of weg te mogen geven aan die ene speciale persoon waar jij zo van houdt en laat dit gewoon een op Valentijnsdag

Sieraden met een hart

Bij Pandora spelen ze in op Valentijnsdag en op die mensen die hun geliefden willen verrassen met sieraden van Pandora. Heb jij een geheime liefde, een prille liefde of zijn jullie gewoon gek op elkaar. Wil je de ander verwennen op deze dag ( alle andere dagen natuurlijk ook).

Benieuwd naar de armbanden: Klik hier voor een grote keuze in armbanden

Armbanden van Pandora, leuk als cadeau voor Valentijnsdag


Dus mannen! Verras jouw Valentijn deze keer met een prachtig sieraad met hart, maar neem ook zeker voor andere gelegenheden een kijkje op de site, want er is genoeg moois uit te zoeken voor een speciaal iemand in jouw leven.

Lees ook: De mooiste armbanden op een rij.

Foto lodiblogt/ affiliate 

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. Het leuke van pandora sieraden vind ik dat je ze heel makkelijk kunt uitbreiden. Ik houd wel van bedels en zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept