Kinderkleding online kopen, mooie merken bij elkaar

Kinderkleding online kopen

Kinderen groeien zo snel, dat het lijkt of je kinderkleding blijft kopen. Onlangs kwam ik in contact met Albertine, eigenaresse van webwinkel Roos en Tijn Designerstore. In haar webwinkel verkoopt ze kleding, schoenen, accessoires. En dat alles voor en scherpe prijs.

Mooie merken kinderkleding

Mijn kinderen zijn op een leeftijd dat ze zich gaan bemoeien met wat ik voor ze koop. Omdat ze winkelen echt niet leuk vinden, vind ik het zelf net zo gemakkelijk om samen op de bank, met de laptop op schoot, kleding uit te zoeken. Zo hebben ze zelf inspraak in de kleur en de printen. Bij roosentijn.nl vind je merk kleding van onder andere Bjorn Borg, Molo, kids-art, Blond Amsterdam en nog veel meer.De kinderkleding is stoer en vrolijk. Naast baby eb kinderkleding kan je op de site ook hele mooi feestoutfits vinden, waarin je kind helemaal gestyled is voor een bruiloft, familiefeest of kersdiner.

Kinderkleding online kopen

Stoere jongenskleding en hippe rokjes

De website van roosentijn.nl is zo ingedeeld dat wanneer je specifiek op zoek bent naar bijvoorbeeld hippe rokjes, leuke jurkjes of stoere jongens kleding je niet de hele pagina van kleidng door hoef te zoeken. Voor deze kleding zijn aparte pagina’s gemaakt. Wel zo makkelijk dus. Je kan heel gericht een kledingstuk zoeken.

kinderkleding

Ook aan de ouders is gedacht

Niet alleen voor kinderen ben je bij Roos en Tijn Designerstore aan het juiste adres. Naast kinderkleding, tassen, schoenen en veel meer voor de kinderen,W kunnen ook de ouders winkelen op deze site. Wat dacht je van oorbellen, armbanden zoals hieronder op de foto (duidelijk mijn favoriet), tassen of riemen voor de moeder en ook voor de vaders vind je hier stoere laptoptassen of weekend tassen.

kinderkleding

De vrouw achter roosentijn.nl

Albertine is de vrouw achter de webwinkel Roos en Tijn Designerstore. Naast de webwinkel kan je ( op afspraak) ook de Showroom in Huizen bezoeken.

Lees ook: De zomermode voor kinderen dit jaar

Er is zo veel leuks te vinden bij Roos en Tijn Designerstore, kijk zelf maar eens!

 foto’s beeldbank/ pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

3 reacties

  1. Albertine zegt:

    Wat een leuk artikel ! ;))

    1. Super leuke spullen ook!

  2. Heel verstandig 🙂 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept