De Pink Collectie- Een samenwerking tussen Norah en Fien Vermeulen

pink collectie samenwerking Norah en Fien Vermeulen

Norah, het veelzijdige Nederlandse damesmode merk, steunt samen met Fien Vermeulen Pink Ribbon. En wel met de ‘Pink Collectie,’ een exclusieve collectie met een nobel doel: het ondersteunen van de strijd tegen borstkanker. Een deel van de opbrengst van deze speciale collectie zal worden gedoneerd aan Pink Ribbon. Pink Ribbon is een organisatie die zich inzet voor borstkankeronderzoek en bewustwording. Deze collectie die uit deze samenwerking tot stand is gekomen is vanaf vandaag te koop

Damesmode voor elke vrouw

Norah gelooft dat een persoonlijke stijl ontwikkelen makkelijk moet zijn. Met de juiste kleding zie je er niet alleen mooi uit, je voelt je ook een stuk zelfverzekerder. Met de ‘Pink Collectie’ wil Norah een krachtige boodschap verspreiden: namelijk, “Hou van jezelf. Straal in Norah en steun Pink Ribbon!”

Norah en Fien Vermeulen

Het gezicht van deze inspirerende campagne is niemand minder dan Fien Vermeulen. Fien, bekend als radio-dj, presentatrice, schrijfster en columniste voor AD en Wendy Online, heeft zelf de strijd tegen lymfeklierkanker overwonnen. In 2020 publiceerde ze haar aangrijpende memoires ‘Het regent zonnestralen.’ Binnenkort lanceert ze haar ‘Pluk de Dag Journal’ (2023), wat nog meer inzicht geeft in haar inspirerende reis.

Fien Vermeulen de match voor deze collectie en voor deze campagne, waarbij ze haar eigen moedige verhaal deelt om anderen te inspireren.

Wat kan ik verwachten van de Pink Collectie

De ‘Pink Collectie’ omvat een scala aan items. Variërend van vrolijke blouses, warme truien, vrolijke jurken, elegante broeken en mooie shirts. De damesmode van Norah is beschikbaar in verschillende kleuren en prints, waarvan roze natuurlijk de boventoon voert. Deze collectie in samenwerking met Norah en Fien Vermeulen is ontworpen om vrouwen te inspireren hun innerlijke kracht te omarmen. Maar ook om hun zelfvertrouwen te vergroten. Door een item uit de “Pink Collectie” te kopen, draag je actief bij aan de missie van Norah en Pink Ribbon. Samen kunnen we Pink Ribbon ondersteunen door de boodschap van zelfliefde en solidariteit te verspreiden, en door gezamenlijk borstkankeronderzoek te bevorderen.

Shop hier de collectie van Norah

Norah is damesmode voor jou en mij

Steeds meer zie je Norah winkels in het straatbeeld, maar ook online vind je wekelijks een nieuwe collectie in een breed maataanbod. De collectie van Norah is te koop in maat 36 t/m 48 en is er voor elk budget. Zie hier een voorbeeld van een item uit de herfst-wintercollectie. en uit de Styles Selected by Antje Monteiro.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s beeldbank Norah

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept