Nieuw seizoen- Ontdek de limited edition voorjaarscollectie van Norah

limited edition voorjaarscollectie norah en antje monteiro

Na het succes van vorig jaar gaan Norah en Antje Monteiro een tweede samenwerking aan. Het is een nieuw seizoen en dus nieuwe kleuren. Norah en Antje Monteiro presenteren vandaag een nieuwe, exclusieve collectie met betoverende kleuren. Wees er snel bij want deze Styles Selected By Antje Monteiro limited edition voorjaarscollectie van Norah zal weer hard gaan.

Tweede samenwerking Norah en Antje Monteiro

Vorig jaar was de samenwerking tussen Norah en de getalenteerde Nederlandse zangeres en musicalster Antje Monteiro een groot succes. De focus van deze eerste collectie lag toen op zonnige prints en gedurfde kleuren. Deze keer richt de limited edition voorjaarscollectie zich op de kalme en elegante tinten van zachte pastels tot koningsblauw. 

Limited editon voorjaarscollectie

De voorjaarscollectie heeft een harmonieuze mix van stoere materialen, waaronder denim, tijdloze stukken zoals een verfijnde trenchcoat, trendy pakken en vrouwelijke vormen. Deze collectie biedt een veelzijdige selectie aan items om elke garderobe klaar te maken voor het komende seizoen. 

Nieuw seizoen, nieuwe stijlen

In de wereld van mode is de komst van de lente altijd een spannende tijd. Het is het seizoen van vernieuwing, ook in onze garderobes. We willen weer frisse kleuren en lichte stoffen. Deze limited edition voorjaarscollectie, samengesteld uit een palet van kalme, elegante tinten, belichamen de verfijnde geest van het nieuwe seizoen.

Elegante tinten

Of je nu op zoek bent naar een elegante outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon je dagelijkse stijl wilt verfrissen, deze limited edition voorjaarscollectie heeft voor elk wat wils. Dus duik in deze wereld van kalme, elegante tinten en laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van het lenteseizoen.

Styles Selected By Antje Monteiro

Antje Monteiro, met haar stijlvolle flair en charismatische uitstraling, heeft elk item van de collectie persoonlijk geselecteerd. Ze deelt haar enthousiasme in deze Styles Selected By Antje Monteiro collectie: “Ik hou ervan om vrouwen te inspireren en te motiveren. Kleding is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Daarom ben ik ontzettend blij met deze samenwerking en hoop ik dat mijn mooie geselecteerde items het beste in jou als vrouw naar boven halen.”  

De voorjaarscollectie

Afgelopen vrijdag was ik bij de pre-launch van de limited edition voorjaarscollectie van Norah en Antje Monteiro. Volg je mij al langer dan weet je dat ik een bohemian ben, ik loop altijd in lange wijde gekleurde rokken en jurken. En kom ik in een winkel dan is dit eigenlijk het enige waar ik naar kijk, ook bij deze collectie zocht ik natuurlijk naar die bohemian stijl.

Deze vond ik in twee leuke shirts, een in het wit en een in het blauw. Deze draag ik voor de foto met een spijkerbroek ook uit de collectie van Norah X Antje Monteiro en ondanks mijn boho voorkeur, was ik ook erg enthousiast over de broekpakken( zoals Antje deze hier draagt) van deze voorjaarscollectie. Vooral de blauwe en roze kleuren van de kleding zijn erg sprekend.

De exclusieve collectie van Norah en Antje Monteiro zal vanaf vandaag (13 februari) verkrijgbaar zijn in alle Norah-winkels en online via www.norah.eu. Wees er snel bij, want deze limited edition collectie zal naar verwachting snel uitverkocht zijn. 

Norah is mode voor elke vrouw, van maat 36 tot 48. 

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept