Is Jump One leuk voor een feestje met tieners

Jump One Zoetermeer. Is dat leuk voor een verjaardagsfeetje?

Het is vakantie, het regent en de tieners vervelen zicht. Of je zoon of dochter wordt twaalf en wil eigenlijk graag met vrienden iets leuks doen. Is Jump One dan iets voor jouw tiener?

Jump One, trampolinespringen en meer

Bij Jump One in Zoetermeer kan je trampoline springen, Ninja Tag Active doen en is er een een virtuele wereld waarin je vrij kan rond bewegen. Jump One is groot vermaakt voor jonge kinderen en tieners.

Trampoline springen is altijd leuk

Of kinderen nu klein zijn of al wat ouder, trampoline springen vinden ze altijd leuk . Jump One bevind zich in een groot gebouw in een woonwijk in Zoetermeer. Wanneer je binnenkomt, loop je langs de kassa zo naar de vele trampolines toe. Er zijn 4 verschillende jump area’s waar kinderen kunnen springen en salto’s maken.

Ninja Tag Active

Maar bij Jump One kan je ook Ninja Tag Active doen. Ninja Tag Active is een obstacle Course. Een obstakel run waarin jouw zoon of dochter zoveel mogelijk punten probeert te scoren door met je speciale Tag armband langs zoveel mogelijk tags probeert te komen. Bij deze tags kom je door te klimmen en klauteren in de obstakel area. Je rent, springt en vliegt over de verschillende obstakels, om sneller dan je tegenstanders, zoveel mogelijk tags te verzamelen.

Virtual Reality Gaming

Bij Jump One ga je samen op avontuur in een Virtual Reality Game. Schakel jij alle zombies uit? Of deel jij net als Indiana Jones de passie voor het vinden van oude kostbare schatten verborgen in oeroude tempels?Je speelt met maximaal 4 spelers tegelijk.

Gamen is super echt in deze Virtual Reality Game. Naast het spelen met licht, geluid en dynamische beelden, gaan ze bij Jump One nog een stap verder. Voel de wind en warmte en ruik de geuren van de wereld. Elke klap voel je met de speciale haptic vests. Gamen was nog nooit zo levensecht!

Ervaringen bij Jump One

Jump One is super leuk om naartoe te gaan wanneer jouw tiener jarig is, het regenachtig weer is in de vakantie of gewoon omdat de kinderen zin hebben om te jumpen. Maar de Virtual Reality Game is natuurlijk ook leuk als vrijgezellenuitje of familiefeest. Pas geleden waren wij aanwezig bij de eerste EPIC XJump One Party. Dit was een feest waar kinderen van 12 tot 15 van half 8 tot half 11 ’s avonds gebruik mochten maken van alle activiteiten. Mijn jongens (van 15 en 13) vonden het springen ontzettend leuk en deden de Ninja Tag Active. Door de drukte hebben we de VR Game niet kunnen doen, iets wat juist bij deze leeftijdsgroep natuurlijk de ‘bomb’ was geweest. Reden om nog eens terug te gaan. 17 november is de tweede EPICX Jump One Party!

Leuk voor tieners

Maar om terug te komen op de vraag is Jump One leuk voor tieners, zeker. Jumpen kan vanaf 7 jaar. Zijn jouw kinderen jonger dan kunnen zij jumpen tijdens speciale tijden maar dan wel met begeleiding. De Ninja Tag Active is een fantastisch spel om met tieners te doen, omdat het echt een wedstrijd is. Daarnaast kan je bij Jump One ook een VR Game doen en dat is dan weet heel leuk voor kinderen en volwassenen.

Mocht je nog op zoek zijn naar cadeaus voor tieners, die vind je hier

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept