Uitjes in Nederland

Speelpark Oud Valkeveen- plezier voor jonge kinderen

Speelpark Oud Valkeveen in Naarden, Noord-Holland. Is en prachtig park voor groot en klein. Waarbij je naast buiten activiteiten, ook een grote binnen speeltuin hebt en bij mooi weer kan je nog heerlijk zwemmen. Plezier gegarandeerd!

Oud Valkeveen, een paradijs voor kinderen

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Al ongeveer 95 jaar is het een paradijs voor kinderen die van ‘gewoon lekker spelen’ houden. Jaarlijks verwelkomt het park heel veel kinderen die zich hier kunnen vermaken in een mooie, veilige, kindvriendelijke, ruime en overzichtelijke omgeving.

Een speelweide en theater

Het park Oud Valkeveen heeft een grote speelweide, een theater, een eigen strand aan het Gooimeer en voor de volwassenen voldoende plekken om te genieten van de zon en de natuur. Zelfs als het niet zulk mooi weer is, kun je toch spelen want verschillende attracties zijn overdekt. Daarnaast beschikken ze  over een prachtige indoor speelhal van 1500 m2 met de wondere waterwereld en met een echte bioscoop waar leuke grappige tekenfilms worden vertoond. De grootste van Nederland !

Snelle attracties

De jongens zijn op een leeftijd dat ze snelle attracties steeds leuker gaan vinden en daar is genoeg van in Oud Valkeveen. Je hebt de vallende schuit, de vliegende valk, de zwierezwaai en een achtbaan. Bij deze attracties is wel en lengtebord aanwezig. Zo mag je in de ene attractie vanaf 122 cm en in de andere vanaf 140 cm.

oud valkeveen

Verschillende speeltoestellen

Er zijn verschillende speeltoestellen in Oud Valkeveen voor de allerkleinsten, maar ook heel veel klim en klauter toestellen voor de grotere kinderen. Wat ik zelf vooral heel fijn vind is de vele plekken waar je in het gras kan zitten. Kijkend naar je kinderen die zich vermaken. Mijn kinderen zijn dol op dit park en gaan er graag heen.

Lees ook: Sprookjeswonderland in Enkhuizen

oud valkeneen

Kijk hier voor de openingstijden, ticket prijzen en meer

foto’s lodiblogt

8 thoughts on “Speelpark Oud Valkeveen- plezier voor jonge kinderen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.