Dino’s op Duinrell- In oktober zijn ze er weer

Dino’s op Duinrell- In de maand oktober zijn ze er weer

Dol op Dino’s en op pretparken? Dan zit je goed bij Duinrell in de maand oktober. Want tussen 1 oktober en 1 november 2020 staan er weer gigantisch grote dino’s op Duinrell!

Dino’s op Duinrell

Hoe gaaf is dit! Zijn jouw kinderen dol op dino’s? Op speuren naar dino’s en op pretparken? Dan zit je goed tussen 1 oktober en 1 november 2020 in Duinrell want in deze maand staan er weer gigantisch grote dino’s verstopt op Duinrell. Naast alle veertig attracties en 21 glijbanen in het Tikibad, kunnen gasten tijdens hun bezoek aan Duinrell speuren naar twintig levensgrote én bewegende dinosaurussen.

Samen speuren naar dino’s

Tussen de veertig attracties van Duinrell zijn in de maand oktober twintig levensgrote dino’s verstopt. Ze brullen, bewegen en de vleesetende dino’s zien er gevaarlijk uit met hun vlijmscherpe tanden. Bij de ingang is een gratis speurtocht verkrijgbaar, waarmee kinderen als een echte Duinrell-Dino-Ranger op zoek kunnen gaan naar de verschillende dinosaurussen. Kids komen onderweg spelenderwijs van alles te weten over de dino’s, zoals waar ze vroeger leefden en wat ze aten. 

Dino’s op Duinrell- In de maand oktober zijn ze er weer

Doe mee aan de winactie in het park

Onderdeel van de speurtocht is om een originele Dino-foto (of -video) te maken en deze te delen met hashtag #duinrell via Instagram. ‘In de herfst is Duinrell op zijn mooist. De bomen schitteren in wel honderd kleuren en nu de dino’s allemaal een mooi plekje krijgen tussen de attracties, nodigt het uit om er prachtige plaatjes van te maken. En we vinden het natuurlijk heel leuk om te zien hoe onze gasten de dino’s ervaren’, licht woordvoerster Cindy van Duinrell toe. Begin november kiest Duinrell de leukste dino-foto uit en de winnaar wint een weekendje weg naar het vakantiepark van Duinrell.

Dino’s op Duinrell- In de maand oktober zijn ze er weer

Reserveren van te voren is verplicht

Omdat het attractiepark en het Tikibad maar een beperkt aantal bezoekers mogen ontvangen, reserveren gasten hun bezoek vooraf online. Gasten kunnen overdag kiezen uit twee soorten tickets: toegang tot de attracties óf toegang tot de attracties inclusief 2 uur toegang tot het Tikibad. Gasten betalen niks extra’s voor de dino’s en de speurtocht is gratis op te halen bij de entree. 

Je kan ook weer komen overnachten

Wie er nog even lekker tussenuit wil, kan ook komen overnachten op het vakantiepark van Duinrell. Gasten kunnen kiezen uit een overnachting in een Duingalow, een Lodgetent of een plekje op de camping. Heel de maand oktober is een verblijf inclusief toegang tot alle attracties en natuurlijk de dino’s. Afhankelijk van het type accommodatie en de verblijfsduur hebben gasten ook een aantal keer toegang tot het Tikibad, het grootste overdekte waterpark van de Benelux.

Dino’s op Duinrell- In de maand oktober zijn ze er weer

Kom genieten

Dus voor alle fans van pretparken en/ of dino’s de maand oktober is Duinrell de plek om heen te gaan. Leuk voor de herfstvakantie, een studiedag of het weekend. Reserveer van te voren en misschien kan je er wel een heel weekendje uit van maken met een overnachting en al!

foto’s beeldbank

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept