LEGO World Week- bouw uitdaging voor het hele gezin

LEGO World Week

In het noorden is het al herfstvakantie en ook voor de regio’s midden en zuid is het volgende week zover. Nu we eigenlijk de deur niet uit kunnen, niet op vakantie gaan en ook niet makkelijk een dagje weg, daagt LEGO het hele gezin uit tijdens LEGO World Week! Doen jullie mee?

Herfstvakantie, anders dan anders

De herfstvakantie zal er voor velen anders er uit zien dan anders. Geen vliegvakanties, niet een weekje naar de zon, niet met de auto naar een vakantie adres, maar waarschijnlijk veel thuis blijven. Met hopelijk af en toe misschien een frisse neus halen in het bos. Maar echt op stap, dat gaat niet lukken dit jaar. Ondanks alles, kunnen we er natuurlijk zelf wel wat van maken en LEGO World helpt ons hier bij. Want ga jij met je gezin de uitdaging aan?

LEGO World 20 jaar

LEGO World zou dit jaar in de herfstvakantie zijn 20ste verjaardag vieren. Jaarlijks trekt het evenement in de Jaarbeurs Utrecht duizenden bezoekers; een uitje waar het hele gezin ieder jaar naar uitkijkt. Door de gezondheidscrisis is het echte feest helaas een jaar uitgesteld, maar dat betekent niet dat ze dit speciale moment aan hun voorbij laten gaan! Daarom organiseert de LEGO Groep de LEGO World Week. Iedere doordeweekse dag komt er een spannende bouwopdracht online voor het hele gezin. Perfect voor druilerige dagen in de herfstvakantie.  

LEGO World Week

Win prachtige prijzen

Naast bezig zijn met het gezin, is er nog meer reden om mee te doen aan deze LEGO World Week. Tijdens deze week maak je namelijk kans op fantastische prijzen! Dagelijks kiest een LEGO jury de winnende creatie uit de inzendingen met de meeste likes in de LEGO Life app. De winnaar wordt beloond met een LEGO pakket t.w.v. 250 euro. De winnaar van de week gaat er vandoor met een LEGO pakket t.w.v. 500 euro én een VIP-arrangement op LEGO World 2021 voor 4 personen! 

Bouw mee met LEGO World Week

Wanneer kunnen we mee doen aan deze LEGO World Week? Van 15 t/m 21 oktober komen de 5 spannende bouwopdrachten voor het hele gezin online en maak je kans op een van de leuke prijzen.
 

LEGO World Week

Doe je ook mee?

Durf jij samen met je kinderen deze uitdaging aan te gaan? Geef je op via www.LEGOWorldWeek.nl en mis geen opdracht. (Wanneer kinderen zich opgeven moeten ze wel even toestemming vragen aan ouders of een volwassene).

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept