puzzelboeken
Boeken Vrije tijd

Maak kennis met de puzzelboeken van Denksport+ Winactie| gesloten

Al vaker schreef ik op mijn blog dat we enthousiast zijn over puzzelen. Zowel legpuzzels als puzzelboeken. Voor kinderen zijn er tegenwoordig ook puzzelboekjes. Toegespitst op leeftijd en interesse. Ik gaf al eens Denksport puzzelboekjes weg voor kinderen. Dat is ook deze keer het geval, maar nu zitten er daar ook twee voor jou bij!

Samen puzzelen

Het is toch leuk om te zien dat je dingen mee krijgt van je ouders en deze ook weer mee geeft aan jouw kinderen. Mijn vader puzzelt veel. Er lagen – en liggen- altijd cryptogrammen, Sudoku’s en andere puzzelboekjes in huis. Op vakantie namen we deze ook altijd mee. In het begin was er weinig keus, maar ook toen al zag je op een gegeven moment, de ontwikkeling en kwamen er nieuwe boeken bij. Denksport komt nu weer met nieuwe puzzelboeken. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Voor elke leeftijdsgroep heb je puzzelboeken. Zo reviewde we al eens My Pixel Art en spelen met kleur voor kinderen tussen de 6-12 jaar.

Rebus Raden met Denksport

Deze keer had ik een keertje mazzel, want naast een puzzelboek voor de jongens, mocht ik ook een paar boeken ontvangen van Denksport. Er zijn namelijk nieuwe puzzelboeken voor volwassenen.  De Rebus Raden en Filippine vakantieboek, gingen mijn kant op. Terwijl een woordletter, naar de jongens ging. Filippine’s maak ik vaker en zijn ook favoriet bij mij. Het boek Rebus Raden is nieuw. Het is een heel verrassend en ook lastig puzzelboek. Het viel meteen in de smaak bij mijn zoon en bij mij. De jongens kijken elke dag naar de BVQ (Beste Vrienden Quiz) op NPO 3 en een keer per week is hier ‘rebus man’. Mijn oudste zoon vindt dit een van de leukste onderdelen van het programma en doet altijd mee met het raden van de de rebus. Hij pakte meteen mijn Rebus Raden en samen komen we er aardig uit. De puzzels zijn erg moeilijk, hierdoor is het een hele uitdaging.  Er zit veel variatie in, wat het erg leuk maakt.

Filippine vakantieboek

Ik gaf al aan dat Filippine puzzelboekjes mijn favoriet zijn. Voor de vakantie koop ik altijd een boek en deze vakantiekanjer, komt dus goed van pas voor de komende vakanties.  Ik vind de variaties in Filippine’s erg leuk en drie sterren is voor mij ook echt wel het limiet op dit moment.

puzzelboeken

Woordletters voor 8-10 jarigen

Maar ook de jongens werden niet vergeten. Zij ontvingen Mijn eerste Woordletter voor 8-10 jarige. De jongste van acht, vond het nog erg lastig, terwijl de tien jarige ook hier snel in ging puzzelen. In dit puzzelboek staan verschillende puzzels zoals:  plaatjeslegpuzzels, woordlegpuzzels en blokenlegpuzzels. De jongens vertelde dat de een lastiger is dan de ander, maar geven allen veel uitdaging aan kinderen.

puzzelboeken

Winactie puzzelboeken

In samenwerking met Denksport mag ik een pakket met een Filippine, Rebus Rader en Woorletter (8-10 jaar) weggeven:

Hoe doe je mee:

 • Laat in een reactie ( met geldig e-mail adres) weten dat je het puzzelboeken pakket wilt winnen.
 • Op 12 april 2018 maak ik de winnaar bekend, de winnaar krijgt via de mail bericht van mij. ( Mandelly gefeliciteerd!)

#Foto’s lodiblogt

#Voor deze winactie heb ik producten mogen ontvangen om te reviewen/ Disclaimer

35 thoughts on “Maak kennis met de puzzelboeken van Denksport+ Winactie| gesloten”

 1. Ik hou enorm van puzzelen! Vooral in de zomer vind ik dat heerlijk, zonnetje, wat te drinken, en lekker ontspannen. Ik doe graag mee met de puzzelboekjes!

  En juist de ‘seventies’ look vind ik leuk; ze blijven bij hun eigen huisstijl en dat siert ze 🙂

 2. Leuk! En ook zo goed om scherp te blijven en jezelf veel aan te leren. Mijn oma doet het nog steeds om heel goed bij de tijd te blijven en voor kinderen ideaal en zeer leerzaam. Leuk!

 3. Wat een geweldige actie. Toen wij klein waren deden we altijd veel puzzelen in zulke boekjes omdat mijn vader ze drukte bij de drukkerij.
  De jongste van 7 is dol op puzzelen, voor de oudste is het vaak een uitdaging maar veel hulp van broertje. Wij doen mee .

 4. Wat leuk dat ze dit nu ook voor kinderen hebben! Had ik als kind vast super leuk gevonden. Nu gaat er altijd standaard een puzzelboekje mee als ik op vakantie ga, heerlijk af en toe!

 5. Met dit leuke puzzelpakket kunnen we hier wel uit de voeten. Hopelijk kan het straks lekker buiten in het zonnetje! Echt vakantiegevoel 😉

 6. Wat grappig dat het bij jullie zo van generatie op generatie door gaat. Ikzelf ben nooit een echte puzzelaar geweest, al vond ik woordzoekers en sudoku een tijdlang wel vermakelijk.

 7. Wat leuk! Ik doe graag mee. Zou leuk zijn om te kijken of het al iets is voor de jongeman hier in huis.

 8. Wat ontzettend leuk! Ik heb jarenlang veel gepuzzeld, maar dat is helemaal verdwenen. Nu onze oudste dochter ook de puzzelboekjes heeft ontdekt en ik nu regelmatig haar mag helpen heb ik ook wel weer zin om te puzzelen. Dus ik doe graag mee om kans te maken op dit leuke pakket!

 9. Ik doe graag mee! Lekker buiten in de tuin puzzelen met lekker weer, ik heb echt weer zin in de zomer/nog meer zomerse dagen!

 10. Ik doe mee voor mijn kids! Uit nostalgie eigenlijk. Ik puzzelde zelf vroeger wel, toen ik jong was en met mijn ouders op vakantie ging – op de camping. Kon me er uren mee vermaken. Nu met mobieltjes e.d worden dat soort dingen toch minder gedaan denk ik. En dat is dan weer jammer toch of klink ik nou echt hoogbejaard? haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *