Hotel Venlo- Een actief weekend in Noord-Limburg

Hotel Venlo in Noord-Limburg

Hoe fijn is het om er even een weekendje of weekje tussen uit te zijn? Maar waar gaat de reis naar toe? Heb je al eens aan Noord-Limburg gedacht? Noord-Limburg heeft genoeg te doen en te beleven. Boek een hotel in Venlo, wandel de stadswandeling in deze stad of ga op solex tour door het prachtige land.

Samen weer op pad

De omstandigheden zijn momenteel even anders. We zitten met ons gezin de hele dag thuis. Voorlopig is dit nog wel even het scenario. Maar we blijven positief en kijken ook naar de toekomst. En in die toekomst zullen we ook weer beseffen hoe fijn het is om samen met onze partner, kinderen familie of vrienden er even tussenuit te kunnen. Vandaag een artikel over Noord-Limburg en dan speciaal over de omgeving van Venlo. Met een tip voor het overnachten in Hotel Maashof.

Lees ook: Een weekendje weg naar een B&B in Gelderland.

Overancht in Hotel Maashof in Noord-Limburg

Wil jij ertussenuit met zijn tweeën, gezin, familie of vrienden? Denk dan aan Hotel Maashof, de plek voor een overnachting in Venlo. Het is ook de plek waar de Limburgse gastvrijheid, prachtige natuur en goed eten en drinken samen komen.

Ook voor het hele gezin

Hotel Maashof toont zijn gastvrijheid in het feit dat ze naast comfort kamers, de luxe kamers en suites, ook kamers hebben voor een gezin. Hier kan gekozen worden voor een familiekamer Tripple of Quattro. Deze drie of vier persoons familiekamer maken een verblijf met kinderen wel erg comfortabel. De kamers zijn ruim van opzet met een moderne uitstraling. Er is gratis WiFi dus mochten de kinderen willen WhatsAppen, Facebooken of Facetimen met opa en oma of vriendjes, is dit geen enkel probleem. 

overnachting in Venlo in Hotel Maashof

Gastvrijheid ten top

Hotel Maashof biedt naast een overnachting, nog meer. Je kan een overnachting in dit hotel in Venlo combineren met een dagje Toverland. Of genieten van de Limburgse gastvrijheid en een vriendin verrassen met een high-tea. Er zijn verschillende arrangementen te boeken. Voor een familieweekend, een vrijgezellenfeest of een teamuitje. Arrangementen die bestaan uit bijvoorbeeld een GPS tocht, een Culinaire E-chopper tocht, een Solex tour of handboogschieten, een scooter tocht of een clinic forel vissen. Neem voor alle activiteiten die georganiseerd kunnen worden een kijkje op de site.

Wat te doen en te zien in Venlo?

Wil je zelf op pad, dan is Venlo natuurlijk ook een leuke stad om te bezoeken. Vanuit Hotel Maashof ben je hier zo. Hier kan je Noord-Limburg op zijn best ontdekken:

 • De binnenstad van Venlo bezoeken. Je kan hier volop shoppen, genieten op een terras of gewoon slenteren door de mooie straten.
 • Verschillende musea bezoeken. Denk aan het Limburgs Museum of het Museum van wasrol tot DVD
 • Een gokje wagen en het Holland Casino bezoeken.
 • Een wandeling maken door het Wilhelmina park.
 • Of Brookergarden bezoeken. Brookergarden is een zelfontworpen gevarieerde bloemrijke tuin. Let wel even op de openingstijden, want deze tuin is op bepaalde dagen open.

Overnachten in het Limburgse land

Alhoewel het momenteel niet de tijd is om op stap te gaan, hopen we met zijn allen dat we op een gegeven moment weer plannen kunnen gaan maken om samen weg te kunnen en genieten van een andere omgeving, En een tip; neem dan ook eens de fietsen mee want fietsen in Noord-Limburg is natuurlijk ook prachtig.

Lees ook: Fietsen mee op vakantie? Hoe doe je dat.

foto’s hotel Maashof/ disclaimer

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

11 reacties

 1. zegt:

  Die titel… Mijn hart breekt gewoon een beetje. Ik geniet altijd al van buiten zijn, maar ik ga straks (als we weer naar buiten kunnen) nóg meer genieten denk ik. Stiekem hoop ik ook dat ik nooit zal vergeten hoe bijzonder het eigenlijk is om zomaar elke dag, wanneer je maar wil naar buiten te gaan, waarheen je maar wil. Dit is alvast een goede optie!

 2. Felice Veenman zegt:

  Ik ken Venlo van 30 jaar geleden toen ik in Sittard werkte. Als ik eelrijk ben, vond ik het een duf provincieplaatsje…maar de omgeving in Limburg is heel mooi, dus het is er vast wel goed toeven straks..

 3. Ooh dat binnen blijven is vreselijk! Heb nu echt zin om er tussenuit te gaan! Hopelijk komt er snel een eind aan deze crisistijd

 4. zegt:

  Heerlijk om er zo even (met de familie) uit te zijn. Dan klinkt dit als een goede bestemming!

 5. Laura zegt:

  Lijkt me een prachtige bestemming in de Benelux! Ik ken nog zoooo veel van Nederland niet, en ik verras me er telkens in welke mooie plekken er allemaal zijn! Hou je goed in deze vreemde tijden!

 6. Klinkt erg goed! Vind die omgeving sowieso heel mooi.

 7. zegt:

  Limburg is absoluut een mooie provincie en ken ik nog veel te slecht, dus daar wil ik zeker verandering in brengen. Nu zijn we niet direct van hotels, maar deze ziet er wel erg mooi uit, dus wie weet.

 8. Ik kom graag in Limburg wij hebben daar al vaak een hotel of huisje gehad!

 9. Dat ziet er veelbelovend uit. Het kan ook al fijn zijn om te dromen van leuke dingen doen in de toekomst.

 10. zegt:

  Hier zijn wij ook geweest volgens mij, de foto’s komen me namelijk heel bekend voor.

 11. Naar aanleiding van dit artikel gaan ze het druk krijgen in Limburg 😉 We kunnen allemaal niet wachten tot we er weer op uit kunnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept