Retreats in Italië- Beleef een bijzonder zomer

retreats in italic, waar moet je zijn?

Beleef een zomer vol bijzondere, heilzame en activerende retreats in Italië. Op slechts een uur rijden van Milaan, in de glooiende heuvels uitkijkend op het rustgevende Lago d’Orta, ligt Mandali. Mandali biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan retraites. Ook gedurende de zomer periode. Is dit iets voor jou deze zomer?

Speciale retraites met een specifiek thema

Wat voor retreats in Italië zijn er dan? Je kan bijvoorbeeld deelnemen aan speciale retraites met een specifiek thema, of inhaken in het doorlopende programma. De befaamde Mandali Experience is bijvoorbeeld ook goed geschikt voor beginners.

Mandali Experience Retreats in Italië

Mandali Experience is een simpele maar effectieve 3- tot 5-daagse ervaring die erop gericht is om naar je hart te leren luisteren en terug te keren naar je ware zelf. Het programma is optioneel en bestaat uit ochtend- en avondmeditaties, yoga- en stiltesessies, ademwerk afgewisseld met qi-gong en groepssessies.

Italiaanse sferen proeven

Mandali is qua architectuur geïnspireerd op de omliggende typisch Italiaanse middeleeuwse dorpjes en grotendeels gebouwd met hergebruikte oude materialen. Het bestaat uit verschillende huisjes die in totaal tot 57 gasten kunnen faciliteren. Mandali biedt ruime keuze aan accommodaties voor elk budget. Van premium eenpersoonskamers met uitzicht op de tuinen en het prachtige Lago d’Orta, kleine maar prachtig ontworpen hermitages, tot aan gedeelde kamers.

Vindt hier de Feng Shui principes van harmonie en balans.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen volgens de Feng Shui principes van harmonie en balans. Het doel hiervan is dat alle gasten zich volledig op hun gemak voelen – met een verse kop gemberthee op het terras of tijdens een met liefde bereidde vegetarische maaltijd in de eetzaal. Het body-care centrum biedt complete ontspanning; hier is onder meer te genieten van een Turks stoombad, een sauna en een zwembad. Daarnaast is er ruime keuze uit holistische massages, healings en andere bijzondere behandelingen.

Enkele bijzondere retraites waar je komende zomer aan deelkunt nemen zijn:

Vajra Tantra Yoga Retreat

Van 9 tot 16 juni. Een retraite onder begeleiding van Bob Thurman & Michele Loew.

Deze retraite is een verkenning van de tantra’s. Tijdens deze retraite kun je je onderdompelen in de wijsheid en gelukzaligheid van het verlichte vrouwelijke. 

Silence Yoga Detox Retreat

Van 17 tot 23 juni. Een retraite onder begeleiding van Juno Burger & Tijn Touber & Daphne Luttger. 

Welkom in de stilte. In een wereld die met de minuut luider, drukker en veeleisender lijkt, is stilte het nieuwe goud; schaars, waardevol en uiteindelijk onbetaalbaar. Alleen stilte brengt je terug naar waar je het meest naar verlangt: de oorspronkelijke bestaansgrond van je ziel. 

Element Retreat

Van 28 tot 14 juli. Een retraite onder begeleiding van Deborah Hanekamp van Mama Medicine. 

Samen reizen we van een externe wereld van chaos naar de diepe reservoirs van innerlijke wijsheid. Van een zelf dat gewond, verloren of vastgelopen is – naar de kracht, het doel en de gratie van wie we werkelijk zijn. Mama Medicine helpt het verleden te helen, het pad vrij te maken en intenties tot leven te brengen.Voor meer informatie ga naar 

Flow Of Love Retreat

Van 1 tot 6 augustus. In deze retraite begeleiden Rishnananda & Amana je om dieper te kijken naar liefdesverhalen en hechte vriendschappen.

Deze worden complexer en vaak moeilijker naarmate we langer samen zijn en hoe dieper we gaan. Zonder enig begrip voor de dynamiek van liefde en intimiteit, is het gemakkelijk om te verdwalen in conflicten, pijn, misverstanden en uiteindelijk scheiding. 

6 Day Mandali Experience Retreat

Van 6 tot 11 augustus. Een doorlopend programma van meerdere dagen, de Mandali-ervaring, voor iedereen die zich wil losmaken van de dagelijkse stress van het leven en zijn eigen natuurlijke stroom wil ontdekken.

Ontworpen voor alle levels, bestaande uit een combinatie van geleide meditatie, yoga sessies afgewisseld met periodes van stilte en groepssessies. 

Silende Yoga Detox Retreat

Van 9 tot 15 september. Welkom in de stilte.

In een wereld die met de minuut luider, drukker en veeleisender lijkt, is stilte het nieuwe goud; schaars, waardevol en uiteindelijk onbetaalbaar. Alleen stilte brengt je terug naar waar je het meest naar verlangt: de oorspronkelijke bestaansgrond van je ziel. 

Voor het volledige aanbod en meer achtergrondinformatie kun je naar de website 

Kom deze zomer helemaal tot rust in Italië

Hoe fijn is het om voor jezelf te kiezen, om je los te maken van de dagelijkse stress van het leven en je eigen natuurlijke stroom te ontdekken. Kom deze zomer naar deze retreats in Italië, zonder je even helemaal af van al wat het dagelijks leven je brengt en kom tot rust!

foto lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept