Jouw foto’s op een persoonlijke wanddecoratie

maak jouw persoonlijke wanddecoratie met foto's van de vakantie.

Jouw mooiste foto’s die laat je toch niet op je telefoon op laptop staan. Maak er een persoonlijke wanddecoratie van. Kijk alle dagen naar jouw mooiste foto’s aan de muur en kies voor een stijl die helemaal past bij jouw interieur in woonkamer, kinderkamer of slaapkamer.

Geef kleur aan de kamer met muurdecoratie

Een witte muur in de huiskamer kan je prima kleur geven door een persoonlijke wanddecoratie op te hangen. Dit kan op een hele originele manier met jouw foto’s die je op Modulari fototegels laat zetten. Modulari fototegels koop je in verschillende vormen, waardoor je precies kan kiezen wat bij de stijl van jouw interieur past.

Welke stijl past in jouw woonkamer

Welke stijl jouw woonkamer ook heeft, wanddecoratie kan je heel goed aanpassen aan deze stijl. Want is jouw interieur strak, dan zal de Modulari fototegels hexagon waarschijnlijk het mooist aan de muur zijn. Hexagons geven een strak maar ook speelt uiterlijk, omdat het losse elementen zijn. Je kan je Hexagon fotocollage blijven uitbouwen als je dit wil. Wel zo leuk wanneer je graag fotografeert.

Foto’s zijn een feest om naar te kijken

Persoonlijke items aan de muur, maken een huis af. Foto’s van die mooie vakantie, dat leuke feest of jouw trouwdag mogen dan ook niet ontbreken aan de muur. Met Modulari fototegels muurcirkels maak je in no-time van jouw muur een feestje. Deze kunnen natuurlijk in elke kamer in huis, zeker niet alleen in de woonkamer. Zorg voor verschillende formaten foto cirkels, hiermee zorg je voor een speels effect en je kan heel makkelijk jouw foto’s uitbreiden of vervangen.

Of past vierkant beter bij jouw stijl en interieur

Met de vierkanten fototegels maak je van je muur binnen een mum van tijd een eyecatcher. De vorm en uitstraling van de vierkanten zijn natuurlijk ook strak, maar de vierkante foto’s geven ook een leuk en speels effect, doordat het losse elementen zijn. Bouw je de collage uit of verwissel je afbeeldingen na verloop van tijd heel makkelijk van plek? Jij bent de baas over de vierkanten. Zo groeit jouw muur mee met jou!

Plaats jouw herinneringen prominent

Of het nu jouw trouwfoto is, die leuke vakantie kiekjes of de kinderen in elke levensfase, herinneringen mogen prominent aan de wand hangen. Met persoonlijke wanddecoratie kies je zelf welke stijl je kiest en wat er bij jouw interieur past. Of je nu van strak houdt of juist meer van speels, met de verschillende vormen Modulari fototegels als muurdecoratie kan je al jouw mooiste herinneringen bewaren.

Disclaimer lodiblogt

foto lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept