guesthouse hotel
Gezin Uitjes in Nederland Vrije tijd

Het GuestHouse Hotel, een bijzondere overnachting in Kaatsheuvel

Een paar weken geleden waren we in Kaatsheuvel, bij de Efteling. Wat een ervaring was dit. Het was op een zondag en hoewel we op tijd in het park waren, hebben we lang niet alles kunnen zien. ‘De volgende keer nemen we een overnachting.’ Zei ik tegen de jongens, want het was gewoon onmogelijk om het hele park te bezoeken in een dag. Nu las ik dat op 7 juni een nieuw hotel in Kaatsheuvel geopend wordt: het GuestHouse Hotel. Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis. Op loopafstand van de Efteling. Ideaal dus.

De Efteling

Wat hebben we genoten van ons bezoek aan de Efteling. Toevallig was dit nu de tweede keer in een paar maanden. Erg wild, als je hoort dat de laatste keer dat ik er heen ging -ik denk- 32 jaar geleden was. We hebben de Efteling in de winter mogen bezoeken en een paar weken terug waren we er weer.

Lang niet alles gezien

De eerste keer in de Efteling bezochten we enkele attracties en vergaten toen eigenlijk helemaal het sprookjes bos. De tweede keer, was dit dan ook het eerste waar ik heen wilde. Omdat we daarna een paar keer in de rij stonden bij attracties, ging de dag eigenlijk veel te snel voorbij en beseften we, toen we huiswaarts gingen, dat we nog niet alles hadden gezien.

GuestHouse Hotel

Overnachten in het GuestHouse Hotel

‘De volgende keer gaan we voor een heel weekend.’ Opperde ik op de terugweg naar huis. Een paar dagen later zag ik dat er op 7 juni a.s. een nieuw hotel geopend wordt in Kaatsheuvel. Ze geven aan het nummer 1 hotel te zijn. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt.

Hele bijzonder kamers

In het GuestHouse Hotel zijn hele speciale kamers. Logisch natuurlijk want bij de Efteling en Kaatsheuvel, daar mogen de slaapkamers ook wel ‘magisch’ zijn. Er zijn drie kamer types; De BunkHouse Room, GreenHouse Room en FarmHouse Room. In de BunkHouse room vind je – heel gaaf- een zes persoonsbed, maar ook voor vier personen zijn er kamers beschikbaar. De GreenHosue rooms grenzen aan de daktuin en de FarmHouse rooms zijn hele grote kamers, waarvan een aantal ook voor mindervaliden zijn. Alle kamers zijn uitgerust met alle luxe die je maar kan verwachten, denk hierbij bijvoorbeeld aan een flatscreen TV met Netflix, een kluisje, oplaadpunten bij de bedden en een werkruimte.

.

Een voorbeeld van een BunkHouse room

Het hotel, van alle gemakken voorzien

Niet alleen de slaapkamers zijn van alle gemakken voorzien, het hele hotel zorgt ervoor dat jij je meteen thuis voelt. Naast een gezellige living waar je een boek kan lezen, samen kan komen en anderen kan ontmoeten, kun je een kijkje nemen in de keuken. Er zullen dagelijks wisselende menu’s zijn. De keuken zal gezond, vers en creatief worden. Er is een (kleine) fitness, maar er zijn ook hardlooproutes uitgezet. Er zijn ruimtes voor meetings of party’s en een kleine speelruimte, al ga ik er vanuit dat de kinderen uitgeteld zullen zijn na een dagje Efteling.

De Efteling

Er zijn vier verschillende Efteling Packages te boeken, van Small tot Extra large. Neem voor alle informatie een kijkje op de site en laat je verrassen door de pracht van het hotel, de Efteling en de omgeving. Wil jij weleens een nacht in Kaatsheuvel overnachten? Neem dan snel een kijkje op de site. Vanaf 7 juni ben je van harte welkom. En ook als je niet in het hotel overnacht, ben je meer dan welkom in het Efteling restaurant want na een dag Efteling kan jij ook wel wat rust gebruiken.

foto’s lodiblogt/ GuestHouse Hotel

#samenwerking

20 thoughts on “Het GuestHouse Hotel, een bijzondere overnachting in Kaatsheuvel”

  1. Ja een heel weekend! Wij willen ook nog een keer met de kinderen naar de Efteling en daar overnachten. Een dag is te kort om alles te zien!

  2. Wij hebben geen kinderen en gaan dus in de kalmere periodes maar ik kan me voorstellen dat je anders aan één dag niet genoeg hebt! 🙂 Het lijkt me een goed idee om niet in het Efteling hotel zelf te overnachten maar in dit Guesthouse hotel!

  3. goh, ben al heel lang niet meer in de Efteling geweest…wij gaan altijd heel voreg, als het park open gaat en gaan dan zoveel mogelijk achter in het park ( daar blijft het nog best een uurtje rustig ) toen de kinderen klein waren as het sprookjesbos natuurlijk nr 1!

  4. Moeten we ook een keer gaan doen, kinderen zijn in de Efteling geweest toen ze heel klein waren, daarna nooit meer. Tijd om weer eens te gaan en dan wellicht in combinatie met een overnachting

  5. ik moet zeggen dat ik het er erg goed uit vind zien. Ik ben niet zo’n fan van pretparken, maar het is fijn als je kunt overnachten en niet een heel stuk nog naar huis moet rijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *