Zapp Detective, los jij de moord op -kinder tv

Kinderen- Zapp Detective: Het Geheime Genootschap

Acht bekende Zapp-gezichten logeren een weekend in een luxe vakantiehuis. Plots overlijdt één van hen. Al snel wordt duidelijk dat dit geen ongeluk is, maar moord! Een rechercheur gaat op zoek naar de dader en kinderen kunnen mee speuren in deze spannende serie: Zapp Detective.

Zapp Detective nu op tv

Gisteren was de aflevering al op YouTube te zien en vanmorgen op tv; de eerste aflevering van Zapp Detective. Deze eerste aflevering begon meteen spannend. Acht bekende Zappers ( Niek Roozen, Sosha Duysker, Daan Boom, Bruno Prent, Anne Appelo, Habtamu de Hoop, Tim Senders en Janouk Kelderman) logeren een weekendje in een afgelegen luxe vakantiewoning. Alles lijkt koek en ei. Er wordt gewandeld, er wordt gezwommen. Dit weekendje weg veranderd echter in een klap als plotseling één van hen een dodelijk ongeluk krijgt. De eigenzinnige Zapp Detective Rechercheur Temmink komt de dood onderzoeken en komt tot een schokkende conclusie: het gaat hier om moord! Wie is de dader?

En jij kan mee helpen

De aflevering duurt 10 minuten en na de aflevering kunnen kinderen op de site van Zapp Detective.nl, de rechercheur helpen de dader op te sporen. Kinderen kunnen aangeven wie ze het meest verdenken, maar ook kijken of er een goede rechercheur in ze schuilt. Er staat een test voor ze klaar! Op YouTube kunnen ze zelf live een verdachte verhoren. En zowel op YouTube als op Instagram vinden ze aanwijzingen kunnen ze de verhoren van de rechercheur terugkijken. 

Wie is de mol, maar dan nog spannender

Deze keer kregen de Zappers van de rechercheur te horen dat niemand het huis mocht verlaten. Vanaf volgende week zullen ze allemaal verhoord worden en elke aflevering zal er één zapper het huis verlaten. Dit zal de persoon zijn, die het echt niet gedaan kan hebben. Ik heb deze aflevering samen met de jongens gekeken en vond het zelf ook rg leuk. Vanavond kijken we ook samen naar de start van Wie is de Mol en eigenlijk is Zapp detective ook een soort van Wie is de Mol. Maar zegt Niek Roozen – hij is de Zapper die momenteel het meest verdacht wordt als de moordenaar– “Zapp Detective is veel spannender, want in WIDM? wordt niemand vermoord.”

Wanneer is Zapp Detective te zien?

Zapp Detective is elke vrijdag om 15.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van NPO Zapp ( hier kan je ook meteen de eerste aflevering terug kijken) en zaterdag om 09.20 uur op NPO Zapp.

foto’s lodiblogt/pixabay

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept