Hoe kinderen vermaken tijdens een feestje of event

Een schminker huren voor een kinderfeestje? Ja doen!

Heb jij een kinderfeestje in het vooruitzicht of een event waar kinderen komen en nog geen idee wat te doen voor de kinderen? Laat de kinderen schminken door ervaren kinder entertainers die er alles aan doen om alle kinderen blij en mooi te maken. Kinderen vermaken zich met een schminker op elk feestje, event of rommelmarkt.

Boek een schminker

Ben jij op zoek naar een origineel idee voor een kinderfeestje, denk dan eens aan een schminker boeken. Hoe leuk zullen de kinderen het vinden om op een feestje te veranderen in hun superheld, lievelingsdier of favoriete personage. Kinderen vermaken zich prima op een feestje, dat is het probleem niet, maar vaak vinden ze het leuk om een aandenken mee te nemen die ze ook thuis aan papa en mama kunnen laten zien. Nou met schmink kan dat prima.

Kinderfeestjes organiseren

Een kinderfeestje organiseren is leuk! Alhoewel, niet iedereen is dit met mij eens. De een kan maanden van te voren al bezig zijn en hier helemaal in op gaan, terwijl de ander er een verschrikkelijke hekel aan heeft om een feestje te moeten organiseren. In beide gevallen is een schminker boeken natuurlijk een top idee, dan heb je over dit stukje geen omkijken meer. Mocht je meer tips zoeken, lees hier alles over spelletjes voor je kinderfeestje en ontdek hoe kinderen zich prima kunnen vermaken.

Maak ook voor een event kan je iemand inhuren

Maar ook als je een event gaat organiseren, een rommelmarkt in het dorp hebt of een feest op school, dan kan je een schminker boeken. Kinderen kunnen zicht best wel eens vervelen, wanneer hun ouders druk bezig zijn. De kinderen vermaken kan dan prima door het inhuren van een professionele schminker. De schminker neemt eigen materialen mee naar jouw locatie. Jij hebt hier dus geen omkijken naar. En mocht je nu een thema hebben voor een schoolfeest, kinderfeest of iets anders, bespreek dit dan met de schminker en de kinderen zullen op en top in het thema terecht komen.

Kinderen laten schminken bij een event!

Meer kinderfeestjes tips

Naast een schminker huren kan je natuurlijk nog veel meer leuke activiteiten bedenken voor een kinderfeestje:

  • huur een springkussen
  • koop canvas bij de Action en laat kinderen hun eigen schilderij maken
  • ga koekjes bakken of cupcakes versieren
  • laat kinderen zich verkleden en een toneelstuk maken, dit natuurlijk opnemen en later terug kijken.
  • hoe jong de kinderen ook zijn, een speurtocht kan altijd. Leuk om hier buiten activiteiten in te verwerken.

Organiseren kan je leren

Dus of je nu op zoek bent naar een leuke, kleurrijke invulling van een (kinder)feest, bedrijfsfeest, evenement, rommelmarkt, Carnaval, schoolfeest, jubileum of beurs? Huur een schminker in. Succes gegarandeerd en laat je ook niet ontmoedigen bij het organiseren van een kinderfeestje. Kinderen vermaken zich met kleine dingen. Het hoeft allemaal niet groots! En door een stuk uit handen te geven. kan jij weer even adem halen en je storten op het volgende plan.

foto gratis afbeelding van alyoshine via Pixabay/ lodiblogt

Disclaimer lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept