Op vakantie met de caravan- Regel eerst de caravanverzekering

ga voor je op vakantie gaat met de caravan, jouw caravanverzekering vergelijken. Makkelijk en snel.

Nu het kampeerseizoen weer voor de deur staat, de caravan weer uit de stalling wordt gehaald en de campers het straatbeeld weer vullen. Is het ook weer tijd voor de caravanverzekering. Want dat het belangrijk is om goed verzekerd op vakantie te gaan, dat weten we allemaal, maar doe je het ook? Lees hier hoe je makkelijk een caravanverzekering kan vergelijken.

De vakantie staat weer voor de deur

De tijd van de vakanties zijn weer aangebroken, de wintersport is voor velen alweer geweest en nu kunnen we ons weer opmaken voor de mei vakantie en de zomer. Want al is het nu misschien nog te koud om te kamperen, over enkele weken kan je prima met de caravan of camper op pad. En zelfs de die-hard kampeerders durven het over een maand of wat zeker aan om te gaan kamperen met de tent.

Kamperen met de caravan of tent

Maar of je nu gaat kamperen in een caravan, een tent of een camper, jouw bezittingen moeten wel goed verzekerd zijn. En misschien heb je al langer een caravanverzekering, betaal je al jaren jouw premie maar wil je wel eens checken of dit goedkoper kan. Of ben je op zoek naar een nieuwe verzekering, dan is het verstandig om deze eerst te checken op Caravanverzekering vergelijken.

Waarom moet je jouw caravan verzekeren

Maar als je auto verzekerd is, moet je dan ook jouw caravan verzekeren? Het moet niet, maar het is zeker wel verstandig. Zolang de caravan achter de auto zit, is deze meeverzekerd mot jouw auto. Maar zodra de caravan losgekoppeld is, is deze niet meer verzekerd. Een caravanverzekering zorgt ervoor dat je verzekerd bent tegen schade aan of diefstal van je caravan. Vooral de schade tijdens een storm, denk aan een flinke hagelbui die allemaal deukjes in je dak achterlaat of een tak op de caravan kan flink oplopen, maar ook de kans dat je een paaltje raakt, tijdens het verplaatsen van jouw caravan, kan schade geven. Het is goed om hier over na te denken.

Hoe werkt deze een vergelijkingssite

In drie minuten kan je op de site jouw caravan helemaal naar wens verzekeren. En dan wel tegen de laagste premie! Het gebruik van deze vergelijkingssite is gratis en dus zeker een aanrader voor jij een beslissing maakt waar jij jouw caravan gaat verzekeren. Hoe werkt het nu? Je vult in of je een stacaravan, toercaravan of vouwwagen hebt. Vervolgens vul je de lengte in, de aanschafwaarde en het bouwjaar, dan nog alleen de nieuwwaarde en het premie-overzicht laat zich zien.

Hierna kan je heel makkelijk online naar de website van de betreffende verzekeraar die jou het meest aanstaat.

Ga goed verzekerd op pad

Dus heb jij plannen om dit jaar weer met de caravan op pad te gaan, naar binnen of buitenland, kijk dan goed of je verzekerd bent, of dat je de verzekering misschien moet aanpassen of kan veranderen. Kijk en vergelijk en binnen een paar minuten kan jij de zorgen over het verzekeren van jouw caravan afstrepen en gaan genieten van een heerlijke vakantie!

Lees ook: Waarom kamperen met kinderen zo leuk is.

foto gratis afbeelding pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept