De Blogboot Tuin editie- Het onderhoud van de (moes)tuin

tuin editie blogboot amsterdam

De lente is begonnen en dus gaan we massaal aan het werk in de tuin. De blogboot ging hier vorige week al enthousiast in mee, want het thema was de Tuin editie. Met een boot vol bloggers en influencers vaarden we over grachten van Amsterdam. Als nieuwbakken moestuin fan was dit voor mij de ideale kans om kennis te maken met (voor mij) nieuwe merken op tuin gebied.

De blogboot in Amsterdam

De blogboot is een initiatief van Marguerita van Marstyle. Met de blogboot vaar je over de Amsterdamse grachten waar je andere blogger/ influencer leert kennen en kennis kan maken met (nieuwe) merken en producten.

Vaar mee met Starboard Boat door de grachten van Amsterdam

De blogboot vind plaats op een van de boten van Starboard Boats. Starboard Boats is er voor een ieder die een boottocht door Amsterdam wil maken met collega’s of vrienden, voor een teamuitje, feestje, familiedag of welke gelegenheid dan ook. De schippers en host zijn elke keer weer fantastisch, net als het eten en drinken aan boord. Starboard Boats is nu ook in te huren als bbq boot amsterdam. Hoe tof is dat? Genieten van een boottocht en ondertussen heerlijk eten!

Tuin editie

Deze blogboot editie was een Tuin editie en dat kwam heel goed uit want sinds kort ben ik helemaal enthousiast over mijn moestuin. Zo enthousiast zelfs dat ik er een pagina hier op mijn blog aan heb gegeven: Lodi’s Moestuin. Voor mij was het dus super leuk dat we deze keer gingen varen met de merken WOLF-garten en Outsideliving en er in de goodiebag het boek ‘Je Eigen Paradijs’ van Casper Boot en het Pluktuin kaartenboek zaten. Beide van Uitgeverij De wereld van Snor.

Tuin boeken van de wereld van Snor, Je eigen paradijs en de pluk tuin

De presentaties van de merken

Op de boot was het weer een gezellige boel met bloggers, instagrammers en Tik Tokkers. Omdat ik van zowel WOLF-Garten als Nature en Ubbink artikelen heb gekregen om te reviewen, komen hier later nog meer artikelen over. In dit artikel zal ik wel al het een en ander vertellen over de presentaties.

WOLF-Garten

Misschien herken jij de producten van WOLF-Garten wel, het logo van de gele wolf en de duidelijke rode kleur van de artikelen is bij velen wel bekend. Tijdens de presentatie zagen we de ‘De E-volutie van een tuinklassieker’ namelijk de WOLF-Garten innovatief multitool-accusysteem. Na de bekende klassieke Multi-star® kliksysteem met meer dan 70 opzetstukken voor alle tuinklussen is WOLF-Garten er nu met een E-volutie met een nieuwe, ergonomische accu-basissteel en vijf gereedschappen met accu, waaronder een heggenschaar en een gazontrimmer. Handig: je hangt de steel op in de muurbevestiging die tegelijkertijd de oplader is. Zo kun je altijd meteen aan de slag.

Op de boot mochten we al enkele demonstraties zien van de producten en ik was zeer verrast van hoe makkelijk het werken in de tuin gaat met deze steel met accu. Zo wordt tuinieren echt kinderspel!

Wolf-garten heggenschaar

De producten vind je op de site van WOLF-Garten.

Lees ook: Handig in de tuin, het multitool-accusysteem van WOLF-Garten.

Outsideliving

Outsideliving is een merk die je misschien niet meteen herkent, maar waarschijnlijk gebruik jij in je tuin ook wel de producten van Nature en Ubbink. Op de blogboot Tuin editie hoorden we over de verschillende producten die deze merken hebben. Nature heeft echt alles voor in de tuin, denk aan regentonnen, kweekbakken, rozenbogen en kweekaccessoires. Echt een merk voor mij als beginnende moestuin liefhebber. Ubbink is vooral bekend om de vijvers en alles wat hierbij komt kijken.

Bij Nature vind je onderanderen kweekbakken voor je moestuin

Meer weten over dit merk, ga dan naar de site van Outside Living.

Lees ook: Hoe kan je nu duurzaam kweken in de tuin, de vensterbank of het balkon.

Bloggers ontmoeten en netwerken

Met verschillende goodiebags gingen we weer terug aan wal. Het was weer een leuke dag waarbij het altijd gezellig is om andere bloggers te ontmoeten, te spreken en nieuwe mensen te leren kennen. Ondertussen genieten van een vaartocht door Amsterdam en nieuwe merken ontdekken waar je mee kan samenwerken. De blogboot Tuin editie was weer een nuttige bijeenkomst met mooie merken.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept