Lodi’s moestuin

Omdat het in leven houden van planten steeds beter gaat, ga ik nu beginnen met een moestuin. Op deze pagina van Lodi’s moestuin kan je alles lezen over mijn moestuin, waarmee ik in 2022 ben begonnen. Ik starte misschien iets te enthousiast en had in april 10 komkommer planten en 15 tomatenplantjes. Maar al doende leert men en dat geldt ook voor mij. Lees hier al mijn avonturen mee en zie ook de foto’s die ik ook plaats op Instagram en Facebook.

Ook te volgen via lodi_haar_moestuin op Instagram of Lodi’s moestuin op Facebook

Artikelen geschreven op lodiblogt over mijn moestuin

Waar begin je wanneer je een moestuin wil beginnen, wat heb je nodig en welke groenten doen het altijd?

MOESTUIN BEGINNEN- WAT, WAAR EN HOE VOOR EEN TUIN VOL GROENTE

Wil jij een moestuin beginnen en vraag jij je nu af waar je moet beginnen en wanneer in welk seizoen? Maar ook welke groente zullen het goed doen bij jou in de tuin en wat kan je eigenlijk allemaal planten? Omdat ik met een moestuin wil beginnen in mijn tuin, ben ik op zoek gegaan naar de antwoorden op deze vragen. Het hele artikel vind je hier: Moestuin beginnen.

Hoe kan je aardbeien kweken op tuin of balkon

HOE KWEEK JE AARDBEIEN IN DE TUIN OF OP HET BALKON

Aardbeien, wie is er niet dol op? Heerlijk op een beschuitje of een bakje aardbeien met slagroom! Aardbeien zijn altijd lekker. Je kan ze natuurlijk in de winkel kopen, maar leuker is het om ze zelf te te laten groeien. Gewoon in je tuin, op het terras of op het balkon. het hele artikel vind je hier: Hoe kweek je aardbeien in de tuin of op het balkon.

kweekbakken in de vensterbank voor het begin van een moestuin

WAAROM KWEEKBAKKEN GEBRUIKEN BIJ EEN MOESTUIN

Heb jij een moestuin of wil jij er een beginnen, dan ben je misschien wel bekend met kweekbakken. Kweekbakken waar je zaadjes in laat groeien op de vensterbank. Voor mij is dit allemaal helemaal nieuw. En daarom neem ik jullie mee in mijn avontuur dat een moestuin beginnen heet. De komende tijd zal je hier vaker artikelen kunnen lezen over de moestuin, producten die je kan gebruiken en mijn updates. Het hele artikel lees je hier: Waarom kweekbakken gebruiken bij een moestuin.

duurzaam kweken in de moestuin met deze nieuwe producten van nature

HOE KUN JE NU DUURZAAM KWEKEN IN TUIN, VENSTERBANK OF BALKON

Van aardappelen tot basilicum en courgette: uit eigen tuin smaakt alles beter. Helemaal als je kiest voor duurzaam kweken. Met de producten van tuinmerk Nature® is dit extra makkelijk, ook wanneer je op het balkon wil tuinieren. Het hele artikel lees je hier: Hoe kun je duurzaam kweken in tuin, vensterbank of balkon.

Een moestuin beginnen in een kleine tuin, hoe doe je dat?

MOESTUIN BEGINNEN IN EEN KLEINE TUIN- TIPS VOOR TUINIEREN

Wil jij graag een moestuin beginnen, maar heb je een kleine tuin of balkon, of heb je maar een kleine stukje tuin beschikbaar dan kan dit een belemmering zijn om te gaan tuinieren en om met jouw plannen te starten. Toch kan een moestuin beginnen in een kleine tuin of op het balkon prima. Ik geef je mijn tips. Hier lees je het hele artikel: Een moestuin beginnen in een kleine tuin.

Foto’s van mijn moestuin en meer

Ook te volgen via lodi_haar_moestuin op Instagram of Lodi’s moestuin op Facebook

Foto’s moestuin

radijsjes uit eigen tuin
Radijsjes uit eigen tuin

foto’s tuin

De anisodontea of Kaapse malva
Anisodontea

TuinTuin