Moestuin agenda 2024- Een agenda voor huis en tuin

moestuin agenda 2024

Koop jij nog steeds elk jaar een nieuwe agenda en ben je ook nog eens enthousiast over moestuinieren, dan heb ik de agenda voor jou: De Moestuin agenda 2024. Een agenda waar je jouw weekplanning in kan zetten en ondertussen verschillende tips en weetjes leert over de moestuin.

De Moestuin agenda

De moestuin agenda van moestuinexpert Floor Korte is een luxe en praktische weekagenda waarin je ruimte hebt voor al je afspraken van het hele jaar. Daarnaast staat het boordevol do’s en dont’s voor de moestuin, handige weetjes en tips.

My stressfreezone

Wist je dat moestuinieren tot minder stress leidt en meer gezonde eetlust! Vandaar dat Floor Korte het heeft over My Stressfee zone. Moestuinieren en tuinieren is namelijk ontspannen en gezond. In deze agenda laat Floor zien hoe leuk het is om te tuinieren, hoe fijn het is om buiten bezig te zijn en hoe dit alles stress kan verminderen en jou inspireert om puur, milieu- en diervriendelijk te eten, rechtstreeks uit je eigen tuin of balkon.

Een agenda boordevol tips

In deze agenda vind je naast boordevol tips en weetjes, ook:

 • hoe kan je een moestuinplan maken
 • zaai en oogstkalander
 • een moestuintekening maken
 • uitleg over wisselteelt
 • zaaischema’s om in te vullen
 • evaluatiepagina
zaaiplanning, tips
notities, agenda

Maar ook genoeg notitie ruimte

Daarnaast heb jij alle ruimte om je eigen afspraken te noteren, notities bij te houden en ruimte voor jouw planning. In de weekplanning is namelijk genoeg mogelijkheden tot notities. Het is dus zeker geen agenda die je alleen voor je moestuin kan gebruiken, je dagelijkse afspraken passen er ook prima in. Voordeel is dat je elke week de leukste en handigste tips over de moestuin leest en zo ook niets vergeet qua tuinieren.

Het is een vrolijke agenda, boordevol leuke illustraties en met meer dan genoeg schrijfruimte. De tips die je op de pagina’s leest zijn echte ‘aha’ tips, het zijn weetjes waar je echt iets aan hebt en misschien soms gewoon niet aan denkt, maar nu niet meer zal vergeten.

Moestuin Journal en meer

De moestuin agenda is nieuw voor mij, maar ik gebruik dit jaar wel de Moestuin Bullet Journal van Floor Korte. Deze moestuin Bullet Journal is net als de agenda ontzettend leuk opgezet en staat boordevol illustraties en tips. In deze Bullet Journal heb ik dit jaar al mijn aantekeningen gemaakt over de moestuin, alle tops en flops, mij planning en oogst. Deze journal kan ik volgend jaar mooi als leidraad gebruiken bij de planning in mijn moestuin agenda.

Maar Floor Korte heeft nog veel meer boeken, zoals: het handboek de moestuin, een jaar in de moestuin, de groene tuin en Floor’s moestuin. Heb jij een moestuin of ken je iemand met een moestuin dan zijn deze boeken ideale cadeau om te geven. Want zelf de meest ervaren moestuin liefhebber maak je blij met deze mooie en praktische boeken, agenda’s of journals.

Moestuin Agenda 2024

Floor Korte

ISBN 9789043926942

Kosmos Uitgevers

€ 21,50

Te koop in de boekwinkel en online o.a bij bol

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/ product ontvangen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

 1. zegt:

  Wat een leuke agenda. Ik heb er nog 1 voor aankomend jaar nodig. En ik vind vooral de moestuintips in de agenda erg leuk. Thanks voor je uitgebreide artikel, ik ga me verdiepen in de agenda.

  1. zegt:

   Wat leuk om te lezen Lysanne, het is echt een aanrader. Alleen al door de vrolijke illustraties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept