Waarom ik dit jaar weer naar het Blogger By Nature event ga

Blogger by nature event

Vorig jaar kwam ik thuis na het ‘Blogger By Nature’ event en zei tegen mijn man;’ Volgend jaar ga ik weer!’. Ik was zo enthousiast over dit event, had zo veel geleerd. En dat gewoon op een zaterdag in september, Toen ik op Facebook las dat er dit jaar weer een event plaats zal vinden en wel op zaterdag 2 juni, zette ik dit dan ook meteen in mijn agenda. Pas geleden toen duidelijk werd dat je je aan kon melden, deed ik dit dan ook meteen. Waarom ben ik toch zo enthousiast en raad ik dit event aan elke blogger aan?  

Blijven leren als blogger

Mijn blogsite lodiblogt bestaat van de week twee jaar. Echter in 2010 ben ik begonnen met bloggen. Eerst blogde ik vooral voor mezelf. En blogde ik voor een site tijdens onze reis door Amerika en Canada. Ik begon met een gratis wordpress site, veranderde een paar keer mijn blog naam en verdeelde mijn tijd en blogs tussen mijn eigen site en gastartiekelen. In 2016 besloot ik dat ik meer wilde met bloggen. Ik zette mijn site over naar een host. Verander mijn naam en deed een thuisstudie bloggen en columns schrijven. Toen ik meer en meer tijd bestede aan mijn site, mezelf professionaliseerde, zag ik dit terug in meer bezoekers. Juist de kennis die in de laats jaren op heb gedaan, maken mij een betere blogger. Begin dit jaar ben ik gestopt met mijn praktijk en kan nu al mijn tijd aan het bloggen besteden. Eindelijk komen mijn dromen uit.

Waarom was ik vorig jaar zo enthousiast

Ben ik dan nu uitgeleerd? Nee nog lang niet! En daar is het Blogger by Nature event van vorig jaar het bewijs van. Vorig jaar September was het eerste Bloggers by Nature event.Dit vond plaats  in Soest bij Stayokay. Een prima locatie voor het event. Van te voren had ik me opgegeven voor de presentatie SEO voor gevorderden en drie andere presentaties. Onder andere over het partnerprogramma van BOL. Tussendoor kon ik op het netwerkplein kennis maken met verschillende PR-bureaus en potentiële opdrachtgevers.

Tijdens het event ontmoette ik verschillende bloggers. Bloggers die ik wel van naam en blog kende, maar nu in real life sprak. Ondanks dat ik al langer blog, leerde ik ontzettend veel tijdens dit event. Ik kwam die avond niet alleen huis met een goed gevulde goodiebag, maar vooral met een hoofd vol nieuwe ideeën om meer uit mijn blog te halen. Ik ben toen vrijwel meteen aan de slag gegaan met alle tips en tricks en merkte duidelijk verbetering van mijn blog.

Waarom dit event zo een succes is

Nu ben ik super enthousiast, maar volgers mij was iedereen dit wel die hier aanwezig was. Diegeen de ik sprak, maar ook van alle blogs die ik later las, straalde alleen maar enthousiasme uit. Waarom was dit event zo een succes? Als ik naar mezelf kijk, merk ik heel erg, dat ik het erg leuk vind om andere bloggers te ontmoeten. Om samen te kunnen sparren en ideeën uit te wisselen. Maar ook de onderwerpen werden super duidelijk uitgelegd en gaven mij al tijdens de presentaties idee om verbeteringen aan mijn blog toe te passen. Dit event is opgezet door drie bloggers. Bloggers die weten wat wij – andere bloggers- zoeken en missen wel missen aan kennis en kunde.

Het programma

Het programma ziet er dit jaar ook weer veel belovend uit. De eerste presentatie is een SEO presentatie, gevolgd door een lunch en hierna kunnen verschillende presentaties gevolgd worden. Daarnaast ga je ook deze keer weer naar het netwerkplein.

Opgeven

Heb jij je nog niet opgegeven, maar ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden, Tot 1 maart betaal je nog de Early Birds ticket. Kijk  voor meer informatie op de site van Blogger by Nature.

Hoe het event uiteindelijk was? Je leest het hier

#foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

73 reacties

 1. Leuk dat je er weer bij bent Lodi, maar het is op 2 juni 😉 snel even aanpassen in je agenda.

  1. haha ja ik dacht er vannacht aan, ‘volgens mij had ik 2 juli opgeschreven in het artikel’, had het net aangepast in het artikel. In mijn agenda stond het gelukkig al goed 🙂

 2. zegt:

  Wat leuk. Je was ook de eerste inschrijver voor dit jaar. We gaan weer knallen!

  1. Super gaaf!

 3. Dat klinkt veelbelovend. Ik ga mijn agenda checken.

  1. Doen hoor, echt heel interessant

 4. zegt:

  Tof dat je er zoveel van hebt geleerd. Mij lijkt het ook hee leuk om andere bloggers in real life eens te ontmoeten en er valt voor onze blog ook nog genoeg te leren. Misschien dat wij ons we gaan inschrijven!

  1. Zeker doen hoor! Echt een aanrader.

 5. zegt:

  Dat lijkt me zeker een leuk event.

  1. Voor een blogger echt een aanrader om heen te gaan.

 6. Youandi zegt:

  Super gaaf, ik kende dit event nog niet.

  1. Echt even kijken hoor, zo interessant.

 7. zegt:

  Hahaha, ik hoopte dat ik dit jaar de eerste was, maar dat was jij! Vorig jaar kon ik niet, dus dit jaar ben ik erbij. Kunnen we ook eindelijk weer eens irl bijkletsen Lodi!

  1. ja graag he! We waren beide super snel! Zo leuk om elkaar weer te zien en te spreken.

 8. zegt:

  Ik ben vorig jaar ook geweest en ook ik was heel erg enthousiast. Dit jaar ga ik niet, of ik beslis op het laatste moment. Ik moet bevallen in de zomer en ik heb geen idee hoe het dan met me gaat. Ik vond het ook superleerzaam en ik heb er leuke nieuwe bloggers leren kennen!

  1. Ja he. Ik vond het zo leuk om zoveel nieuwe bloggers te ontmoeten. Succes met je zwangerschap!

 9. Ik weet het nog niet zo goed. Sowieso ben ik dan vanwege mijn gezondheid afhankelijk van anderen 🙁

  1. dat is natuurlijk heel lastig, jammerwant het geeft natuurlijk ook weer energie.

 10. zegt:

  Ik heb er enorm veel zin in !

  1. ja ik ook! Zo leuk om na het Facebook contact dan ook elkaar echt te spreken

 11. Ik hou het nog even in m’n achterhoofd, maar het is in ieder geval goed om te lezen dat je er zo veel aan hebt!

 12. Eva zegt:

  Ken het even niet, maar lijkt me super! Wou dat ik ook kon gaan.

  Groetjes, Eva
  http://www.dark-rebel.com

 13. zegt:

  Ik kende dit nog niet! Ben wel bij TBEX (in Jeruzalem) en TBDI (in Rimini) geweest, maar nog niet in eigen land. Ik ga het checken!

  1. Kijk dat zijn nou ook nog eens gave plekken waar jij bent geweest!

 14. zegt:

  Lijkt me ook heel interessant! Jammer genoeg te ver weg!

  1. zeker jammer! Maar ook heel begrijpelijk.

 15. Er valt inderdaad heel veel te leren over bloggen. Fijn dat dit evenement zo leerzaam is!

 16. Het lijkt me ook heel bijzonder om mensen die je alleen van een blog kent in het echt te ontmoeten!

  1. dat vond ik ook heel verrassend.

 17. jammer dat het zo ver is voor mij, want zo een event lijkt me heel interessant. Niet alleen om je blog te kunnen verbeteren, maar ook om andere bloggers te leren kennen in real life.

  1. het is erg centraal, voor mij gunstig, maar natuurlijk niet voor iedereen.

 18. Leuk, ik kreeg hier vorige week nog mail van. Om alleen te gaan voor het ontmoeten van bloggers vind ik het wel prijzig. Die ontmoet je ook tijdens events of kun je zelf actie in ondernemen. Maar dat is mijn mening daarin 🙂

  1. Ja baardaar heb je helemaal gelijk in, om alleen bloggers te ontmoeten is het heel erg duur. Nee de presentaties die er zijn, daar ga ik voor heen en dat ik dan andere tegen kom, vind ik super leuk.

 19. Bianca Schrijft zegt:

  Hier had ik nog nooit van gehoord. Al moet ik zeggen dat ik me ook nooit zoveel met blogevents bezig hou. Misschien is het wel goed iets om eens een keer te doen. Alleen zijn de zomermaanden daar nou net niet het ideale moment voor.

 20. zegt:

  Lijkt me een heel leerzaam event! Ik zou er ook graag naar toe willen… Vele plezier alvast!

 21. zegt:

  Dat lijkt me een superleuk en leerrijk event. Jammer dat ze zoiets bij mijn weten toch niet in Belgie niet doen

  1. Er komen ook dit jaar weer een aantal belgische dames, maar het is wel een end weg natuurlijk.

 22. Ik moet nog mijn best doen überhaupt te kunnen 2 juni maar ik wil hier eigenlijk heel graag bij zijn.

  1. Het is echt heel leuk en leerzaam, echt een aanrader

 23. zegt:

  Zo’n event lijkt me zeker wel wat maar het valt net aan het begin van onze zomervakantie dus dat is wat lastig. Wie weet als er ooit een derde editie komt.

 24. Ik zit dus ook heel erg te twijfelen om te gaan, maar ik vind de entree zo duur.Je krijgt er wel veel voor terug toch?

  1. Je krijgt er echt heel veel voor terug, je volgt natuurlijk 4 presentaties en als ik vorig jaar vergelijk met de betaalde studie die ik volgde had ik aanheb veent veel meer qua bloggen.

 25. Ellen zegt:

  Ja ik heb mij ook ingeschreven dit weekend. Heb er enorm zin in!

  1. Wat leuk!

 26. zegt:

  Ik ken dit maar nog nooit geweest. Het klinkt echt leerzaam. Heb je alles trainingen en presentaties gevolgd?

  is de prijs van de ticket voor alle trainingen en presentaties?

  1. Ja de prijs is voor de hele dag. 4 presentaties, een netwerkplein, lunch en goodiebag.

 27. lijkt me leuk, maar in Nederland zeker?
  Waar gaat het door, in welke streek, ik heb namelijk totaal gene idee waar soest ligt

  België schite toch altj later op de kar heb ik soms het gevoel

  1. er ging iets mis in de laatste zin precies:

   Belgie springt toch altijd later op de kar, heb ik soms het gevoel

  2. Het is in midden Nederland, richting Utrecht. er komen ook dit jaar weer een aantal Belgische dames naar toe. Maar is zeker niet om de hoek voor jullie.

 28. Oh gaaf!! Ik ken het eerlijk gezegd niet, ik ga heel eventjes mezelf verder verdiepen in dit event.

  1. het is echt een aanrader hoor!

 29. zegt:

  Ik ken het niet, maar klinkt wel leuk!:)

 30. Klinkt leuk en leerzaam en ook fijn dat je het zelf zo leuk vindt om te gaan!

  1. Ja ik heb er nu gewoon alweer zin in.

 31. Ik ken het event niet, maar volgens mij kun je daar hee wat opsteken. Ben benieuwd geworden!

  1. Echt even een kijkje nemen hoor! ook deze keer weer zoveel goede onderwerpen.

 32. zegt:

  Leuk zo’n event. Steek je altijd weer wat van op.

  1. absoluut, zo leerzaam.

 33. Het is prijzig, maar ik heb vorig jaar zo veel opgestoken daar kan alle cursussen en thuisstudies niet tegen op.

 34. Ik twijfel heel erg om te gaan. Het lijkt me super leuk en interessant, maar heb steeds andere prioriteiten met mijn geld. Misschien moet ik maar gewoon gaan, en eventjes besparen op andere dingen.

 35. Lijkt me wel een zinvolle investering! Ik ga er over nadenken 🙂

 36. zegt:

  Wat een goede tip! Aanrader dus? Misschien ga ik ook wel..

 37. Lijkt met ook wel wat bedankt voor je tip!

 38. Inge zegt:

  Bedankt voor de tip, klinkt als een heel nuttig (en gezellig) evenement, ik ga er eens naar kijken

 39. Ik zou graag willen, maar ik vind het toch best prijzig. Ik ga er even over nadenken, maar bedankt voor de tip!

 40. Balou zegt:

  Wauw super gaaf zeg dat je nu gewoon fulltime kan bloggen! Heerlijk…

 41. Lijkt me ook erg leuk! Ik denk dat ik me ook ga inschrijven! 🙂

 42. Lijkt me wel leuk om naartoe te gaan en om nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde interesses.

 43. zegt:

  Dan heb ik je vorig jaar gewoon helemaal gemist! Hoe dan!! Hopelijk zie ik je dit jaar 🙂 Ik ben erbij.

  1. zegt:

   Nou zeg! Dan gaan we dit jaar eens even ‘meeten’ hoor 🙂

 44. zegt:

  Zag de mail paar weken terug al in mijn mailbox. Alleen moet ik even op de geld letten dus pas ik dit jaar.

 45. zegt:

  Goed dat je over het event schrijft. Ik wilde er vorig jaar al heen maar door de brekebeen situatie kwam dat er niet van. Misschien dit jaar maar beslis liever last minute.

 46. zegt:

  Jaaa, echt een te gek event was dit! Zo fijn om een dag te hebben met alleen maar bloggers! Dit jaar sla ik over, alhoewel ik echt enorm enthousiast was en dit jaar ook wilde gaan…maar ik moet als beginnend ondernemer echt even op centjes letten voor het potje “ontwikkeling”. Die is echt even leeg. Volgend jaar hopelijk weer! Liefs en veel plezier alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept