Blogger by nature event
Blog

Waarom ik dit jaar weer naar het Blogger By Nature event ga

Vorig jaar kwam ik thuis na het ‘Blogger By Nature’ event en zei tegen mijn man;’ Volgend jaar ga ik weer!’. Ik was zo enthousiast over dit event, had zo veel geleerd. En dat gewoon op een zaterdag in september, Toen ik op Facebook las dat er dit jaar weer een event plaats zal vinden en wel op zaterdag 2 juni, zette ik dit dan ook meteen in mijn agenda. Pas geleden toen duidelijk werd dat je je aan kon melden, deed ik dit dan ook meteen. Waarom ben ik toch zo enthousiast en raad ik dit event aan elke blogger aan?  

Blijven leren als blogger

Mijn blogsite lodiblogt bestaat van de week twee jaar. Echter in 2010 ben ik begonnen met bloggen. Eerst blogde ik vooral voor mezelf. En blogde ik voor een site tijdens onze reis door Amerika en Canada. Ik begon met een gratis wordpress site, veranderde een paar keer mijn blog naam en verdeelde mijn tijd en blogs tussen mijn eigen site en gastartiekelen. In 2016 besloot ik dat ik meer wilde met bloggen. Ik zette mijn site over naar een host. Verander mijn naam en deed een thuisstudie bloggen en columns schrijven. Toen ik meer en meer tijd bestede aan mijn site, mezelf professionaliseerde, zag ik dit terug in meer bezoekers. Juist de kennis die in de laats jaren op heb gedaan, maken mij een betere blogger. Begin dit jaar ben ik gestopt met mijn praktijk en kan nu al mijn tijd aan het bloggen besteden. Eindelijk komen mijn dromen uit.

Waarom was ik vorig jaar zo enthousiast

Ben ik dan nu uitgeleerd? Nee nog lang niet! En daar is het Blogger by Nature event van vorig jaar het bewijs van. Vorig jaar September was het eerste Bloggers by Nature event.Dit vond plaats  in Soest bij Stayokay. Een prima locatie voor het event. Van te voren had ik me opgegeven voor de presentatie SEO voor gevorderden en drie andere presentaties. Onder andere over het partnerprogramma van BOL. Tussendoor kon ik op het netwerkplein kennis maken met verschillende PR-bureaus en potentiële opdrachtgevers.

Tijdens het event ontmoette ik verschillende bloggers. Bloggers die ik wel van naam en blog kende, maar nu in real life sprak. Ondanks dat ik al langer blog, leerde ik ontzettend veel tijdens dit event. Ik kwam die avond niet alleen huis met een goed gevulde goodiebag, maar vooral met een hoofd vol nieuwe ideeën om meer uit mijn blog te halen. Ik ben toen vrijwel meteen aan de slag gegaan met alle tips en tricks en merkte duidelijk verbetering van mijn blog.

Waarom dit event zo een succes is

Nu ben ik super enthousiast, maar volgers mij was iedereen dit wel die hier aanwezig was. Diegeen de ik sprak, maar ook van alle blogs die ik later las, straalde alleen maar enthousiasme uit. Waarom was dit event zo een succes? Als ik naar mezelf kijk, merk ik heel erg, dat ik het erg leuk vind om andere bloggers te ontmoeten. Om samen te kunnen sparren en ideeën uit te wisselen. Maar ook de onderwerpen werden super duidelijk uitgelegd en gaven mij al tijdens de presentaties idee om verbeteringen aan mijn blog toe te passen. Dit event is opgezet door drie bloggers. Bloggers die weten wat wij – andere bloggers- zoeken en missen wel missen aan kennis en kunde.

Het programma

Het programma ziet er dit jaar ook weer veel belovend uit. De eerste presentatie is een SEO presentatie, gevolgd door een lunch en hierna kunnen verschillende presentaties gevolgd worden. Daarnaast ga je ook deze keer weer naar het netwerkplein.

Opgeven

Heb jij je nog niet opgegeven, maar ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden, Tot 1 maart betaal je nog de Early Birds ticket. Kijk  voor meer informatie op de site van Blogger by Nature.

Hoe het event uiteindelijk was? Je leest het hier

#foto’s lodiblogt

76 thoughts on “Waarom ik dit jaar weer naar het Blogger By Nature event ga”

  1. haha ja ik dacht er vannacht aan, ‘volgens mij had ik 2 juli opgeschreven in het artikel’, had het net aangepast in het artikel. In mijn agenda stond het gelukkig al goed 🙂

 1. Tof dat je er zoveel van hebt geleerd. Mij lijkt het ook hee leuk om andere bloggers in real life eens te ontmoeten en er valt voor onze blog ook nog genoeg te leren. Misschien dat wij ons we gaan inschrijven!

 2. Hahaha, ik hoopte dat ik dit jaar de eerste was, maar dat was jij! Vorig jaar kon ik niet, dus dit jaar ben ik erbij. Kunnen we ook eindelijk weer eens irl bijkletsen Lodi!

 3. Ik ben vorig jaar ook geweest en ook ik was heel erg enthousiast. Dit jaar ga ik niet, of ik beslis op het laatste moment. Ik moet bevallen in de zomer en ik heb geen idee hoe het dan met me gaat. Ik vond het ook superleerzaam en ik heb er leuke nieuwe bloggers leren kennen!

 4. Leuk, ik kreeg hier vorige week nog mail van. Om alleen te gaan voor het ontmoeten van bloggers vind ik het wel prijzig. Die ontmoet je ook tijdens events of kun je zelf actie in ondernemen. Maar dat is mijn mening daarin 🙂

  1. Ja baardaar heb je helemaal gelijk in, om alleen bloggers te ontmoeten is het heel erg duur. Nee de presentaties die er zijn, daar ga ik voor heen en dat ik dan andere tegen kom, vind ik super leuk.

 5. Hier had ik nog nooit van gehoord. Al moet ik zeggen dat ik me ook nooit zoveel met blogevents bezig hou. Misschien is het wel goed iets om eens een keer te doen. Alleen zijn de zomermaanden daar nou net niet het ideale moment voor.

 6. Zo’n event lijkt me zeker wel wat maar het valt net aan het begin van onze zomervakantie dus dat is wat lastig. Wie weet als er ooit een derde editie komt.

  1. Je krijgt er echt heel veel voor terug, je volgt natuurlijk 4 presentaties en als ik vorig jaar vergelijk met de betaalde studie die ik volgde had ik aanheb veent veel meer qua bloggen.

 7. Ik ken dit maar nog nooit geweest. Het klinkt echt leerzaam. Heb je alles trainingen en presentaties gevolgd?

  is de prijs van de ticket voor alle trainingen en presentaties?

 8. lijkt me leuk, maar in Nederland zeker?
  Waar gaat het door, in welke streek, ik heb namelijk totaal gene idee waar soest ligt

  België schite toch altj later op de kar heb ik soms het gevoel

 9. Ik twijfel heel erg om te gaan. Het lijkt me super leuk en interessant, maar heb steeds andere prioriteiten met mijn geld. Misschien moet ik maar gewoon gaan, en eventjes besparen op andere dingen.

 10. Goed dat je over het event schrijft. Ik wilde er vorig jaar al heen maar door de brekebeen situatie kwam dat er niet van. Misschien dit jaar maar beslis liever last minute.

 11. Jaaa, echt een te gek event was dit! Zo fijn om een dag te hebben met alleen maar bloggers! Dit jaar sla ik over, alhoewel ik echt enorm enthousiast was en dit jaar ook wilde gaan…maar ik moet als beginnend ondernemer echt even op centjes letten voor het potje “ontwikkeling”. Die is echt even leeg. Volgend jaar hopelijk weer! Liefs en veel plezier alvast!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.