Blogboot – World Cleanup day met GOT BAG en GARDENA

Blogboot - World Cleanup day met GOTBAG en Gardena

Mee met de blogboot en meteen iets goed doen voor World Cleanup Day. De blogboot is een Event voor bloggers waar bedrijven hun producten laten zien en waar je kan netwerken. Tijdens deze editie waren GOT BAG en GARDENA mee voor een demonstratie en gingen we vissen naar plastic in de Amsterdamse grachten.

De blogboot

De blogboot is een initiatief van Marguerita van Marstyle.nl. Zij organiseert de Blogboot al langer en deze keer was ik ook mee. Het is een Event waar bloggers en bedrijven elkaar kunnen leren kennen. Sponsor van dit event is Starboardboats. Zij verzorgen de boottocht in amsterdam, maar vragen daar wel iets voor terug tijdens deze boottocht, namelijk dat wij meehelpen de grachten in Amsterdam plastic vrij te maken. Een heel goed initiatief en paste deze keer ook helemaal bij het thema van de blogboot: World Cleanup Day.

Netwerken en demonstraties van bedrijven

Het aanwezige bedrijf voor een demonstratie was GOT BAG. Marguerita vertegenwoordigde GARDENA tijdens een demonstratie van de artikelen van dit merk. Beide bedrijven passen wat duurzaamheid betreft helemaal bij het thema van World Cleanup Day. De een produceert producten gemaakt van oceaanafval en de ander zorgt dat je minder artikelen hoeft te kopen, voor veelvuldig gebruik.

rugzakken van Gotbag

GOT BAG

GOT BAG is een stijlvolle en handige rugzak die gemaakt is van 100% oceaanplastic. De collectie bestaat uit verschillende tassen en accessoires voor sporten, outdooractiviteiten, weekendjes weg of voor zakelijk gebruik. Er zijn verschillende maten tassen, maar ook handige accessoires als een paspoort cover, portemonnee of (bank)pasjeshouder.

Voor de productie van de artikelen wordt oceaanplastic verzameld door GOT BAG’s eigen opruimploeg in Indonesië. Voor elke tas die wordt gemaakt, wordt tot 5kg plastic uit de oceaan verwijderd. Maar ook de riemen en clips zijn van gerecycled PET en de tassen hebben een organische PU-coating. Dat maakt de tassen niet alleen mooi en duurzaam maar ook waterbestendig en praktisch. Naast de tassen voor volwassenen heeft GOT BAG nu ook een kindercollectie, hier lees je snel meer over, hier op mijn blog.

De tas heeft een prachtige kleur, is duurzaam en praktisch. Door de brede banden draagt de tas erg comfortabel, het heeft een aparte laptop vak en verschillende ritsen aan de binnen en buitenkant van de tas.

rugzakken van Gotbag

GARDENA

Ook kregen we een demonstratie van de artikelen van GARDENA. Marguerita demonstreerde ons hoe je heel makkelijk met een combinatie steel verschillende onderdelen op de steel kan zetten. Zo kan je met een draai de hark van de steel halen en deze vervangen door een sneeuwruimer of bezem. Ideaal. Zeker omdat je maar een steel nodig hebt voor verschillende handelingen in en om de tuin. Over duurzaam gesproken en ook nog eens ruimte besparend.

Klik hier voor de producten

Blogboot - World Cleanup day met GOTBAG en Gardena
Blogboot - World Cleanup day met GOTBAG en Gardena

Canal Cleanup met Starboardboats Amsterdam

Zoals ik al begon, vaarden we met Starboardboats door de grachten van Amsterdam. Vorig jaar heb ik al eens een prachtige privé boottocht door Amsterdam mogen maken. Toen zagen we echt de toeristische trekpleisters van Amsterdam. Deze keer gingen we naar een andere plek en wel ‘de wallen.’ Door de toeristen die hier komen, ligt hier nu eenmaal veel (plastic) afval in de grachten. Hier gingen wij aan de slag met onze netten. En echt waar, wat een troep ligt er in het water. Mocht je nu ook eens mee willen varen met deze Starboardboats. In december en januari zullen ze een dagelijkse boot operation verzorgen tijdens het amsterdam light festival. Misschien een leuke tip!

Lees ook: Een privé boottocht door de Amsterdamse grachten.

boottocht door Amsterdam

Netwerken en bloggers ontmoeten

Wat een prachtige dag hebben we gehad en wat is het altijd leuk om andere bloggers te ontmoeten. We hadden ontzettend veel geluk met het weer. Werden goed verzorgd en kregen in onze goodiebags een notitieboek en pen in Marstyle huismerk en een heerlijke doos bonbons van Chocolade bezorgd. Wat een heerlijke traktatie was dit. Meer informatie over de blogboot, vind je hier.

bonbons

foto’s lodiblogt/ afffilaite link

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. Zijn bij jou de chocolaatjes ook al op? Ik heb er nog maar 2 over… zijn zo lekker! Fijn dat je erbij was, wat een gezellig event was het en we waren goed bezig met afval scheppen ook 🙂

  2. zegt:

    haha ja wat dacht je, ik moest ze hier delen! Het was ontzettend gezellig en zo leuk om weer op stap te zijn .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept