Waarom een goede bescherming voor mijn telefoon noodzakelijk is

Al vanaf dag een dat ik een mobiele telefoon heb, heb ik om mijn telefoon een hoesje. Dat heb ik echt nodig, want ik ben best wel een kluns. Iemand die veel laat vallen, zal ik maar netjes zeggen. Nu was een mobiel voorheen veel minder kwetsbaar dan tegenwoordig. Maar ook bij mijn eerste telefoon had ik een hoesje voor bescherming omheen zitten. Dit is dus puur eigen belang. Maar wat ben ik blij dat je tegenwoordig voor een mooie prijs zulke leuke, vrolijke hoesjes kan kopen.

Als je iets laat vallen van waarde

Ik geef altijd de schuld aan mijn slechte ogen, maar dat is niet helemaal waar. Of dat is helemaal niet waar, kan ik beter zeggen. Al van jongs af aan kan ik het voor elkaar krijgen om servies te breken, glazen te laten vallen en vage ongelukjes te hebben. Laatst nog valt er een glas limonade van tafel omdat ik met mijn voet blijf haken achter een bol wol.

En daar ging mijn telefoon

Zo af en toe wil ik nog wel eens eigenwijs zijn. Een paar jaar geleden vond ik het niet nodig om mijn telefoon in een hoesje te doen. Bij zwemles, stopte ik hem even in mijn achterzak. Je raad het zeker wel. Ik ging zitten op het bankje in de kleedkamer en daar ging mijn telefoon. Op de harde vloer, barst in het glas. Ik kon wel janken. Wat ontzettend zonde vond ik dit.

Altijd bescherming om mijn telefoon

Ondertussen is in de loop der jaren mijn telefoon wel een aardig bezit van me geworden, iets waar ik eigenlijk, eerlijks eerlijk, niet meer buiten kan. Omdat ik mijn telefoon altijd in mijn tas heb zitten -naast mijn sleutels-, moet er gewoon een hoesje om heen. Ik moet er niet aan denken dat ik mijn telefoon zou beschadigen. Omdat mijn hoesje aan vervanging toe was zocht ik een nieuwe hoesje uit voor mijn telefoon . Ik kwam uit bij een Iphone X hoesje met snoepjes er op. Echt helemaal ‘ik’. Ik kies bewust voor een bookcase hoesje. Juist omdat deze altijd in mijn tas zit en ik mijn telefoon niet wil beschadigen. Ideaal vind ik het dat je bankpasjes er in kwijt kan. Een bescherming voor de telefoon hoeft ook helemaal niet suf te zijn. Dat waren ze in de begin jaren misschien nog wel, maar tegenwoordig heb je zo ontzettend veel keuze is bescherming voor je telefoon. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.  Hoesje zoals deze kosten   € 13,95.

Lees ook: Welke iPhone past bij mij.

Nog veel meer keuze

Deze webwinkel waar ik zo goed ben geslaagd voor mijn telefoon  biedt een groot aantal telefoon hoesjes aan. Zo kan je hier ook terecht voor een iPhone 8 hoesje of Samsung Galaxy S9 hoesje. Zoals ik al eerder schreef voor de prijs hoef je het niet te laten om af en toe eens van hoesje te wisselen.

de leukste hoesjes

Heb jij ook meerdere telefoonhoesjes en wissel je deze ook nog wel eens af?

Lees ook: Met deze hoesjes ben je helemaal hip

Lees ook: De leukste hoesjes voor de telefoon van de kinderen.

Foto’s lodiblogt/ samenwerking

 

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

43 reacties

 1. Ik heb maar één hoesje, maar ik heb het ook echt nodig.
  Toen deze telefoon net 2 weken oud was, viel hij op de hoek uit het hoesje (slechte kwaliteit!) en was het hele scherm gebarsten.
  En omdat het een 2017 versie was, moesten ze het scherm bestellen en heeft het best lang geduurd voor het echt helemaal in orde was!

 2. zegt:

  Ik heb wel meerdere hoesjes liggen, maar moet eerlijk zeggen dat ik altijd dezelfde gebruik. Ik wil nog een nieuwe, maar dan eentje die ook de voorkant beschermt, zodat ik het glas van mijn iphone kan laten repareren zonder bang te zijn dat het weer stuk gaat!

 3. zegt:

  Wat een super toffe hoes is dit. Als ik op reis ga, gebruik ik een hoes, anders eigenlijk niet. Dan maar af en toe naar de reparateur 🙂

  1. haha, ja je zoet het nog vaak genoeg ook mensen die het wel kunnen en hem gewoon niet laten vallen.

 4. zegt:

  Hoesjes zijn voor mij ook een echte must! Mede-kluns over here ‍♀️

  1. Ja he! Ben blij dat ik niet de enige ben 🙂

 5. Wat een vrolijk hoesje! Mijn jongste dochter heeft dezelfde : ) Ik kies ook altijd voor dit model.

  1. Wat leuk! mijn kinderen hebbend deze uitgekozen voor me, super leuk!

 6. zegt:

  even afkloppen, nog nooit is er iets met mijn telefoon gebeurt..

  1. dat houden zo hoor 🙂

 7. zegt:

  Een goede gsm hoes is voor mij echt een must! Maar die hoesje dat jij hebt gekozen zijn echt lekker vrolijk!

  1. ja he! en makkelijk te vinden in mijn volle tas 🙂

 8. zegt:

  Ik wissel regelmatig van hoesje, het handigst vind ik van die hoesjes waar je kaarten in kan bijhouden. Dan heb ik altijd het belangrijkste bij me!

  1. absoluut, die vind ik ook super handig!

 9. Youandi zegt:

  Wat een leuke hoesjes, het is inderdaad echt vreselijk rot wanneer je telefoon valt en hij kapot gaat. Ik heb het gelukkig nog nooit meegemaakt maar kan me voorstellen dat je daarna nooit meer zonder hoesje de deur uit gaat.

  1. nou echt, ik baalde zo, dat overkomt me niet meer.

 10. zegt:

  Ik wissel af tussen drie verschillende hoesjes, wel leuk om af en toe iets anders te hebben. Ook neem ik altijd een screen protector zodra ik een nieuwe telefoon aanschaf!

  1. leuk, ik ben duidelijk niet de enige 🙂

 11. zegt:

  Ik heb er meerdere idd. Maar wissel pas als de ene is versleten.

  1. De een slijt ook harder dan de ander merk ik wel.

 12. Ik heb ook meerdere hoesjes en vind de afwisseling altijd erg leuk. Net of je iedere keer een nieuwe telefoon hebt.

  1. ja toch! dat heb ik nu ook 🙂

 13. Dit herinnert me eraan dat ik nodig eens nieuwe hoesjes moet shoppen ja. Al moet ik zeggen dat ik een hele tijd zonder hoesje heb gelopen, omdat m’n iphone héél snel heel warm wordt met bepaalde hoesjes…

  1. oe dat is ook niet fijn!

 14. Ik heb gewoon een aparte verzekering voor mn telefoon omdat ik die echt te vaak heb laten vallen. Met het hoesje wat ik nu heb, gaat het gelukkig al een tijdje goed. 😉

  1. Echt! en dat kan ik me nog voorstellen ook! Hopen dat het goed blijft gaan!

 15. Ik zou best wat meer hoesjes willen eigenlijk, maar ik heb er maar eentje!

  1. ik vind het wel heel leuk om af en toe ven et wisselen, maar is natuurlijk geen must.

 16. Ik heb ook altijd een hoesje om mijn telefoon. Ik ben ook best onhandig ermee zijn, haha.
  Wat heb je een schattig hoesje gekozen!

  1. ja dankje, ik vind hem ook zo schattig!

 17. toch wel he! Jammer dat hij dan zo valt dat ie toch kapot is, balen!

 18. zegt:

  Ik heb er eentje, maar ik ben dolblij dat ik ook zo’n echte stevige case had genomen (zo’n dichtklapding zeg maar) want ik had mijn telefoon nog geen week en daar ging ie. Richting Portugese stenen vloer. Hoe het is gegaan weet ik nog steeds niet maar er zit een enorme dip in de case bij de punt. Maar de telefoon? Puntje gaaf. Gelukkig!

 19. haha ja dat klopt, dat lukt nu niet meer 🙂

 20. dat is ook een hele handige ja, ik ken ie wel.

 21. Haha, dat zijn de beste!

 22. Laura zegt:

  Ik heb ook meerdere hoesjes voor m’n gsm. Als ik op reis ga bijvoorbeeld, neem ik eentje mee met een front-screen-protector. Je weet maar nooit hé .. Mooi hoesje trouwens heb je gekozen!

 23. Ik vind een goed telefoonhoesje ook altijd belangrijk. Ik ben zuinig op mijn telefoon en wil hem lang gebruiken dus daar hoort voldoende bescherming bij!

 24. Eva zegt:

  Leuk hoesje!
  Ik heb er ook een paar en echt nodig! Ben zo’n pro in het laten op de grond vallen met alle gevolgen…

  Liefs, Eva
  http://Www.dark-rebel.com

 25. Ik heb meestal wel een hoes voor mijn telefoon. Vaak een die ook mijn portemonnee vervangt. Een bookcase hoesje dus. En je hebt gelijk, de prijs is zeker aangenaam.

 26. zegt:

  Ik houd van snoepjes zo een leuk hoesje. Ik wil er ook een.

 27. Jaa, ik heb erop meerdere maar hij moet in ieder geval beschermen

 28. zegt:

  Sinds mijn vorige telefoon kapot viel, gebruik ik er altijd eentje. Heb er twee maar wissel weinig af.

 29. zegt:

  Leuk hoesje heb je daar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept