koffie privat coffee lease
Dranken Eten en drinken

Hoe je de dag begint met een glimlach en een goede kop koffie

De dag begint bij mij thuis met een kop koffie. Dit heb ik echt nodig om wakker te worden. En pas wanneer ik het niet heb, merk ik hoe ik het elke ochtend nodig heb. De laatste jaren ben ik wel erg gewend geraakt aan goede koffie. Zette ik het vroeger met een filter in een thermoskan, nu komen er nog alleen maar bonen in huis. Dit is een beetje de schuld van de man hier. Hij is echt een koffie drinker en heeft mij geleerd om dit zwarte goud meer en meer te gaan waarderen. Elke dag zorgt deze kop er voor dat ik de dag begin met een lach.

Niet alleen een thee drinker

Degenen die mijn artikelen al langer volgen, weten dat ik dol ben op thee. Vooral met groene thee, maak je mij heel erg blij. Begin ik de ochtend met een paar koppen koffie, hierna wordt dit omgewisseld voor thee. Pas in de avond komt de koffie weer terug en drink ik het liefste een cappuccino.

Zwarte koffie graag.

Zwarte koffie, latte macchiato, cappuccino of cafe latte, ik lust en drink het allemaal.  En dan koffie van goede koffiebonen natuurlijk. Ik begon al vrij jong met het drinken van deze warme vloeistof. Eerst met heel veel suiker en melk, maar van de een op de andere dag ging ik over op zwarte koffie. En ondanks alle verste chillende varianten, blijf ik dit het lekkerste vinden.

Basisbehoefte nummer één

Goed, in de ochtend is het eerste wat ik drink dus een kop koffie. Heerlijk, even wakker worden. Ik heb dit ook gewoon nodig, dat bleek onlangs wel toen onze koffiemachine er ineens mee stopte en ik dus geen koffie had. Dan pas merk je hoe je hier aan gewend bent. De rest van de dag kan ik prima zonder koffie, maar de ochtend. Daar hoort een kop  bij.

koffie

Oriënteren naar een nieuwe koffiemachine

Nu onze koffiemachine steeds meer kuren geeft, zijn we thuis aan het kijken naar een nieuw apparaat. De wensen zijn heel eenvoudig. Ik wil koffie zetten met bonen en ik wil in de avond graag een kop cappuccino of latte macchiato drinken. Zo kwam ik op de site van Coffee@Home terecht en zag ik koffiemachines van het merk Jura. Jura is een mooi merk, met mooie, stijlvolle machines. We hebben een super moderne keuken en daar hoort eigenlijk ook wel een stijlvol apparaat bij. Op de site van Coffee@Home kan je kiezen uit verschillende koffiemachines. Koffie waar je espresso mee kan maken of machines waarmee je meer dan alleen ‘gewone’ koffie kan maken en goed kan variëren..

Private coffee lease

Wat me aanspreekt bij Coffee@Home is dat je naast bonen of een machine kopen, ook kan kiezen voor Private Coffee Lease. Hierbij sluit je een koffie-abonnement af waarbij je een keuze maakt uit een JURA koffiemachine. Daarnaast kies je de gewenste koffiebonen. Je plaatst een bestelling via Private Coffee Lease en de koffiemachine en bonen worden thuis bezorgd. Elke maand krijg je automatisch en gratis verse bonen thuis bezorgd. Het is brievenbus post dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Al vanaf 1,59 per dag maak je gebruik van alle gemakken van Private Coffee Lease bij Coffee@Home!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de site. En mocht je dan enthousiast zijn, gebruik de kortingscode CAW21 bij het aanvragen van private coffee lease producten en je krijgt een exclusieve glazen Jura melkhouder t.w.v €25,-

koffie

Hoe drink jij je koffie het liefst?

En hier lees je hoe je de lekkerste koffie zet

#foto’s pixabay

#samenwerking

49 thoughts on “Hoe je de dag begint met een glimlach en een goede kop koffie”

 1. Private coffee lease. Hahaha ik denk bij leasen gelijk aan een auto. Maar zeker wel een goed concept. Zelf hebben wij een DeLonghi gekocht waar we erg blij mee zijn, maar ik heb ook veel goeds over de Jura machines gehoord!

  1. Wij hebben nu ook een DeLonghi en super koffie, maar geeft nu wel steeds veel kuren, balen is dat, want als ik dan ind e ochtend geen koffie heb, ben ik me daar chagrijnig haha te erg eigenlijk

 2. Ik ben echt het tegenovergestelde van jou wat koffie betreft! Ik begrijp niet hoe mensen zwarte koffie binnenkrijgen en drink zelf enkel Latte’s en liefst nog met een smaakje erbij! 😉

 3. Ha ik vind koffie dus echt niet te zuipen 😉 nooit gevonden.. Ik vind het wel echt super lekker ruiken, maar de smaak… Met melk, zonder melk. met suiker, zonder suiker.. ik heb alles geprobeerd maar ik krijg er echt de rillingen van 😀

  1. haha en toch begrijp ik het ook wel hoor. Het blijft een rare smaak, koffie. Ik leerde het al jong drinken bij mijn ouders en dat heeft er wel aan mee geholpen dat ik het nu zwart drink, denk ik.

 4. Zelf heb ik jaren een Jura gehad en heel erg veel heerlijke koffie uitgedronken. Er gaat niks boven een goede bak . Na een bepaalde tijd sloeg hij regelmatig vast. Eerste keer viel onder garantie, daarna niet meer. Nadat mijn man hem 2x compleet ontleed heeft voor extreme reiniging en reparaties waren we er klaar mee. Nu hebben we een Nespresso, maar dat haalt het toch niet altijd bij een versgemalen kop koffie.

 5. Ik zeg altijd ik kan veel ontberingen hebben, maar niet een ochtend zonder koffie! Al sinds mijn studententijd zet ik mijn kopje ochtend koffie in zo’n Italiaans pruttelpotje. Heerlijk!
  Voor meer mensen gebruik ik nog steeds een gewoon koffiezet apparaat.

 6. Ik kan ook niet zonder een goede kop koffie. Maar voor mij wel graag een cappuchino. Ik waardeer échte koffietentjes ook heel erg. Wat grappig, dat je tegenwoordig zelfs een koffiemachine kan leasen! Best een goed idee eigenlijk, want een goede machine is duur!

 7. Hier nog een die moet starten met koffie in de ochtend haha! Anders ben ik niet te genieten!

  Wat een leuk en slim concept ook! Je kan tegenwoordig alles leasen dus waarom geen koffiemachine?

  Hier hebben we sinds kort een Dolce Gusto ( van mijn ouders gekregen ) die koffie is ook heerlijk!

 8. Ook ik vind het heerlijk om de dag te beginnen met een lekker bakje koffie. Zwarte koffie vind ik nog net even te sterk, maar wie weet stap ik net als jou ooit van de een op andere dag over naar zwarte koffie. Nu hou ik het nog even bij de cappuchino. Thuis hebben we gewoon Senseo maar op mijn werk hebben we bijvoorbeeld ook koffiebonen en je proeft echt wel degelijk een verschil! De kwaliteit is zoveel beter met bonen. Wie weet ga ik ook ooit zo’n apparaat aanschaffen!

 9. Ik drink altijd koffie, behalve ‘s morgens…

  Tip, als de machine uitvalt: filter in een trechter, filter erin, koffie erin en opgieten maar. Heb het jaren zo gedaan! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *