Begin de dag met koffie bijvoorbeeld met Coffe@Home
Dranken

Begin de dag met koffie bijvoorbeeld met Coffe@Home

De dag beginnen met een kop koffie. De meeste mensen hebben dit echt nodig om wakker te worden. En pas wanneer je jouw eerste bakkie op hebt, merk je hoe je het elke ochtend nodig heb.

Niet alleen een thee drinker

Naast een goede kop koffie is het ook thee wat veel gedronken wordt. Er is zoveel variatie hier in, van zwarte naar groene thee, thee met smaken of gewoon thee. De meeste mensen beginnen de dag met koffie en drinken hierna veela thee, waarna de avond afgesloten kan worden met een cappuccino.

Zwarte koffie graag.

Zwarte koffie, latte macchiato, cappuccino of cafe latte, tegenwoordig kan je het allemaal maken, thuis. Maar dan wel met goede bonen. En of je het nu zwart drinkt, met suiker of melk, koffie is koffie.

Basisbehoefte nummer één

Goed, voor veel mensen hoort koffie er in de ochtend gewoon bij, om even wakker te worden na een onrustige nacht, om de dag te starten, bij het ontbijt, of na een bordje pap. 

Oriënteren naar een nieuwe koffiemachine

Een koffiemachine heeft niet het eeuwige leven, helemaal niet als het zo veel gebruikt wordt. Vaak zijn de wensen heel eenvoudig. Je wil koffie kunnen zetten met bonen en af en toe variëren met koffie en een kop cappuccino of latte macchiato maken. Bij Coffee@Home vond ik koffiemachines van het merk Jura. Jura is een mooi merk, met mooie, stijlvolle machines. Op de site van Coffee@Home kan je kiezen uit verschillende koffiemachines. Je kan er espresso mee  maken of machines waarmee je meer dan alleen ‘gewone’ koffie kan maken en goed kan variëren..

Private coffee lease

Wat me aanspreekt bij Coffee@Home is dat je naast bonen of een machine kopen, ook kan kiezen voor Private Coffee Lease. Hierbij sluit je een koffie-abonnement af waarbij je een keuze maakt uit een JURA koffiemachine. Daarnaast kies je de gewenste koffiebonen. Je plaatst een bestelling via Private Coffee Lease en de koffiemachine en bonen worden thuis bezorgd. Elke maand krijg je automatisch en gratis verse bonen thuis bezorgd. Het is brievenbus post dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Al vanaf 1,59 per dag maak je gebruik van alle gemakken van Private Coffee Lease bij Coffee@Home!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de site. En mocht je dan enthousiast zijn, gebruik de kortingscode CAW21 bij het aanvragen van private coffee lease producten en je krijgt een exclusieve glazen Jura melkhouder t.w.v €25,-

Hoe drink jij je koffie het liefst?

foto’s pixabay/samenwerking

Meer artikelen

49 thoughts on “Begin de dag met koffie bijvoorbeeld met Coffe@Home”

 1. Private coffee lease. Hahaha ik denk bij leasen gelijk aan een auto. Maar zeker wel een goed concept. Zelf hebben wij een DeLonghi gekocht waar we erg blij mee zijn, maar ik heb ook veel goeds over de Jura machines gehoord!

  1. Wij hebben nu ook een DeLonghi en super koffie, maar geeft nu wel steeds veel kuren, balen is dat, want als ik dan ind e ochtend geen koffie heb, ben ik me daar chagrijnig haha te erg eigenlijk

 2. Ik ben echt het tegenovergestelde van jou wat koffie betreft! Ik begrijp niet hoe mensen zwarte koffie binnenkrijgen en drink zelf enkel Latte’s en liefst nog met een smaakje erbij! 😉

 3. Ha ik vind koffie dus echt niet te zuipen 😉 nooit gevonden.. Ik vind het wel echt super lekker ruiken, maar de smaak… Met melk, zonder melk. met suiker, zonder suiker.. ik heb alles geprobeerd maar ik krijg er echt de rillingen van 😀

  1. haha en toch begrijp ik het ook wel hoor. Het blijft een rare smaak, koffie. Ik leerde het al jong drinken bij mijn ouders en dat heeft er wel aan mee geholpen dat ik het nu zwart drink, denk ik.

 4. Zelf heb ik jaren een Jura gehad en heel erg veel heerlijke koffie uitgedronken. Er gaat niks boven een goede bak . Na een bepaalde tijd sloeg hij regelmatig vast. Eerste keer viel onder garantie, daarna niet meer. Nadat mijn man hem 2x compleet ontleed heeft voor extreme reiniging en reparaties waren we er klaar mee. Nu hebben we een Nespresso, maar dat haalt het toch niet altijd bij een versgemalen kop koffie.

 5. Ik zeg altijd ik kan veel ontberingen hebben, maar niet een ochtend zonder koffie! Al sinds mijn studententijd zet ik mijn kopje ochtend koffie in zo’n Italiaans pruttelpotje. Heerlijk!
  Voor meer mensen gebruik ik nog steeds een gewoon koffiezet apparaat.

 6. Ik kan ook niet zonder een goede kop koffie. Maar voor mij wel graag een cappuchino. Ik waardeer échte koffietentjes ook heel erg. Wat grappig, dat je tegenwoordig zelfs een koffiemachine kan leasen! Best een goed idee eigenlijk, want een goede machine is duur!

 7. Wat een leuk concept nog niet van gehoord! Maar voor mij niet hoor, ik drink helemaal geen koffie. Maar zonder een lekkere bak thee ga ik de deur ook niet uit

 8. Hier nog een die moet starten met koffie in de ochtend haha! Anders ben ik niet te genieten!

  Wat een leuk en slim concept ook! Je kan tegenwoordig alles leasen dus waarom geen koffiemachine?

  Hier hebben we sinds kort een Dolce Gusto ( van mijn ouders gekregen ) die koffie is ook heerlijk!

 9. Ook ik vind het heerlijk om de dag te beginnen met een lekker bakje koffie. Zwarte koffie vind ik nog net even te sterk, maar wie weet stap ik net als jou ooit van de een op andere dag over naar zwarte koffie. Nu hou ik het nog even bij de cappuchino. Thuis hebben we gewoon Senseo maar op mijn werk hebben we bijvoorbeeld ook koffiebonen en je proeft echt wel degelijk een verschil! De kwaliteit is zoveel beter met bonen. Wie weet ga ik ook ooit zo’n apparaat aanschaffen!

 10. Ik drink altijd koffie, behalve ’s morgens…

  Tip, als de machine uitvalt: filter in een trechter, filter erin, koffie erin en opgieten maar. Heb het jaren zo gedaan! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.