Stijlvol of sportief, zo draag je luxe horloges elke dag

zo draag je luxe horloges, tips.

Waarom zou je jouw mooie spullen in de kast laten liggen. Dit is met kleding zo en ook met sieraden. Want waarom zou je jouw luxe horloges in je nachtkastje laten liggen terwijl deze er om vragen elke dag gedragen te worden. Of je nu van stijlvol houdt of liever een sportief exemplaar om je pols draagt, het kan bij elk kledingstuk.

Waarom een horloge

Draag jij nog een horloge? Lang niet iedereen heeft meer een klokje om zijn of haar pols, maar vergis je niet hoeveel wel. Ikzelf kan niet zonder mijn horloge en draag deze dan ook elke dag. Een horloge is een gebruiksvoorwerp, maar dat betekent niet dat dat je niet voor een luxe en mooi horloge merk mag kiezen.

Heb jij altijd de tijd bij je

Het is natuurlijk makkelijk, daar waar je vroeger afhankelijk was van een uurwerk om de tijd te weten, heeft iedereen tegenwoordig een mobiel. Hier staat de tijd ook op, dus waarom zou je nog een sierraad om de pols dragen? Toch maken horloges een stijl ook af. Denk maar aan een man in pak, daar hoort gewoon een stijlvolle horloge bij.

Kies jij voor stijlvol of sportief

Zowel voor mannen als voor vrouwen is er heel veel keus in luxe horloges. Heel mooi luxe zijn de horloges van IWC. IWC heeft hoge kwaliteit horloges met een schitterende look en uniek design. De horloges zien er sportief uit en kunnen prima met een trui, jeans en sneakers, maar passen net zo goed bij een net zakelijk pak.

Ook bij de collectie van Breitling vind je een veelzijdige keuze in luxe en sportieve uurwerken. . Want of je nu een stoer en uitgesproken horloge zoekt of een elegant horloge, Breitling heeft het allemaal. Breilting heeft zowel voor dames als heren horloges.

Hoe draag je luxe horloges

Of je jouw horloge nu links of rechts om jouw pols draagt is persoonlijk, maar kijken we naar de etiquetten dan draag je een horloge om de pols van je niet dominante hand. Dus de hand waar je niet mee schrijft. Toch wisselt het bij veel mensen vaak om welke pols ze een horloge dragen. Het is net wat jij prettig vindt. Nu is het zo dat als je een horloge draagt, je deze waarschijnlijk ook alle dagen draagt. Omdat een luxe horloge prijzig kan zijn, zal je waarschijnlijk niet heel veel keus in je sieraden box of op je nachtkastje hebben liggen. Kies er daarom een die helemaal jouw smaak is en bij verschillende kledingcombinaties past.

Je maakt je stijl af met sieraden

Draag je jouw luxe horloge in je vrije tijd, combineer deze dan met een ander sierraad, om het geheel meer een sportief uiterlijk te geven. Kies als man een mooie heren (leren) armband en combineer als vrouw jouw horloge met verschillende kleuren armbanden. Zo zorg je dat jouw klokje elke dag bij jouw kleding past.

Heb altijd de tijd bij je

Met een horloge heb je altijd de tijd bij je en hoef je dus niet je telefoon de gehele tijd bij je neer te leggen of uit je tas te halen. Een mobiel lijdt verschrikkelijk af, want je wil even de tijd weten en scrolt ondertussen al weer 10 minuten door alle berichten. Met een horloge heb je dat -vanzelfsprekend- niet. Luxe horloges, ze staan stijlvol of sportief, ze maken je outfit helemaal af. Draag hem elke dag!

Afbeelding van Jakob Luksch via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept