Een krachtige start- oplaad tips voor het nieuwe Jaar

Een beetje zelfzorg, een beetje goede voornemens. Oplaad tips voor het nieuwe jaar.

Heb jij goede voornemens voor het nieuwe jaar? Wil jij wat meer voor jezelf gaan zorgen? Tenslotte vergeten we onszelf snel in de drukte van de dag. Nu komt het nieuwe jaar er aan en misschien kan jij door alle drukte, ook wel even wat tijd voor jezelf gebruiken. Tijd om weer helemaal opgeladen het nieuwe jaar in te stappen. Ik geef je wat oplaad tips voor het nieuwe jaar voor een beetje zelfzorg.

Hoe was het afgelopen jaar

Hoe was jouw jaar? Heb je eruit gehaald wat er in zat, heb je keuzes gemaakt, ben je tevreden over wat je bereikt hebt? Wat ging goed afgelopen jaar en wat ging minder goed. Terugkijkend naar jouw jaar, zijn er dingen die je anders had willen doen?

Oplaad tips voor het nieuwe jaar

Voor velen is december een erg drukke tijd. De feestdagen, targets die gehaald moeten worden op het werk, misschien toch ook wel een beetje sociaal gezellig ‘moeten’ doen met alle kerstborrels en feestjes. Soms is het goed om even tijd voor jezelf te nemen. Te reflecteren op het jaar en te denken aan oplaad tips voor het nieuwe jaar zodat je weer met een krachtige start kan beginnen en werk en privé goed in balans kan houden..

Goede voornemens en zelfzorg

We maken ze bijna allemaal wel in het nieuwe jaar, goede voornemens. De een wil gezond gaan leven, de ander wil gaan mediteren of zorgen voor voldoende slaap. Voornemens die misschien makkelijk te doen zijn, maar soms ook voornemens waar je misschien jouw leefstijl voor aan moet passen. Bekijk onderstaande tips en zie hoe je voornemens vol kan houden, maar ook aan je zelf kunnen denken, een stukje zelfzorg, wat zo belangrijk is.

Een gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is misschien wel het goede voornemen die het meest aangevinkt wordt op de lijst van mensen. Gezonder eten, meer sporten en minder alcohol drinken. Over gezonder eten, heb ik al heel veel tips op mijn blog staan. Ik zal hieronder een paar linkjes plaatsen. Maar wil je nu gezonder eten, dan is het goed om de juiste spullen in huis te hebben. Zo is er de On The Go Blender van Cuisinart. Misschien ken je de Cordless Collection al van Cuisinart, deze On The Go Blender is een krachtige toevoeging aan deze collectie. Hij is compact en licht van gewicht. Deze draadloze blender maakt het eenvoudig om overal je ingrediënten te blenden tot een verse smoothie, of je nu thuis bent, in de sportschool of onderweg. Geen smoesjes dus meer!

€99,90

Verzorg jezelf

Me-time is zo belangrijk, even uit de drukte doorvoor jezelf te zorgen. En als je voor jezelf kan zorgen door je haar goed te verzorgen, zal jij je ook beter voelen. Met de BaByliss Super Styler is dat makkelijk. Of je nu lang of kort haar hebt, steil haar is toegankelijk voor iedereen! Het stijlen van je haar met een stijltang (of het krullen ervan) is niet alleen leuk, maar ook handig, omdat je binnen no-time een geheel nieuwe look kunt creëren.

Deze baanbrekende styler levert ultieme prestaties dankzij de innovatieve Micro Heating Matrix™ technologie. Hierdoor wordt langdurige gladheid gegarandeerd, zelfs bij lagere temperaturen. Zo kun je moeiteloos de perfecte look creëren voor de feestdagen of een “bad hair day” in 2024 voorkomen.

Super Styler

€129,90

Ga voor ontspanning bij AWAY Spa in W Amsterdam

Een goed voornemen is ook om te blijven ontspannen aan de dagelijkse drukte. Niet even, maar het hele jaar door. En blijf je dit doen, dan blijf jij ook actief het hele jaar door. Plan voor jezelf regelmatig een ultieme ontspanning in, door bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan de AWAY Spa in W Amsterdam. Geniet van een massage, glow facial of manicure behandeling. Laad je batterij op in een van de mooiste spa’s van Nederland. De signature AWAY Spa treatments bieden een luxe en serene omgeving om volledig te ontspannen.  

AWAY Spa in W Amsterdam

Verzorg je huid en laad weer op

Je klaar maken na een drukke periode op het werk of misschien voel jij je erg vermoeid juist na de drukke feestdagen. De Instant Radiance Eye Patches van G.M. Collin bieden directe verlichting voor tekenen van vermoeidheid rond de oogcontour. Deze hydrogel patch bevat een unieke mix van actieve ingrediënten die comfort en frisheid aan de ogen geven, waardoor je in no-time een uitgeruste, stralende en jeugdige uitstraling krijgt.

Oogpatches zijn de nieuwste sensatie in de wereld van huidverzorging en worden alom geprezen om hun vermogen om de vermoeide, gestresste huid rond de ogen te verjongen en te revitaliseren. Deze kleine maar krachtige schoonheidsbehandeling geeft effectieve en direct zichtbare resultaten.

Instant Radiance Eye Patches

€63,50

Zoek een creatieve uitlaatklep

Of je nu gaat schilders, tekent of schrijft, een creatieve hobby kan helpen als uitlaatklep om weer op te laden na een drukke dag of een druke week, Activiteiten kunnen helpen om stress te verminderen en bevorderd je welzijn. Volg een Yoga les online, doe ademhalingsoefeningen, ga wandelen. Bedenk het maar, er zal gerust iets zijn waar jij kracht van krijgt.

Digitale Detox

We weten allemaal hoe goed het is om af en toe even los te komen van alle digitale apparaten in huis. Toch doen we dit veel te weinig. Zet dat mobieltje af en toe gewoon even uit, laat je laptop in de tas en kies bewust voor een digiale detax. Je geest zal weer even opladen en je leeft weer even meer in het nu!

Zorg voor en krachtig start

Jij bent de enige die voor jezelf kan zorgen en kan zorgen voor een krachtige start. Zelfzorg is zo belangrijk. Jij kan tijd voor jezelf vrijmaken om op te laden en bij te tanken. Of je nu Instant Radiance Eye Patches gebruikt voor je ogen, een massage neemt of zorgt dat je haar goed zit, deze oplaad tips voor het nieuwe jaar helpen jou zeker om voor jezelf te zorgen.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto Afbeelding van Tiny Tribes via Pixabay/ beeldbank The image factory

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. Selfcare is belangrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept